Hoe ruikt dat Versense de Versace?

Versace vertegenwoordigt al lang de stijl van de Italiaanse vrouw die de wereld is overstegen en die je moet kennen, zodat je weet hoe je je modieus kunt kleden en een parfum kunt dragen dat nooit botst. Dat is het geval met Versense, een aroma dat we in dit artikel specifiek voor jou hebben geanalyseerd. Dit parfum combineert noten van Virginia ceder, olijf, musk en sandelhout om je een zeer modern aroma te geven met een sensualiteit die zich vertaalt in geuren van bos, bomen en erotiek. Als dit niet interessant voor je klonk, weten we niet wat het is en we denken dat je er fantastisch uitziet als je deze geuren in een unieke fles draagt.

Het is vooral eigentijds, het is een relatief nieuw aroma, rekening houdend met het feit dat de essenties van parfums meestal vele jaren meegaan. Gelanceerd in 2009 en als een van de meest exclusieve van het merk, is dit parfum in kwestie een van de parfums die in onze tijd beter en opvallender aanwezig is. De reden is heel eenvoudig, want het is een parfum met een heerlijke geur vol fruit, vol kruiden en ook bloemen, waarvan de familie een van de meest diverse is en met meer elementen die met elk parfum kunnen worden bereikt. Versense heeft een bijzondere aantrekkingskracht op je innerlijke gevoelens, op voelen en dan doen, het is heel vrij. Daarom was het essentieel dat dit zeer speciale aroma goed is als het gaat om het gevoel als een nieuwe vrouw, een die betovert en zeer vrouwelijk is voor al zijn momenten.

Velen zijn fysiek sierlijke vrouwen die Versense gebruiken, dit is de gouden regel, een meisje zijn met goede eigenschappen die variëren van fysiek tot echt vertegenwoordigen om altijd te zijn zoals op een modecatwalk. Alles wat klassiek is en zijn geur van schoonheid heeft, is iets dat Versace altijd heeft gekenmerkt en dat is overgebracht naar dit parfum dat alleen een mooie vrouw nodig heeft om te worden gebruikt, daarom zul je houden van wat het van binnen heeft. Daarnaast moet worden opgemerkt dat de tonen rijk zijn aan frisse en natuurlijke geuren, die het gevoel van een topmodelmeisje dat grote podia nodig heeft om op te vallen tussen haar leeftijdsgenoten, verder accentueren.

We hebben het al gehad over de Italiaanse stijl die het aan de buitenkant heeft en de manier om zijn noten te presenteren, nu heeft het onderwerp te maken met alle elementen die het van binnen heeft en dat zal je ongetwijfeld een model plus geven. Op het moment dat je de noten voor de eerste keer gebruikt en waarneemt, zul je je realiseren dat dit parfum meer dan één is gemaakt door een Italiaans bedrijf, in feite heeft het dat mediterrane aroma dat niet alleen beperkt is tot Italië, maar ook tot landen als Griekenland of Kroatië in termen van geur bedoelen we. Dit zal je echter meer dan één keer geven dat de mensen die langs je lopen zich een buitenlander voelen, vanwege de hele combinatie van mengsels die zijn gewonnen uit verschillende landen die deel uitmaken van dezelfde regio.

Iedereen die je vraagt ​​hoe het voelt om een ​​Versace-parfum te dragen, zal je vertellen dat de aanwezigheid die ze voelen het meest opvalt en wow, met Versense heb je genoeg tijd om jezelf bekend te maken in je kringen van voorkeur vertrouwen. Laten we eerst naar de noten gaan, waaronder bergamot, wat citrus, groene mandarijn, vijg en peer. Het is deze combinatie die je een parfum met citrusgeur laat voelen en een sensualiteit die uit al je poriën zal ontsnappen.

Het zijn stuk voor stuk vruchten die ervoor zorgen dat je jezelf zonder angst in de wereld wilt laten zien, daarom is het een ideaal aroma om jezelf uit te drukken. Het heeft andere elementen zoals noten van kardemom, lelie, jasmijn, narcis. Hier is de bloemige modaliteit en die is vooral geliefd bij die vrouwelijke sector die dacht dat het een parfum was dat niets meer te bieden had dan sensualiteit, niets is verder van de realiteit en dat je steun zal geven om jezelf te presenteren als een meisje met delicate gebaren. Aan de andere kant hebben we Virginia ceder, olijf, musk en sandelhout. Dit deel van zijn aroma slaagt erin een vochtige aromatische sensatie te genereren en met een zeer herkenbare geur met bossen en pijnbomen. Dit heeft ook veel te maken met de mediterrane lucht van zijn aroma en dat je ervan zult houden.

