JW Marriott Maldives Resort & Spa - luxe en ontspanning op een privé-eiland

JW Marriott heeft onlangs haar eerste resort op de Malediven geopend: het JW Marriott Maldives Resort & Spa, gelegen op het afgelegen privé-eiland Vagaru in het Shaviyani-atol. Dit 5-sterrenresort ligt op slechts 55 minuten vliegen van de hoofdstad Malé en biedt een tropische ontsnapping met luxe villa's en uitstekende faciliteiten.

Gasten kunnen kiezen uit 60 prachtige villa's, allemaal voorzien van privézwembaden, houten zonneterrassen en moderne gemakken. Er zijn zowel boven- als gelijkvloerse waterbungalows met uitzicht op de Indische Oceaan, als Beach Pool Villas met directe toegang tot de ongerepte stranden.

Voor gezinnen of groepen vrienden zijn er de ruime Duplex Beach Pool Villas met aparte lounges, meerdere slaapkamers en badkamers. Het resort biedt tal van activiteiten en ontspanningsmogelijkheden, waaronder een fitnesscentrum boven het water, een openluchtyogapaviljoen en de kenmerkende JW Spa.

Culinaire liefhebbers kunnen genieten van vijf verschillende restaurants met een breed scala aan gerechten, variërend van lokale Maldivische zeevruchten tot Thaise specialiteiten, Japanse teppanyaki, internationale favorieten en pizza'suit de houtoven. Drie full-service bars bieden meer dan 300 dranklabels om uit te kiezen.

Voor gezinnen met kinderen is er Little Griffins, een kinderclub met een 43 meter lang piratenschip, tal van spelletjes en educatieve activiteiten. Terwijl de kleintjes zich vermaken, kunnen volwassenen ontspannen bij het overloopzwembad aan het uiteinde van het eiland.

Het resort beschikt ook over een clubhuis met een sigaarlounge, shisha-kamer en biljarttafel. Avontuurlijke gasten kunnen deelnemen aan duik- en snorkeltochten onder begeleiding van de aanwezige zeebioloog, die zorgt voor het behoud van het omringende koraalrif.

Restaurants:

  • Aailaa: Het hele dag door geopend en biedt een uitgebreide selectie van internationale gerechten, waaronder lokale Maldivische specialiteiten, Aziatische fusion en westerse favorieten.
  • Fenesse: Een verfijnd restaurant boven het water, gespecialiseerd in moderne Franse gerechten met een tropische twist en een prachtig uitzicht op de oceaan.
  • Hashi: Geniet van authentieke Japanse teppanyaki, sushi en sashimi in een stijlvolle en intieme omgeving.
  • Kaage: Dit buffetrestaurant met live kookstations serveert een breed scala aan internationale en Maldivische gerechten, perfect voor een ontspannen, informele maaltijd.
  • Rum Baan: Een uniek boomtoprestaurant waar u kunt genieten van exotische Thaise gerechten en een adembenemend uitzicht op het eiland.


Bars:

  • Horizon: Een ontspannen loungebar boven het water, met een uitgebreide selectie van cocktails, wijnen en lichte hapjes, evenals panoramische uitzichten op de oceaan.
  • Pool Bar: Deze bar bij het zwembad biedt verfrissende drankjes en snacks, ideaal voor een middagje loungen bij het zwembad of een zonsondergangcocktail.
  • Shisha Lounge: Een exclusieve, sfeervolle ruimte waar gasten kunnen genieten van traditionele shisha en een uitgebreide selectie van dranken.


Accommodatie:

  • Over Water Pool Villas: Luxe villa's met privézwembaden, houten zonneterrassen, moderne voorzieningen en een prachtig uitzicht op de Indische Oceaan.
  • Beach Pool Villas: Villa'saan het strand met directe toegang tot de ongerepte stranden van het eiland, compleet met privézwembaden en zonneterrassen.
  • Duplex Beach Pool Villas: Twee verdiepingen tellende villa's, ideaal voor gezinnen of groepen vrienden, met aparte woonruimtes, meerdere slaapkamers en badkamers.


Andere faciliteiten:

  • Spa by JW: Een luxe spa met een breed scala aan behandelingen, een fitnessruimte boven het water en een openlucht yogapaviljoen.
  • Little Griffins: Een Family by JW kinderclub met een 43 meter lang piratenschip, educatieve activiteiten, een servery en een slaapgedeelte voor kinderen.
  • Clubhuis: Een elegante ruimte met een sigaarsalon, een shisha-kamer en een biljarttafel voor gasten om te ontspannen en socializen.
  • Infinity Pool: Een prachtig overloopzwembad voor volwassenen, gelegen op het puntje van het eiland met een adembenemend uitzicht op de oceaan.
  • Duikcentrum: Een PADI-gecertificeerd duikcentrum met cursussen en excursies voor zowel beginners als ervaren duikers.


Het JW Marriott Maldives Resort & Spa biedt niet alleen ontspanning en luxe, maar ook een scala aan activiteiten en excursies om uw vakantie onvergetelijk te maken. Enkele van de aangeboden activiteiten zijn:

  • Watersporten: Geniet van een verscheidenheid aan watersporten zoals kajakken, windsurfen, zeilen en paddleboarden om de prachtige wateren van de Malediven te verkennen.
  • Excursies: Ga op een lokale eilandhoppen tour om de nabijgelegen eilanden en hun unieke cultuur te ontdekken, of plan een romantische zonsondergangcruise voor twee.
  • Duiken en snorkelen: Verken de kleurrijke onderwaterwereld van de Malediven met begeleide duik- en snorkeltochten. Het resort biedt PADI-duikcursussen voor beginners en gevorderden.
  • Vissen: Probeer uw geluk tijdens een traditionele Maldivische visexcursie of ga op een spannende nachtelijke vistocht.
  • Milieubewustzijn: Neem deel aan milieubehoudsactiviteiten, zoals koraaladoptie, koraalherstel en zeeschildpadbeschermingsprogramma'sonder leiding van de in-house zeebioloog.


Gasten die op zoek zijn naar een unieke eetervaring kunnen genieten van privédiners op afgelegen locaties, zoals een zandbank in het midden van de oceaan of een intiem diner onder de sterren op het strand. Het resort biedt ook kookworkshops aan, zodat u enkele van de heerlijke lokale gerechten zelf kunt leren bereiden.

Met zijn uitstekende faciliteiten, ongeëvenaarde service en adembenemende omgeving is het JW Marriott Maldives Resort & Spa de perfecte keuze voor een onvergetelijke vakantie in het paradijs van de Malediven.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...