Limited edition Norell New York by Baccarat parfum - een luxueuze geurcreatie

Norell New York heeft samen met het gerenommeerde Franse kristalhuis Baccarat een exclusieve limited edition parfum gecreëerd die zeker indruk zal maken. De Norell New York by Baccarat parfum is een chique en glamoureuze geur die gebaseerd is op de klassieke Norell-geur, maar dan met een moderne twist.

De Franse parfumeur Celine Barel leidde de recreatie van de Norell-geur en voegde een symfonie van bloemige groene tonen toe aan het originele duo van steringrediënten, gebaseerd op galbanum en orrisboter. Wat deze limited edition parfum nog unieker maakt, is dat elke fles meer dan 200 jasmijnblaadjes bevat, evenals de extreem dure Orris Butter.

Met slechts 500 exclusieve flessen die worden aangeboden, heeft het Norell New York by Baccarat Parfum een prijskaartje van €1.500. Maar voor de echte parfumliefhebber is het een kleine prijs om te betalen voor deze exclusieve geur die in een prachtige Baccarat-flacon komt.

Naast de limited edition parfum, is de gewone Norell New York geur ook verkrijgbaar in de winkels. Beide geuren zijn zeker de moeite waard om te proberen voor wie op zoek is naar een unieke en luxueuze geurervaring.

Norell New York is een merk dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit en het gebruik van hoogwaardige ingrediënten. De gewone Norell New York geur bevat ook dezelfde steringrediënten als de limited edition parfum, zoals galbanum en orrisboter, maar heeft een iets andere geursamenstelling.

Het is geen verrassing dat het Norell New York by Baccarat Parfum een van de duurste parfums ter wereld is, maar de exclusiviteit en het vakmanschap achter deze geurcreatie maken het de investering waard. Het is niet alleen een statement voor de modebewuste consument, maar ook een verzamelobject voor de echte parfumliefhebber.

Als je niet bereid bent om zo'n hoog bedrag uit te geven aan een parfum, kun je nog steeds genieten van de gewone Norell New York geur. Deze geur is ook van hoge kwaliteit en biedt dezelfde unieke geursensatie als de limited edition parfum. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en prijzen, dus er is voor elk wat wils.

Of je nu kiest voor de limited edition parfum of de gewone geur, Norell New York blijft een van de beste keuzes voor wie op zoek is naar een luxueuze en unieke geurervaring.

  • Norell New York: Deze klassieke geur is al decennialang populair bij parfumliefhebbers en heeft een tijdloze samenstelling. Het heeft topnoten van galbanum, hyacint en bergamot, hartnoten van jasmijn, iris en lelietje-van-dalen en basisnoten van muskus, sandelhout en eikenmos. Het is een frisse en bloemige geur die perfect is voor dagelijks gebruik.

  • Norell New York Eau de Parfum: Deze moderne versie van de klassieke Norell New York geur heeft dezelfde steringrediënten als de klassieke geur, maar heeft een iets andere samenstelling. Het heeft topnoten van peer, mandarijn en bergamot, hartnoten van jasmijn, pioen en lis en basisnoten van patchouli, vanille en muskus. Het is een verfijnde en sensuele geur die geschikt is voor zowel overdag als 'savonds.

  • Norell New York Blushing: Deze geur is een fruitige bloemengeur met topnoten van roze grapefruit, framboos en groene appel, hartnoten van rozenblaadjes, pioen en lelietje-van-dalen en basisnoten van cederhout, muskus en vanille. Het is een lichte en frisse geur die perfect is voor de lente en zomer.

  • Norell New York Supercharged: Deze geur is een krachtige en verleidelijke geur met topnoten van bergamot, grapefruit en roze peper, hartnoten van jasmijn, oranjebloesem en iris en basisnoten van sandelhout, patchouli en vanille. Het is een sensuele geur die perfect is voor 'savonds.

  • Norell New York by Baccarat Parfum: Deze limited edition geur is een exclusieve samenwerking tussen Norell New York en het gerenommeerde Franse kristalhuis Baccarat. Het is een chique en glamoureuze geur die gebaseerd is op de klassieke Norell-geur, maar dan met een moderne twist. Het heeft topnoten van galbanum en orrisboter, een symfonie van bloemige groene tonen en basisnoten van jasmijnblaadjes, Orris Butter, muskus, sandelhout en eikenmos. Deze exclusieve geur is slechts in beperkte oplage verkrijgbaar en komt in een prachtige Baccarat-flacon.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.