Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Guerlains Le Bouquet de la Reine helpt Versailles

Guerlains Le Bouquet de la Reine helpt Versailles

In een prachtig gebaar van geschiedenis en cultuurwaardering heeft het Franse parfumhuis Guerlain een heel bijzondere geur gecreëerd. De nieuwe geur Le Bouquet de la Reine in beperkte oplage van het merk werd bedacht met een speciaal doel in gedachten, met name de restauratie van het Paleis van Versailles.

Le Bouquet de la Reine - eenvoudig vertaald 'The Queen's Bouquet' - is geïnspireerd op de tuinen van het paleis van Versailles, waarbij parfumeur Thierry Wasser een mix van prachtige bloemige tonen aan deze geur toevoegde, waaronder jasmijn, bergamot, lelietje-van-dalen, cyclamen en fresia. Als de ongelooflijke geur van het parfum je niet buiten adem laat, zal de voortreffelijke flacon waarin het wordt geleverd dat zeker doen.

Een klassieke Quadrilobé-fles van 125 ml, met het Sun King-medaillon, was het gekozen ontwerp en visitekaartje voor deze nieuwe Guerlain-geur. Een knipoog naar Lodewijk XIV, die oorspronkelijk zijn hof van Parijs naar Versailles verhuisde, het zonnemedaillon is geïnspireerd op de zonnegod Apollo, een handtekening die ook op andere Guerlain-producten te zien is.


Guerlains Le Bouquet de la Reine helpt Versailles