Four Seasons Hotel Lanai at Koele opent zijn poorten in november

Four Seasons Hotels and Resorts hebben in samenwerking met het gerenommeerde welzijnsbedrijf Sensei hun nieuwste pand geopend op 1 november 2019. Het nieuwe all-inclusive hotel op Hawaï, genaamd Four Seasons Hotel Lanai at Koele, A Sensei Retreat, biedt onvergetelijke wellnessretraites op maat van elke gast. Het hotel is gelegen op het prachtige eiland Lanai en profiteert van de 36.000 hectare natuurlijke schoonheid en isolatie van het eiland.

Het hotel heeft een team van professionals op het gebied van wellness, voeding, fitness, therapie, evenals getalenteerde chef-koks en horeca-experts, die zich inzetten om een unieke en persoonlijke ervaring voor elke gast te creëren. Bij aankomst wordt elke gast toegewezen aan een Sensei-gids die hen helpt het meeste uit hun vakantie in het Sensei Retreat te halen.

Het minimale verblijf in het Four Seasons Hotel Lanai at Koele is drie nachten en omvat een breed scala aan activiteiten, zoals groepslessen en lezingen, filantropische activiteiten, een-op-een trainingssessies, spabehandelingen en actieve eilandreizen. Het hotel beschikt over de nieuwste voorzieningen, waaronder een 24-uurs fitnessruimte, bewegingsstudio s, yogapaviljoen en yogaruimtes in de buitenlucht, een salon, onsenbaden, een buitenzwembad met baanbanen en een 18-holes golfbaan. Er is zelfs een avonturenpark met kabelbanen en touwuitdagingscursussen voor diegenen die op zoek zijn naar meer plezier.

Als het op eten aankomt, biedt het hotel Sensei by Nobu, een nieuw eetconcept ontwikkeld met ingrediënten van de duurzame boerderij van Sensei op het eiland. De heerlijke menu'szijn samengesteld door de Japanse chef-kok Nobu Matsuhisa in samenwerking met het team van voedingsdeskundigen van het hotel.

Naast de wellness-ervaring biedt het Four Seasons Hotel Lanai at Koele ook mogelijkheden om de natuurlijke schoonheid van het eiland te verkennen. Het hotel organiseert avontuurlijke en actieve excursies, zoals wandeltochten, mountainbiken, paardrijden en zelfs jagen. Daarnaast biedt het hotel de mogelijkheid om de cultuur van Hawaï te ontdekken door middel van traditionele kunst- en ambachtworkshops en culturele presentaties.

Het hotel beschikt over 96 kamers en suites die allemaal zijn ontworpen met het oog op comfort en ontspanning. Elke kamer heeft een eigen veranda of balkon met uitzicht op de weelderige tuinen of de oceaan. De kamers zijn ingericht met moderne voorzieningen en zijn voorzien van traditionele Hawaïaanse decoraties.

Het Four Seasons Hotel Lanai at Koele heeft ook een eigen spa waar gasten kunnen genieten van verschillende behandelingen en therapieën. De spa heeft een uitgebreide lijst van diensten, waaronder massages, gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, yogalessen en meditatielessen. Het hotel heeft ook een buitenzwembad en een bubbelbad, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op de oceaan.

Het hotel biedt verschillende eetgelegenheden, waaronder een restaurant met een menu dat is samengesteld uit ingrediënten van lokale boerderijen en vissers. Er is ook een bar bij het zwembad waar gasten kunnen genieten van heerlijke cocktails en hapjes terwijl ze genieten van het prachtige uitzicht op de oceaan.

Het Four Seasons Hotel Lanai at Koele is ook perfect geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen, met 10.000 vierkante meter aan vergaderruimte en een uitgebreid scala aan diensten en faciliteiten voor zakelijke reizigers.

Een ander hoogtepunt van het hotel is de prachtige 18-holes golfbaan, ontworpen door de beroemde golfer Jack Nicklaus. De baan biedt een prachtig uitzicht op de oceaan en de bergen en is geschikt voor golfers van alle niveaus.

Gasten kunnen ook genieten van de exclusieve voorzieningen die beschikbaar zijn voor gasten van Four Seasons Resort Lanai, inclusief toegang tot de Manele Golf Course, Manele Bay Beach Club en de shuttle-service tussen de twee hotels. Bovendien biedt het resort een gratis pendeldienst naar het historische centrum van Lanai City.

Het Four Seasons Hotel Lanai at Koele, A Sensei Retreat, heeft al meerdere prijzen gewonnen, waaronder de 2020 Conde Nast Traveler Readers' Choice Award voor 'Beste Resort in Hawaï' en de 2020 Travel + Leisure World'sBest Award voor 'Beste Resort in Hawaï'. Het hotel is een perfecte bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar luxe, wellness en avontuur op het prachtige eiland Lanai.

 

Bars en restaurants:

  1. Sensei by Nobu - Sensei by Nobu is het belangrijkste restaurant van het hotel en biedt een uniek menu ontworpen door chef-kok Nobu Matsuhisa in samenwerking met het team van voedingsdeskundigen van het hotel. Het restaurant maakt gebruik van ingrediënten van de duurzame boerderij van Sensei op het eiland en biedt een elegante en verfijnde eetervaring.

  2. Koele Garden Bar - De Koele Garden Bar is een informele eetgelegenheid waar gasten kunnen genieten van verse, lokale gerechten en drankjes in een ontspannen, tropische omgeving. Het menu biedt een breed scala aan opties, waaronder salades, sandwiches, visgerechten en cocktails.

Activiteiten:

  1. Wellnessretraites - Het Four Seasons Hotel Lanai at Koele, A Sensei Retreat, richt zich op wellness en biedt gasten de mogelijkheid om deel te nemen aan persoonlijk samengestelde wellnessretraites. Het programma omvat een scala aan activiteiten, waaronder fitnesslessen, spabehandelingen, voedingsadvies en meditatie.

  2. Golf - Het hotel beschikt over een prachtige 18-holes golfbaan, ontworpen door de beroemde golfer Jack Nicklaus. De baan biedt een prachtig uitzicht op de oceaan en de bergen en is geschikt voor golfers van alle niveaus.

  3. Avonturenpark - Het hotel heeft ook een avonturenpark met kabelbanen en touwuitdagingscursussen voor diegenen die op zoek zijn naar meer plezier en avontuur.

  4. Eilandexcursies - Gasten kunnen deelnemen aan een scala aan eilandexcursies, zoals wandelen, mountainbiken, snorkelen, duiken, vissen en nog veel meer. Het hotel biedt ook privé-excursies aan, zodat gasten hun eigen reisroute kunnen samenstellen.

  5. Cultuur - Het hotel organiseert ook culturele activiteiten, waaronder traditionele Hawaiiaanse lei maken, hula danslessen en lokale ambachtelijke workshops, zodat gasten kunnen leren over de rijke cultuur van het eiland.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...