Bacara Resort & Spa ontspanning en luxe aan de kust van Santa Barbara

Het Bacara Resort & Spa is een luxe toevluchtsoord gelegen op een klif aan de prachtige kustlijn van Santa Barbara in Zuid-Californië. De natuurlijke schoonheid van de omgeving en het adembenemende uitzicht op de oceaan zullen je meteen betoveren, terwijl de uitstekende spa en de prachtige voorzieningen van het resort ervoor zorgen dat je al je zorgen achter je laat.

Ondanks dat het resort vrij groot is, met 345 smaakvol ingerichte accommodaties, voelt de sfeer hier nooit druk of overvol aan, zelfs niet wanneer het volgeboekt is. Je geniet nog steeds van de juiste hoeveelheid privacy. Je kunt kiezen uit een scala aan ruime kamers, luxe suites en zelfs exclusieve verhuuropties, waarbij het rustgevende geluid van de golven je 'snachts in slaap wiegt.

Voor degenen die graag de prachtige stranden in de omgeving willen verkennen of willen genieten van golfen van wereldklasse, zijn er drie nabijgelegen golfbanen die aan die wensen voldoen.

Maar zelfs als je het resort niet wilt verlaten, is er genoeg te beleven. Laat je verwennen in de luxe spa, ontspan bij het zwembad en geniet van een heerlijke maaltijd in een van de vier restaurants en lounges van het hotel.

Het Bacara Resort is simpelweg perfect om te genieten van een ontsnapping aan de buitenwereld en je onder te dompelen in luxe en ontspanning.

Daarnaast biedt het Bacara Resort & Spa nog een aantal andere opmerkelijke faciliteiten en diensten die het verblijf van de gasten nog aangenamer maken.

Voor de ultieme ontspanning en verjonging kun je terecht in de luxe spa van het resort. Hier kun je genieten van een scala aan behandelingen en massages die speciaal zijn ontworpen om je te laten ontspannen en revitaliseren. Van rustgevende lichaamsmassages tot verkwikkende gezichtsbehandelingen, de spa zorgt ervoor dat je volledig tot rust komt en je zintuigen verwent.

Het resort beschikt ook over meerdere zwembaden, waaronder een prachtig lagunezwembad en een verwarmd binnenzwembad. Of je nu wilt zwemmen, zonnebaden of gewoon wilt ontspannen aan de rand van het water, er is altijd een perfecte plek om te genieten van de zon en het rustgevende geluid van de golven.

Voor culinaire verwennerij biedt het Bacara Resort & Spa een scala aan eetgelegenheden. Van verfijnde fine dining tot informele gerechten, er is voor elk wat wils. Geniet van verse, lokale ingrediënten en creatieve gerechten die bereid zijn door getalenteerde chef-koks. Of je nu zin hebt in Californische gerechten, mediterrane specialiteiten of internationale smaken, de restaurants en lounges van het resort zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Daarnaast biedt het Bacara Resort & Spa ook een scala aan recreatieve activiteiten en faciliteiten. Je kunt deelnemen aan yogalessen op het strand, fitnessen in de goed uitgeruste fitnessruimte of genieten van een partijtje tennis op de tennisbanen. Het resort organiseert ook regelmatig culturele en recreatieve evenementen, zoals wijnproeverijen en live-entertainment, om ervoor te zorgen dat je verblijf altijd vol plezier en verrassingen zit.

Met zijn idyllische ligging aan de kust, luxueuze accommodaties, uitstekende spa, culinaire hoogstandjes en diverse recreatieve mogelijkheden, biedt het Bacara Resort & Spa een onvergetelijke ervaring van ontspanning en verwennerij. Het is de perfecte bestemming om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de schoonheid van Zuid-Californië.

  • Accommodatie:
    • 345 smaakvolle kamers, luxe suites en exclusieve verhuuropties.
  • Spa en wellness:
    • Luxe spa met een scala aan behandelingen en massages.
  • Zwembaden:
    • Prachtig lagunezwembad.
    • Verwarmd binnenzwembad.
  • Eetgelegenheden:
    • Fine dining restaurant.
    • Informeel restaurant.
    • Loungebar.
    • Poolbar.
  • Recreatieve activiteiten en faciliteiten:
    • Yogalessen op het strand.
    • Fitnessruimte.
    • Tennisbanen.
    • Culturele en recreatieve evenementen.
    • Wijnproeverijen.
    • Live-entertainment.


Het Bacara Resort & Spa biedt een scala aan faciliteiten en diensten om ervoor te zorgen dat gasten een onvergetelijk verblijf hebben. De accommodatie bestaat uit 345 smaakvolle kamers, luxe suites en exclusieve verhuuropties, waardoor er voor elke gast een perfecte keuze is.

Voor de ultieme ontspanning en verjonging kunnen gasten terecht in de luxe spa van het resort. Hier kunnen ze genieten van een breed scala aan behandelingen en massages die speciaal zijn ontworpen om te ontspannen en te revitaliseren. Of het nu gaat om een rustgevende lichaamsmassage of een verkwikkende gezichtsbehandeling, de spa zorgt voor een ontspannende en verfrissende ervaring.

Het resort beschikt over meerdere zwembaden, waaronder een prachtig lagunezwembad en een verwarmd binnenzwembad. Gasten kunnen genieten van zwemmen, zonnebaden of gewoon ontspannen aan de rand van het water, terwijl ze genieten van het rustgevende geluid van de golven.

Voor culinaire verwennerij biedt het Bacara Resort & Spa verschillende eetgelegenheden. Gasten kunnen genieten van fine dining in het elegante restaurant, informele gerechten in het ontspannen restaurant, verfrissende drankjes in de loungebar en verfrissende cocktails bij de poolbar. Er is voor elk wat wils, met een verscheidenheid aan culinaire opties om aan diverse smaken te voldoen.

Naast ontspanning en lekker eten, biedt het resort een scala aan recreatieve activiteiten en faciliteiten. Gasten kunnen deelnemen aan yogalessen op het strand, hun conditie op peil houden in de goed uitgeruste fitnessruimte of een potje tennis spelen op de tennisbanen. Het resort organiseert ook regelmatig culturele en recreatieve evenementen, zoals wijnproeverijen en live-entertainment, om ervoor te zorgen dat het verblijf altijd vol plezier en verrassingen zit.

Met een uitgebreide selectie aan accommodaties, een luxe spa, prachtige zwembaden, diverse eetgelegenheden en een scala aan recreatieve activiteiten, biedt het Bacara Resort & Spa gasten een onvergetelijke ervaring van ontspanning, verwennerij en plezier.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...