Hyatt kondigt opening Andaz hotel in Miami aan

Hyatt Hotels Corporation heeft plannen aangekondigd om zijn luxueuze Andaz-merk naar Miami te brengen, een stad die al bekend staat om haar bruisende nachtleven, kunstscene en magnifieke stranden. De opening van het Andaz-hotel is een significante toevoeging aan de bloeiende horecamarkt van Miami, en brengt een nieuw niveau van elegantie en persoonlijke service naar deze dynamische metropool.

Het Andaz Miami zal zich bevinden in het hart van de stad, in de iconische wijk Brickell, die gekend is als een van de meest gewilde locaties voor zowel zakenreizigers als toeristen. Met een ligging dichtbij hoogwaardige eetgelegenheden, trendy bars, luxe winkelcentra en culturele attracties biedt het hotel gasten een authentieke ervaring van wat Miami te bieden heeft.

De kenmerkende stijl van het Andaz-merk, dat bekend staat om zijn unieke architectuur en inrichting geïnspireerd door lokale cultuur, zal zeker ook in dit nieuwe hotel in Miami tot uiting komen. Bezoekers kunnen een eclectische mix van design-elementen verwachten die de levendige energie en diversiteit van Miami weerspiegelen, waardoor de gasten zich direct onderdeel voelen van de plaatselijke gemeenschap.

Het hotel zal beschikken over 230 ruime kamers en suites, die allemaal zijn ontworpen met het oog op comfort en stijl. Elke kamer zal voorzien zijn van moderne voorzieningen en technologie, evenals grote ramen die de levendige atmosfeer van de stad binnenlaten. Verder zal het Andaz Miami hotel een reeks aan indrukwekkende faciliteiten bieden, waaronder een buitenzwembad, fitnesscentrum en een spa voor volledige ontspanning en verjonging.

Voor de culinaire liefhebbers zal het Andaz Miami een verscheidenheid aan eet- en drinkgelegenheden hebben. In een casual, maar toch verfijnde omgeving kunnen gasten genieten van innovatieve gerechten die de rijke smaken van de lokale keuken benadrukken. Daarnaast zullen de bar en lounge trendy hotspots worden waar bezoekers kunnen ontspannen met een cocktail terwijl ze genieten van het uitzicht op de bruisende straten van Miami.

De zakenreiziger is ook niet vergeten. Het hotel zal moderne vergader- en evenementenruimtes bieden voor conferenties, vergaderingen en speciale evenementen. Deze flexibele ruimtes zijn uitgerust met de nieuwste technologie om elk evenement soepel en professioneel te laten verlopen.

Met de belofte van ongeëvenaarde gastvrijheid en een onvergetelijke ervaring, kijkt Hyatt ernaar uit om reizigers van over de hele wereld te verwelkomen in hun nieuwe Andaz hotel in Miami. Dit wordt een waardevolle aanvulling op Hyatt's niet aflatende inspanningen om hun reikwijdte te vergroten en gasten een uitzonderlijk verblijf te bieden, waar ze ook heengaan.

Het openen van het Andaz hotel in Miami sluit aan bij Hyatt’s ambitieuze groeistrategie, welke gericht is op uitbreiding in premium markten. Het bedrijf streeft ernaar om hun gasten uitzonderlijke ervaringen te bieden door voortdurend nieuwe en innovatieve eigendommen te introduceren. Met de toevoeging van het Andaz Miami, demonstreert Hyatt nogmaals hun toewijding aan het leveren van authentieke en cultureel rijke ervaringen, die naadloos aansluiten bij de behoeften en verlangens van hedendaagse reizigers.

Naarmate Miami blijft groeien als een belangrijke bestemming voor zowel plezier als zaken, biedt de komst van het Andaz hotel een nieuwe optie voor luxe accommodatie. De combinatie van toplocatie, uniek design en uitmuntende voorzieningen maakt dit hotel een spannende toevoeging aan de hotelportfolio van Hyatt en een niet te missen bestemming voor de internationale reiziger.

Het Andaz merk van Hyatt staat bekend om zijn individuele benadering van gastvrijheid, waarbij elke locatie ontworpen is om gasten een diepere verbinding met de bestemming te laten ervaren. Het komt tot uiting door middel van collaboraties met lokale kunstenaars, ambachtslieden en chefs, waardoor elk Andaz hotel een unieke sfeer en ervaring creëert die nauw verweven is met de lokale gemeenschap en cultuur.

Het aanbod van Andaz omvat altijd kenmerkende concepten die lokale tradities eer aan doen. Zo kunnen klanten in elk Andaz hotel diverse erfgoedgerechten vinden die een moderne twist op traditionele keukens bieden. Dit weerspiegelt de filosofie van het merk om gasten niet alleen een plek te geven om te verblijven, maar ook om hen deel uit te laten maken van de lokale cultuur en gemeenschap.

Bij het ontwerpen van het nieuwe Andaz Miami heeft het team achter het project nauw samengewerkt met locale ontwerpers en architecten. Elk detail, van de lobby tot de kamers, is doordacht om een gevoel van plaats te creëren, iets waardoor gasten zich onmiddellijk verbonden voelen met de stad en haar mensen.

De locatie in Brickell is een slimme zet voor Hyatt, omdat deze buurt in Miami snel aan het transformeren is tot een bloeiend centrum van commercie en cultuur. Brickell trekt een mix van internationale professionals, toeristen en bewoners aan, en staat bekend om zijn wolkenkrabbers, luxe appartementencomplexen, en een steeds groeiend aantal verfijnde restaurants, boetieks en galerieën.

Dit nieuwe Andaz hotel voegt zich bij Hyatt’s al indrukwekkende lijst van luxe accommodatiemogelijkheden over de hele wereld. Het bedrijf, dat in 1957 werd opgericht door Jay Pritzker toen hij bij het Los Angeles International Airport het eerste Hyatt House motel kocht, is uitgegroeid tot een toonaangevend wereldwijd hospitality bedrijf met meer dan 950 eigendommen in 67 landen over zes continenten.

Hyatt’s uitbreidingsstrategie heeft hen ertoe gedreven om voortdurend nieuwe eigendommen te zoeken die passen bij hun missie om gezorgd gastvrijheid te leveren. Het Andaz hotel in Miami is slechts één voorbeeld van Hyatt’s groeiende portfolio van eigendommen die zich richten op het bieden van ervaringen die zowel persoonlijk als onderscheidend zijn, afgestemd op de individuele behoeften van hun gasten.

Als onderdeel van hun toewijding aan duurzaamheid en sociaal verantwoord ondernemen, volgt het Andaz Miami ook Hyatt's initiatieven voor milieuvriendelijke praktijken en betrokkenheid bij de lokale gemeenschap. Van energie-efficiënte ontwerpen tot programma's die lokale goede doelen ondersteunen, het hotel streeft ernaar een positieve impact te hebben op zowel het milieu als de samenleving.

Kortom, de opening van het Andaz hotel in Miami is een veelbelovende stap voor Hyatt en een aantrekkelijke ontwikkeling voor reizigers die naar een luxe, lokale en authentieke ervaring zoeken in een van Amerika's meest levendige steden.

Terwijl de Andaz in Miami de voorbereidingen treft voor de grote opening, blijft het Hyatt team zich inzetten voor het creëren van een gastvrije en gedenkwaardige omgeving voor alle bezoekers. Met het continu uitbreiden van het Andaz-merk en het versterken van haar aanwezigheid in luxe markten wereldwijd, blijft Hyatt een toonaangevende naam in de wereld van gastvrijheid.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...