Hyatt gaat van start met de Wellbeing Collective

Het wereldwijde hotelbedrijf Hyatt is bekend om zijn hoogstaande service en kwalitatieve accommodaties. Nu zetten ze echter een gedurfde stap voorwaarts, met de introductie van hun nieuwste initiatief: de Wellbeing Collective. Deze onderneming is ontworpen om het welzijn van gasten te bevorderen door middel van wetenschappelijk onderbouwde strategieën en gezondheidsrichtlijnen.

In plaats van te vertrouwen op traditionele benaderingen van gezondheid en welzijn, gaat Hyatt een stap verder. Het bedrijf gelooft dat welzijn meer is dan alleen lichamelijke gezondheid, dus omvat hun Wellbeing Collective een breed scala aan aspecten zoals mentaal welzijn, productiviteit, relaties en zelfs slaap.

Hyatt werkt samen met een team van deskundigen op het gebied van gezondheid en welzijn, waaronder artsen, psychologen, voedingsdeskundigen en fitnessprofessionals. Deze deskundigen hebben de taak om adviezen en richtlijnen te formuleren die gasten kunnen volgen om hun welzijn te verbeteren. Dit kan variëren van suggesties voor gezonde maaltijden tot tips voor het verbeteren van de slaapkwaliteit.

In overeenstemming met hun streven naar wetenschappelijk onderbouwde oplossingen, maakt Hyatt ook gebruik van de nieuwste technologieën en innovaties op het gebied van gezondheid. Bijvoorbeeld, sommige Hyatt-hotels bieden nu slaapprogramma s' aan waarbij gasten kunnen kiezen uit een reeks gespecialiseerde diensten en producten die ontworpen zijn om hen te helpen beter te slapen.

De Wellbeing Collective is niet alleen bedoeld om het welzijn van gasten te bevorderen, maar ook om de cultuur van welzijn binnen het bedrijf zelf te versterken. Hyatt-medewerkers krijgen toegang tot dezelfde hulpmiddelen en middelen als de gasten, zodat ze een gezondere levensstijl kunnen leiden en zich beter in hun vel kunnen voelen.

Hyatt erkent dat iedereen uniek is en dat er geen one-size-fits-all oplossing is voor welzijn. Daarom biedt de Wellbeing Collective een scala aan middelen en adviezen die afgestemd kunnen worden op de individuele behoeften en voorkeuren van elke gast.

Met de lancering van de Wellbeing Collective neemt Hyatt ook een standpunt in over een belangrijk maatschappelijk vraagstuk: de focus op fysieke gezondheid ten koste van andere aspecten van welzijn. Door een meer holistische benadering te kiezen, benadrukt Hyatt dat welzijn gaat over het gehele plaatje van fysieke, mentale en emotionele gezondheid.

In de huidige, hectische wereld erkent Hyatt dat de behoeften van hun gasten veranderen. Mensen zoeken nu meer dan ooit naar manieren om hun algemene welzijn te verbeteren. Met de Wellbeing Collective speelt Hyatt in op deze trend, door een uitgebreid aanbod aan middelen en diensten aan te bieden die zijn ontworpen om het welzijn van de gasten te verbeteren.

 

- Wat is de Wellbeing Collective van Hyatt? De Wellbeing Collective is een initiatief van Hyatt om het welzijn van gasten te verbeteren door middel van wetenschappelijk onderbouwde gezondheids- en welzijnsrichtlijnen.
- Met wie werkt Hyatt samen voor dit project? Hyatt werkt samen met een team van gezondheids- en welzijndeskundigen, waaronder artsen, psychologen, voedingsdeskundigen en fitnessprofessionals.
- Welke soorten hulpmiddelen en diensten biedt de Wellbeing Collective aan? De Wellbeing Collective biedt een scala aan middelen en adviezen, variërend van suggesties voor gezonde maaltijden tot tips voor het verbeteren van de slaapkwaliteit.
- Is de Wellbeing Collective alleen voor gasten? Nee, het is ook bedoeld om de cultuur van welzijn binnen het bedrijf zelf te bevorderen. Hyatt-medewerkers hebben toegang tot dezelfde hulpmiddelen en middelen als de gasten.
- Wat is het doel van de Wellbeing Collective? Het doel van de Wellbeing Collective is om het welzijn van gasten en medewerkers te bevorderen door een meer holistische benadering van gezondheid en welzijn.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.