Margot Robbie s make-up gids - van dagelijkse stijl tot glamour!

In de wereld van Hollywood en high fashion is Pati Dubroff een naam die synoniem is geworden met moeiteloze elegantie en natuurlijke schoonheid. Met een carrière die zich uitstrekt over drie decennia, heeft ze zichzelf gevestigd als een van de meest invloedrijke make-upartiesten van haar generatie.

Beginjaren en Opkomst naar Roem

Dubroff begon haar carrière bescheiden, werkend aan een schoonheidstoonbank. Maar haar talent, passie en vastberadenheid om de kunst van make-up te perfectioneren, leidden haar naar samenwerkingen met enkele van de grootste namen in de mode-industrie, waaronder de legendarische make-upartiest Francois Nars. Haar verhuizing naar Los Angeles opende de deuren naar de glinsterende wereld van Hollywood, waar ze al snel een favoriet werd onder beroemdheden.

Filosofie en Benadering

In een tijdperk waarin zware contouren en opvallende kleuren de norm zijn, kiest Dubroff voor een meer ingetogen benadering. Ze gelooft in het benadrukken van de natuurlijke schoonheid van een individu in plaats van deze te maskeren. Haar filosofie is eenvoudig: de huid moet eruitzien als huid, en make-up moet de unieke kenmerken van een persoon complimenteren, niet verbergen.

Deze benadering is duidelijk zichtbaar in haar werk met Margot Robbie, een van haar meest prominente cliënten. Voor Robbie's'Barbie' look, creëerde Dubroff een 'hyper-reële' huid die de perfectie van een pop nabootste, maar nog steeds de natuurlijke gloed van Robbie'shuid liet doorschijnen.

Onmisbare Producten en Tips

Dubroff'smake-up kit is een mix van high-end producten en betaalbare juweeltjes. Ze is een grote fan van de Hourglass Vanish Foundation Stick voor een natuurlijke, maar toch onberispelijke dekking. Voor de wangen zweert ze bij Nudestix, en voor de ogen geeft ze vaak de voorkeur aan de subtiele tinten van Viseart Paris oogschaduwpaletten.

Een van haar grootste schoonheidstips, vooral voor diegenen die onderweg zijn, is hydratatie. Ze benadrukt het belang van het drinken van voldoende water en het regelmatig aanbrengen van een goede vochtinbrengende crème. Ze is ook een voorstander van gezichtsmassages om de bloedcirculatie te stimuleren en de huid een natuurlijke gloed te geven.

Conclusie

In een industrie die voortdurend evolueert, blijft Pati Dubroff een baken van consistentie en klasse. Haar toewijding aan natuurlijke schoonheid en haar vermogen om de unieke kenmerken van elk individu te benadrukken, hebben haar tot een legende in de make-upwereld gemaakt. En terwijl trends komen en gaan, is het duidelijk dat Dubroff'sbenadering van make-up tijdloos is.

Margot Robbie'smake-up

Margot Robbie, de Australische actrice bekend van films zoals 'The Wolf of Wall Street', 'Suicide Squad', 'I, Tonya' en 'Barbie' staat bekend om haar klassieke en tijdloze schoonheid. Haar make-up looks variëren van natuurlijk en fris tot gedurfd en glamoureus, afhankelijk van de gelegenheid. Hier is een overzicht van enkele van haar meest iconische make-up looks en hoe je ze kunt nabootsen:

Natuurlijke Daglook

  • Huid: Begin met een gehydrateerde en geprimerde huid. Gebruik een lichte foundation of BB-crème voor een natuurlijke dekking. Voeg een beetje concealer toe onder de ogen en op eventuele onvolkomenheden.
  • Wenkbrauwen: Vul de wenkbrauwen lichtjes in met een wenkbrauwpotlood of poeder, volgend op de natuurlijke vorm.
  • Ogen: Breng een neutrale oogschaduw aan over het gehele ooglid. Voeg een lichte shimmer toe in de binnenste ooghoeken voor een open blik. Breng een dunne lijn eyeliner aan langs de bovenste wimperlijn en maak het af met mascara.
  • Wangen: Gebruik een zachte perzik of roze blush op de appeltjes van de wangen voor een gezonde gloed.
  • Lippen: Kies voor een nude of zachtroze lippenstift of lippenbalsem.

Rode Loper Glamour:

  • Huid: Gebruik een medium tot volledige dekking foundation voor een vlekkeloze teint. Highlight en contour om de gelaatstrekken te benadrukken.
  • Wenkbrauwen: Definieer de wenkbrauwen met een wenkbrauwpotlood of gel voor een meer gestructureerde look.
  • Ogen: Gebruik warme bruintinten of gouden tinten voor een smokey eye. Breng een dikkere eyeliner aan en voeg valse wimpers toe voor extra drama.
  • Wangen: Gebruik een bronzer voor een zongebruinde gloed en voeg een glanzende highlighter toe op de jukbeenderen.
  • Lippen: Kies voor een klassieke rode lip of een diepe beskleur voor een statement.

Frisse Zomerlook:

  • Huid: Gebruik een getinte moisturizer voor een lichte dekking. Voeg een vloeibare highlighter toe voor een dauwachtige finish.
  • Wenkbrauwen: Houd de wenkbrauwen natuurlijk en borstel ze omhoog met een getinte wenkbrauwgel.
  • Ogen: Gebruik lichte pasteltinten zoals perzik of lila. Voeg een beetje mascara toe voor definitie.
  • Wangen: Gebruik een crème-blush in koraal of roze voor een frisse blos.
  • Lippen: Ga voor een glanzende lipgloss in een perzik- of roze tint.


Ongeacht de look, is het belangrijk om te onthouden dat Margot Robbie'smake-up altijd haar natuurlijke schoonheid benadrukt. Het draait allemaal om het verbeteren van haar kenmerken in plaats van ze te verbergen. Met de juiste producten en technieken kun je deze looks gemakkelijk zelf recreëren!


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.