Woensdag - 08 Feb 2023

Aanmelden

Waarom is Charles Hoskinson het ermee eens dat het een berenmarkt is?

Waarom is Charles Hoskinson het ermee eens dat het een berenmarkt is?

Momenteel maakt de hele cryptomarkt moeilijke tijden door waarin verschillende experts in de ruimte hierover verschillende meningen hebben. De cryptomarkt is de laatste tijd aan het verslaan en Cardano (ADA) is een van de digitale activa met de ergste hits. De situatie heeft een vonk van angst veroorzaakt in de markt waar de beleggers rouwen om de mogelijkheid dat de cryptomarkt op weg is naar een andere bearish trend. Oprichter van Cardano-netwerk, Charles Hoskinson, heeft dit probleem ook overwogen bij het aanpakken van deze huidige zorgen over de berenmarkt, of het moet worden opgevat als zijn bevestiging daarvoor. Hoskinson plaatste onlangs op zijn Twitter-account terwijl hij de fundamenten van het Cardano-netwerk prees, waar hij zei dat Cardano de titel van het netwerk heeft kunnen behouden met de meeste ontwikkeling die werd uitgevoerd, en als gevolg daarvan heeft dit in verschillende aspecten een enorme groei doorgemaakt.

In zijn tweet vierde Hoskinson ook het feit dat het netwerk meer gedecentraliseerd werd, sneller werd en het meest geavanceerd blijft op het gebied van technologie, en onder hen, het beste van alles, blijft de gemeenschap vanuit bijna alle hoeken groeien. Er waren mensen, zoals uurwerk, die bleken te rouwen om de prijsdaling van de native cryptocurrency van het Cardano-netwerk, ADA, ondanks alle continu gaande ontwikkelingen. In zijn reactie op de tweet van Hoskinson zei een gebruiker genaamd Matt Winfield dat hij de tijd nam om hen uit te leggen waarom de prijs van crypto-activa daalt. Volgens Charles Hoskinson is dit absoluut een berenmarkt. Dit wordt dus natuurlijk verwacht dat de prijs van Cardano's oorspronkelijke prijs ADA naast de rest van de cryptomarkt zou blijven dalen.

Dit gaat hoe dan ook gebeuren, ongeacht wat het netwerk doet of de ontwikkelingen gaan uitvoeren. Als reactie daarop vertelde hij Winfield dat dit een berenmarkt wordt genoemd, dit is wat er gebeurt en niets verandert het. Hij zei dat geen enkele aankondiging een verschil zou kunnen maken, hoe absurde plannen ze ook introduceren, van Cardano die kanker geneest tot een persoonlijke pokerspelrobot die ook de grootmoeders van mensen naar de kerk zal drijven, het zou nog steeds vallen.

Uiteindelijk bevestigde de tweet Hoskinson zijn overtuiging dat de markt nu in een berentrend verkeert.