Diversiteit vormt ook de esthetiek van de familie die het aroma tot leven brengt, namelijk de olfactorische Woody Floral Musk for Women. Hiermee heb je vooral een parfum dat door verschillende stromingen gaat, net als dit deel van de wereld dat zo geliefd is om zijn gastronomie als om zijn geuren. Je zult in staat zijn om een ​​parfum te ontdekken met het beste van een sterk karakter, verse bloemen en ook eindeloze bossen. Met dit alles is het niet verwonderlijk dat het je in het begin misschien een beetje overweldigt, maar dat is het wel kwestie van tijd voordat je gewend raakt aan zijn magnifieke essentie.

Ik vind het geweldig dat het parfum in kwestie zo'n karakteristieke vorm heeft dat het je intense momenten geeft in gezelschap of alleen, omdat het je van niemand afhankelijk maakt om het leven te leiden. Met zoveel uit de Middellandse Zee, sterke aroma'sen een aanwezigheid van een tijdschriftmodel, katapulteert dit aroma de essentie van Versace, maar altijd aangepast aan de modernste momenten die er zijn. Het gebruik van dit parfum geeft je warmte, verwacht geen koud parfum, het is eerder uitstekend om in het gezelschap te zijn van een aroma dat niet verloren gaat, altijd op zoek om je meest sexy kant naar voren te brengen met totale warmte. Een aroma voor de winter Met zoveel warmte van binnen, met zoveel gepassioneerde tonen en die geen tijd verspillen aan warmte, is het een parfum dat in de winter in zijn geheel moet worden gebruikt en we zullen al zijn facetten uitleggen.

Omdat het een geur is die al deze opvallende tonen heeft, is het geen probleem dat je je in de winter met meerdere lagen kleding kleedt, omdat het je een warm en enigszins huiselijk gevoel geeft om je onder nul graden goed te voelen. Als we daar nog aan toevoegen dat het een parfum is met een lange houdbaarheid, dan ga je graag met zijn aroma erop aan het werk, best een luxe gezien het overal veel passie heeft. Het heeft een zacht spoor, een aroma dat je moet meenemen vanaf het moment dat je het voor het eerst voelt en dat gaat op weg naar waar het je het beste brengt.

Er zijn meisjes die echt genieten van contact met de natuur en dit parfum heeft de paden hiervoor gemaakt omdat het erop gericht is risico'ste nemen, zoveel mogelijk contact met jezelf te voelen in een jungle of een bos. Daarom combineert het niet alleen, maar is het perfect om jezelf echt te verwennen op elke plek waar de natuur zijn beste moment met jou heeft. Daarom is het een parfum dat je eerder moet dragen op momenten dat je gaat picknicken of zelfs gaat kamperen.

Je zult de stad helemaal niet missen als je de Versese gebruikt, want alles hangt af van deze momenten waarop je je telefoon laat rondslingeren en je op plekken bevindt vol met de geur van vrijheid. Je zult niet aan vitaliteit ontsnappen Het parfum dat we analyseren, zal je laten zien dat het met al zijn sterke tonen de beste bondgenoot is om de sterkste sensatie van het leven te zoeken, het gaat niet alleen in de richting van wat het aroma van een sterke vrouw suggereert, maar ook wat het kan je volledig laten voelen. Het is ongetwijfeld niet gemaakt voor alle vrouwen, maar voor degenen die hun extraverte kant nog meer willen benadrukken.

Het is niet nodig om tijd te verspillen aan andere vrouwelijke parfums als je je meest sensuele kant en je meest reizigerskant naar voren wilt brengen, dit aroma is er een die je vooral uitnodigt om ervoor te zorgen dat niets op het juiste moment verloren gaat. Een geur als deze is te warm, ideaal voor de winter, maar ook een extreem gepassioneerde aanwezigheid die niet bang is om zich te laten zien zoals hij is. Om deze reden is deze Versese een parfum dat je verlangen om te leven zal wekken, het is een parfum dat moderniteit, sensualiteit en een brandend verlangen combineert, laat het niet voor later.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.