Penhaligon's brengt heerlijke nieuwe geursets uit, net op tijd voor de feestdagen

Penhaligon's brengt heerlijke nieuwe geursets uit, net op tijd voor de feestdagen

Het prestigieuze Britse parfumhuis Penhaligon's introduceert net op tijd voor de feestdagen van 2014 een glamoureuze nieuwe geurcollectie. De release bevat zes items, gepresenteerd in opvallende tinnen koffrets, versierd met prachtige illustraties in Victoriaanse stijl.

De collectie wordt geopend en er is de Gentleman's Fragrance, die 5 ml flessen Blenheim Bouquet, Juniper Sling, Bayolea, Sartorial en Opus 1870 bevat, en de damesgeurcollectie, met flessen van 5 ml Vaara, Malabah, Ellenisia, Iris Prima en Quercus. Elke set kost €63.

Dan is er de Blenheim Bouquet Collection, de best verkochte herengeur van Penhaligon. De speciale vakantie-editie bestaat uit een Blenheim EDT van 50 ml en een douchegel van 300 ml. De vrouwelijke versie van het product heet de Ellenisia Collection en bevat één 50ml EDP en één 150ml hand- en bodylotion. Deze producten zijn beide beschikbaar voor €102.

Ten slotte vinden we helemaal bovenaan het assortiment de Artemisia-collectie €163, die één 100 ml Artemisia EDP en één 300 ml douchegel bevat; en de Juniper Sling Collection €171, met één 100 ml Juniper Sling EDT en één 300 ml Douchegel.