Amanvari Resort and Residences wordt binnenkort geopend in Mexico

Aman Resorts heeft een cult-achtige status verdiend onder luxe reizigers van over de hele wereld, dankzij hun exclusiviteit, service van wereldklasse, unieke instellingen en onberispelijk ontwerp. Momenteel zijn er slechts 33 Aman-bestemmingen in 21 landen, maar het goede nieuws is dat de luxe hotelgroep in de nabije toekomst uitbreidt naar Mexico.

Het nieuwe Amanvari Resort and Residences wordt gevestigd op de Oost-Kaap van het zalige schiereiland Baja. Dit luxe toevluchtsoord biedt reizigers een unieke ervaring met adembenemende strand-meets-dessert-setting. Het resort is speciaal ontworpen om de omgeving aan te vullen, met paviljoens gebouwd op palen boven water en vele andere indrukwekkende details. Het resort maakt ook een architectonisch statement.

Naast luxe hotelkamers, zal Amanvari ook een paar luxe woningen bevatten voor mensen die verliefd worden op deze plek en hier voorgoed willen intrekken. Er zijn 24 woonlocaties beschikbaar voor geïnteresseerde kopers, met 12.000 tot 20.000 vierkante meter woonruimte en een prachtig uitzicht op de Zee van Cortez als een prachtige bonus. De vrij stromende woningen zullen worden ontworpen om te verdwijnen in het omringende landschap en toekomstige eigenaren krijgen de kans om samen te werken met de bekroonde Aman-architect John Heah voor hun droomvakantiehuis.

Het Amanvari Resort and Residences heeft nog veel meer te bieden. Het resort heeft een door Robert Trent Jones II ontworpen golfbaan, verschillende biologische boerderijen, een prachtige spa en een fitnesspaviljoen, een privéjachthaven en een jachtclub (wat een primeur is voor Aman) en twee restaurants. Kortom, alles wat luxe reizigers maar kunnen wensen.

Het Amanvari Resort and Residences ligt op een spectaculaire locatie tussen afzondering en toegankelijkheid, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is vanuit de internationale luchthaven van Los Cabos en andere belangrijke steden in Mexico. Het resort biedt gasten ook de mogelijkheid om de omliggende natuurlijke schoonheid van Baja te verkennen, inclusief walvissen spotten, ziplining, kajakken en nog veel meer.

Bovendien is Aman Resorts toegewijd aan duurzaamheid en behoud van het milieu. Het Amanvari Resort and Residences is ontworpen om het milieu te respecteren en de natuurlijke schoonheid van de omgeving te behouden. Het resort maakt gebruik van duurzame materialen en energiezuinige technologieën om de impact op het milieu te minimaliseren.

Met zijn unieke mix van natuurlijke schoonheid, luxe voorzieningen en aandacht voor duurzaamheid, heeft het Amanvari Resort and Residences alles in huis om een ​​van de meest gewilde bestemmingen te worden voor luxe reizigers en investeerders. Het is de perfecte plek om te genieten van rust en ontspanning, terwijl u geniet van alle luxe die u zich maar kunt wensen. Als onderdeel van de Aman-groep biedt het Amanvari Resort and Residences een ongeëvenaarde service en aandacht voor detail, wat bijdraagt ​​aan de cult-achtige status van de hotelgroep. Aman staat bekend om zijn ultra-private schuilplaatsen en exclusieve ervaringen, en het Amanvari Resort and Residences is geen uitzondering.

Accommodaties: Het Amanvari Resort and Residences biedt 24 vrij stromende woonlocaties voor geïnteresseerde kopers, elk met 12.000 tot 20.000 vierkante meter aan woonruimte en een prachtig uitzicht op de Zee van Cortez. De vrij stromende woningen zijn speciaal ontworpen om te verdwijnen in het omringende landschap en worden gebouwd met duurzame materialen en energiezuinige technologieën om de impact op het milieu te minimaliseren.

Restaurants: Het resort beschikt over twee restaurants die zorgen voor een ongeëvenaarde culinaire ervaring. Het restaurant van het resort biedt een gevarieerd menu van regionale en internationale gerechten, gemaakt met verse, lokale ingrediënten en bereid door getalenteerde chef-koks. Het strandrestaurant serveert heerlijke gerechten en drankjes, terwijl gasten genieten van het adembenemende uitzicht op de Zee van Cortez.

Bars: Het Amanvari Resort and Residences heeft twee bars: een bar bij het zwembad en een strandbar. Beide bars bieden een breed scala aan drankjes, waaronder exotische cocktails, lokale wijnen en bieren. Gasten kunnen ontspannen in de comfortabele zitplaatsen terwijl ze genieten van het prachtige uitzicht en de frisse zeewind.

Golfbaan: Het resort beschikt over een prachtige golfbaan ontworpen door Robert Trent Jones II, een van de meest bekende golfbaanarchitecten ter wereld. De 18-holes golfbaan biedt een uitdagend en schilderachtig parcours, omringd door de natuurlijke schoonheid van Baja.

Spa en fitnesspaviljoen: De prachtige spa van het Amanvari Resort and Residences biedt een scala aan behandelingen en diensten, waaronder massages, gezichtsbehandelingen, body wraps en scrubs. Het fitnesspaviljoen biedt een uitgebreide fitnessruimte met state-of-the-art apparatuur en fitnesslessen, zoals yoga en Pilates.

Jachthaven en jachtclub: Het Amanvari Resort and Residences heeft een privéjachthaven en jachtclub, wat een primeur is voor Aman. De jachthaven biedt toegang tot een breed scala aan watersporten, waaronder zeilen, kajakken en paddleboarding.

Biologische boerderijen: Het resort heeft verschillende biologische boerderijen die verse, lokale producten leveren voor de restaurants van het resort en de keukens van de woonlocaties. Gasten kunnen ook genieten van rondleidingen door de boerderijen om meer te leren over duurzame landbouwpraktijken.

Al met al biedt het Amanvari Resort and Residences alles wat luxe reizigers maar kunnen wensen, van exclusieve accommodaties tot culinaire hoogstandjes, golf, wellness, watersporten en nog veel meer.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...