Louis Vuitton lanceert luxe parfum geïnspireerd op reizen - Louis Vuitton Les Parfums

Het prestigieuze Franse modehuis Louis Vuitton heeft een luxueus parfum ontwikkeld dat uw humeur zal opvrolijken na de zomer. Het langverwachte parfum, dat in september 2016 op de markt kwam, werd in meer dan vier jaar ontwikkeld. Het heeft als doel een prachtige geur op te roepen die inspireert om te reizen en nieuwe ervaringen en emoties te beleven.

Gedurende de afgelopen vier jaar heeft Louis Vuitton ook het creatieve atelier Les Fontains Parfumées opgericht. Als huisparfumeur haalden ze Jacques Cavallier Belletrud binnen, die verantwoordelijk was voor het ontwerpen van Louis Vuitton'sLes Parfums. Deze parfums brengen een reis van emoties over en nemen je mee op aromatische avonturen. Uiteraard is de licentie eigendom van het moederbedrijf LVMH.

Louis Vuitton begon in 1920 voor het eerst met het ontwerpen en ontwikkelen van luxe toiletartikelen, waaronder de kristallen parfumflesjes genaamd 'Editions d'Arte'. Destijds werden deze flesjes versierd door gerenommeerde kunstenaars, zoals Camille Cless-Brothier, Gaston Le Bourgeois en André Ballet. Het nieuwste parfum van Louis Vuitton zal uw zintuigen prikkelen met verfijnde geurnoten van natuurlijk leer, meiroos, Chinese osmanthus, magnolia en Arabische jasmijn Sambac.

Na de succesvolle lancering van het parfum in 2016, heeft Louis Vuitton haar assortiment van geuren uitgebreid, waardoor het merk zich verder kon vestigen in de wereld van luxe parfums. Klanten hebben de mogelijkheid om hun eigen unieke geurbeleving te creëren door verschillende geuren uit de collectie te combineren. Dit zorgt voor een gepersonaliseerde ervaring die past bij de individuele stijl en smaak van de drager.

De elegante en stijlvolle verpakking van het parfum draagt bij aan de luxe uitstraling van het merk. De flacons zijn vervaardigd uit hoogwaardig glas en worden gepresenteerd in een verfijnde doos, waardoor het een ideaal geschenk is voor speciale gelegenheden. Bovendien biedt Louis Vuitton een navulservice voor de parfumflesjes, waardoor klanten kunnen blijven genieten van hun favoriete geur zonder onnodig afval te creëren.

Naast het creëren van verfijnde geuren, blijft Louis Vuitton ook innoveren op het gebied van mode en accessoires. Het modehuis werkt samen met vooraanstaande ontwerpers en kunstenaars om unieke en onderscheidende collecties te ontwikkelen die de grenzen van luxe blijven verleggen.

Get parfum van Louis Vuitton is een prachtige aanvulling op het assortiment van het merk en biedt liefhebbers van luxe een unieke geurbeleving die aansluit bij de traditie van kwaliteit en verfijning waar het modehuis bekend om staat.

Louis Vuitton

  • Les Parfums Louis Vuitton:

    • Deze lijn bestaat uit verschillende unisex parfums die een breed scala aan geuren omvatten, van bloemig en fruitig tot houtachtig en oriëntaals.
    • Enkele populaire geuren uit deze collectie zijn Rose des Vents, Turbulences, Dans la Peau, Apogée, Contre Moi, Matière Noire en Mille Feux.
    • De geuren zijn zorgvuldig samengesteld met behulp van zeldzame en kostbare ingrediënten, zoals iris, magnolia, jasmijn, osmanthus, meiroos en natuurlijk leer.
  • Les Colognes Louis Vuitton:

    • Deze lijn bestaat uit lichte, verfrissende en verkwikkende geuren die ideaal zijn voor dagelijks gebruik.
    • Enkele geuren uit deze collectie zijn Sun Song, Cactus Garden, Afternoon Swim, California Dream en On the Beach.
    • De geuren zijn geïnspireerd door de natuur en bevatten frisse en levendige ingrediënten zoals sinaasappelbloesem, yuzu, kumquat, bergamot, neroli en vijgenmelk.
  • Les Parfums Pour Homme:

    • Deze lijn richt zich op mannelijke geuren met een verfijnd en krachtig karakter.
    • Enkele geuren uit deze collectie zijn L'Immensité, Nouveau Monde, Orage, Sur la Route en Au Hasard.
    • De geuren zijn samengesteld met behulp van houtachtige, kruidige en aromatische ingrediënten zoals patchoeli, oudh, sandelhout, ceder, vetiver, kardemom en peper.
  • Verpakking en flacons:

    • Alle Louis Vuitton-parfums worden gepresenteerd in stijlvolle, minimalistische glazen flacons, ontworpen door de beroemde industrieel ontwerper Marc Newson.
    • De flacons zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden gepersonaliseerd met initialen of symbolen, wat bijdraagt aan de luxe ervaring van het merk.
    • De verpakking is elegant en milieuvriendelijk, met navulbare flacons en navullingen die afzonderlijk kunnen worden aangeschaft.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.