Een uitgebreide recensie van het 137 Pillars House in Chiang Mai

In het hart van de Noord-Thaise stad Chiang Mai staat een parel van een accommodatie, het 137 Pillars House. Dit boetiekhotel, dat zijn naam ontleent aan de 137 zuilen die het hoofdgebouw ondersteunen, is een blend van verfijnde luxe en historische charme.

Het hotel is gerestaureerd vanuit een oude teakhouten handelshuis dat dateert uit de late 19e eeuw. Het prachtige pand combineert op harmonieuze wijze de architectuur van weleer met moderne gemakken, wat resulteert in een bijzonder verblijfservaring. Dit luxueuze toevluchtsoord herbergt 30 suites die elk een eigen unieke flair hebben. Gasten kunnen kiezen tussen de Rajah Brooke Suites, de East Borneo Suites en de Louis Leonowens Suites, allemaal vernoemd naar historische figuren van belang voor de regio.

Dit boetiekhotel gaat boven en buiten om zijn gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Diensten zoals vervoer naar de luchthaven, butlerservice en in-room dining maken deel uit van de standaardvoorzieningen. De kamers zelf zijn uitgerust met moderne technologieën zoals wi-fi, flatscreen-tv'sen Bose Sound Systems.

Ook de eetervaring in 137 Pillars House is pure verwennerij. Met twee restaurants, de Dining Room en de Palette, is er een overvloed aan culinaire opties. De Dining Room serveert zowel Thaise als westerse gerechten, terwijl Palette met zijn gastronomische menu en uitzicht op de rivier een romantische sfeer creëert.

Naast al deze luxueuze voorzieningen, dompelt 137 Pillars House zijn gasten onder in de rijke cultuur van Chiang Mai. Het hotel organiseert regelmatig kunst- en ambachtelijke tentoonstellingen, en biedt daarnaast kooklessen en yogalessen aan die geworteld zijn in de lokale tradities.

In het kort, het verblijf bij 137 Pillars House is meer dan enkel een overnachting; het is een ervaring op zich waarbij elk detail is gedacht om de gasten te laten genieten van luxe en comfort, en gelijktijdig kennismakend met de rijke Thaise cultuur en geschiedenis.

Bovenop alles wat al genoemd is, is er nog iets anders dat 137 Pillars House onderscheidt: de adembenemende tuin. Het hotel wordt omringd door weelderige tropische vegetatie, wat de serene sfeer verder versterkt. Gasten kunnen ontspannen bij het buitenzwembad of genieten van een massage in de wellnessruimte, allemaal omgeven door de rust van de natuur.

Bovendien beschikt dit boetiekhotel ook over ruimtes voor privé-evenementen en zakelijke bijeenkomsten. Met zijn elegante interieurs en professionele voorzieningen is het de ideale plek voor iedere soort evenement.

 

- Waar ontleent het 137 Pillars House zijn naam aan? Het hotel is vernoemd naar de 137 zuilen die het hoofdgebouw ondersteunen.
- Wat maakt de suites in het 137 Pillars House uniek? De suites zijn vernoemd naar historische figuren van belang voor de regio en hebben elk hun eigen unieke flair.
- Welke eetervaring biedt het 137 Pillars House? Er zijn twee restaurants, de Dining Room en de Palette. De Dining Room serveert zowel Thaise als westerse gerechten, terwijl Palette een gastronomisch menu biedt in een romantische sfeer.
- Welke culturele ervaringen biedt het 137 Pillars House aan zijn gasten? Het hotel organiseert regelmatig kunst- en ambachtelijke tentoonstellingen en biedt daarnaast kooklessen en yogalessen aan die geworteld zijn in de lokale tradities.
- Welke faciliteiten biedt het 137 Pillars House voor evenementen? Het hotel beschikt over ruimtes voor privé-evenementen en zakelijke bijeenkomsten, met elegante interieurs en professionele voorzieningen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...