Het prachtige Parrot Cay resort in Turks en Caicoseilanden

Op Parrot Cay, een privé-eiland van Turks- en Caicoseilanden, vindt u het luxueuze Parrot Cay resort. Het COMO Hotels and Resorts-resort is omringd door 1000 hectare ongerepte natuur en beschikt over een bekroonde holistische spa, gastronomische restaurants en strandhuizen met privézwembaden aan een prachtig wit zandstrand van een mijl lang. Het elegante resort combineert luxe, comfort en privacy in een glorieuze natuurlijke omgeving.

De kamers van het resort zijn ontworpen om maximaal licht binnen te laten en bieden adembenemend uitzicht op de zee of het natuurlijke landschap van het eiland. Gasten worden wakker met het rustgevende geluid van de oceaan. De COMO Shambhala Retreat spa van het resort bevindt zich direct aan het strand en kijkt uit over mangroven en wetlands, waar veel vogels te zien zijn. De spa beschikt over een van de mooiste zwembaden ter wereld, waar gasten zich in het paradijs zullen wanen.

Naast de spa biedt het resort verschillende andere faciliteiten en activiteiten, zoals een fitnessruimte, yogastudio s, tennisbanen en watersporten, waaronder kajakken en paddleboarden. Het resort heeft ook drie restaurants, waaronder Lotus, waar lokale en Aziatische gerechten worden geserveerd, Terrace, waar mediterrane gerechten worden geserveerd en de Shambhala Cuisine, een gezonde en verfijnde eetgelegenheid. Gasten kunnen ook genieten van een drankje in de bar van het resort, die bekend staat om zijn uitgebreide wijnkaart en cocktails.

Parrot Cay is ook een geweldige plek voor huwelijksreizen en romantische uitjes. Het resort biedt verschillende romantische arrangementen, waaronder dineren op het strand en koppelmassages in de spa. Het eiland is ook een uitstekende locatie voor activiteiten zoals wandelen, vogels kijken en sterrenkijken.

Verder heeft het Parrot Cay resort een verscheidenheid aan culinaire opties, waaronder Lotus Restaurant, dat heerlijke Aziatische gerechten serveert en Terrace Restaurant, dat internationale gerechten biedt met een Caribisch tintje. Het resort heeft ook een bar bij het zwembad en een bar aan het strand waar gasten kunnen genieten van heerlijke cocktails en drankjes terwijl ze ontspannen op het strand.

Naast ontspannen op het strand en genieten van de luxe voorzieningen van het resort, biedt Parrot Cay ook verschillende activiteiten en excursies aan. Gasten kunnen bijvoorbeeld snorkelen en duiken om de kleurrijke onderwaterwereld van de Cariben te verkennen, of een kajaktocht maken langs de prachtige kustlijn van het eiland. Er zijn ook mogelijkheden om te vissen, te zeilen en te windsurfen.

Er zijn tal van activiteiten te doen bij Parrot Cay, waaronder yogalessen, tennis, strandvolleybal en windsurfen. Het resort heeft ook twee restaurants, Lotus en Terrace, die beide de verse en lokale ingrediënten van het eiland benadrukken en culinaire meesterwerken creëren die de smaakpapillen van elke gast zullen prikkelen.

Daarnaast is er een prachtige bibliotheek in het resort, die is gevuld met boeken over lokale geschiedenis, cultuur en kunst, evenals een scala aan internationale bestsellers. De bibliotheek is ook de thuisbasis van een uitgebreide dvd-collectie, waar gasten toegang toe hebben om in hun kamers te bekijken.

Voor degenen die op zoek zijn naar nog meer ontspanning, biedt Parrot Cay ook privéstranden, een buitenzwembad, luxe winkels en watersportactiviteiten zoals duiken en snorkelen.

Parrot Cay is de perfecte bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar luxe, rust en privacy, en die willen genieten van de prachtige natuurlijke schoonheid en culturele rijkdommen van de Turks- en Caicoseilanden.

Hieronder een overzicht van de bars, restaurants, faciliteiten en activiteiten die beschikbaar zijn op het Parrot Cay resort:

Bars en restaurants:

  • Lotus Restaurant: Dit restaurant serveert Aziatische gerechten en biedt uitzicht op het zwembad en de oceaan.
  • Terrace Restaurant: Dit restaurant biedt informele dineropties en serveert mediterrane gerechten.
  • COMO Beach Club: Hier kun je genieten van verse zeevruchten en cocktails aan het strand.
  • The Bar: Deze bar is de perfecte plek om te ontspannen met een drankje en te genieten van de sfeer van het resort.


Faciliteiten:

  • COMO Shambhala Retreat: Deze bekroonde spa biedt verschillende behandelingen, zoals massages, reflexologie, yoga en pilates.
  • Zwembad: Het resort beschikt over een groot buitenzwembad, perfect om af te koelen op een warme dag.
  • Fitnesscentrum: Voor gasten die willen blijven sporten tijdens hun verblijf, is er een fitnesscentrum met moderne apparatuur.
  • Watersportactiviteiten: Het resort biedt een scala aan watersportactiviteiten, waaronder snorkelen, kajakken, stand-up paddleboarding en windsurfen.
  • Tennisbanen: Er zijn twee tennisbanen beschikbaar voor gasten die hun tennisvaardigheden willen aanscherpen.


Activiteiten:

  • Yoga en meditatie: Het resort biedt dagelijkse yoga- en meditatiesessies om gasten te helpen ontspannen en hun innerlijke rust te vinden.
  • Fietsen: Er zijn fietsen beschikbaar voor gasten om het eiland te verkennen en de prachtige natuurlijke omgeving te verkennen.
  • Natuurwandelingen: Er zijn verschillende wandelroutes beschikbaar die je langs de prachtige kustlijn, mangroven en wetlands van het eiland leiden.


Het Parrot Cay resort biedt een breed scala aan voorzieningen en activiteiten, waardoor het de perfecte bestemming is voor gasten die willen ontspannen, genieten van de prachtige natuur en zichzelf willen verwennen met luxe en comfort.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...