Geniet van leuke zomeractiviteiten bij JW Marriott Desert Springs Resort & Spa

Als de zomer haar warme deken over ons heen spreidt, wordt de roep van vakantie en ontspanning luid en duidelijk. En wat is er beter dan je zomerdagen door te brengen in een oase van plezier en luxe, zoals het JW Marriott Desert Springs Resort & Spa? Gelegen in het zonovergoten Californië, vlakbij Palm Desert, vormt dit resort de ideale locatie voor die onvergetelijke zomerervaring.

Stel je voor: luxueuze kamers met uitzicht op weelderige tuinen, suites die stijl en comfort uitstralen, en villa's die op maat gemaakt lijken voor gezinnen die op zoek zijn naar een tweede thuis ver van huis. Dit alles, omgeven door een scala aan faciliteiten die uw verblijf tot een waar genot maken. Neem nu het verwarmd zwembadje: perfect voor een verfrissende duik of om rustig langs de kant te genieten van het zonnetje terwijl de kinderen spetteren en spelen. En mocht u even wat tijd voor uzelf willen, biedt het resort uitstekende kinderoppas-services.

En dat is nog maar het begin. De zomer bij JW Marriott Desert Springs Resort & Spa staat bol van de activiteiten. Denk aan een gezellig strandfeest, waar de geur van barbecue zich vermengt met het gelach van vrienden en familie en waar de muziek zorgt voor een ongedwongen sfeertje. Of wat dacht u van een romantische maanlichtstrip op het meer? Een moment van samenzijn, gedrenkt in de rust van de nacht en het schitteren van de sterren.

Voor degenen die graag actief blijven, blinkt het resort uit met een prachtige, uitgebreide golfbaan. Voel de voldoening van een perfecte swing in de stralende ochtendzon of daag vrienden uit voor een vriendelijke competitie in de late namiddag.

Maar JW Marriott Desert Springs Resort & Spa weet ook de kunstzinnige en wellness-kant van het leven te waarderen. Leer de diepere geheimen van yoga kennen in een workshop speciaal ontworpen om lichaam en geest te ontspannen. Of dompel je onder in de zoete wereld van desserts maken tijdens een bakworkshop die smaakpapillen doet dansen van genot.

Voor wie de definitie van vakantie rust is, ligt sereniteit binnen handbereik in de spa van het resort. Van massages die elke spier tot rust brengen tot schoonheidsbehandelingen die je laten stralen; er is een breed scala aan behandelingen beschikbaar. En mocht je de nood voelen om de dagelijkse fitnessroutine niet te vergeten, dan staat een volledig uitgerust fitnesscentrum klaar om je te ontvangen.

JW Marriott Desert Springs Resort & Spa weerspiegelt werkelijk een bestemming waar elke bezoeker iets naar zijn zin vindt - of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning, gezinsplezier of een romantisch uitje. Met een verscheidenheid aan activiteiten en diensten, van strandfeesten tot yogasessies tot luxe spa-behandelingen, biedt dit resort een veelvoud aan mogelijkheden om elke zomerdag speciaal te maken.

Sluit je ogen, adem diep in en stel je voor dat je deze zomer doorbrengt in het JW Marriott Desert Springs Resort & Spa. Een plek waar je wakker wordt met de zachte gloed van de ochtendzon op je gezicht en waar je de dag afsluit met een cocktail in de hand terwijl de zon langzaam achter de horizon verdwijnt. Bezoekers kunnen hier kiezen uit een uitgebreid aanbod van accommodaties tegen betaalbare prijzen, in een setting die pure schoonheid ademt. JW Marriott Desert Springs Resort & Spa nodigt je uit om deze zomer volledig op te gaan in al het prachtige dat ze te bieden heeft.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...