Woensdag - 08 Feb 2023

Aanmelden

Parity Technologies breidt leiderschapsteam uit en voegt nieuwe bestuurders toe

Parity Technologies breidt leiderschapsteam uit en voegt nieuwe bestuurders toe

Kijkend naar de extreme marktomstandigheden, ontslaan veel cryptobedrijven hun werknemers terwijl Parity Technology het tegenovergestelde doet. Verandering in het leiderschap brengt het idee dat het bedrijf nieuwe en andere stappen verder zou kunnen zetten als nooit tevoren. Hoewel uitbreiding in het leiderschapsteam verzadiging in ideeën met zich meebrengt, voegt een breder perspectief meer waarde toe die het bedrijf uiteindelijk ertoe aanzet verfijndere en gedurfde stappen te nemen.

Ondertussen, waar de crypto-industrie heeft gezien dat veel cryptobedrijven hun werknemers ontslaan in de nasleep van de financiële neergang, en als een stap van kostenbesparingen, koos het schepperbedrijf van Polkadot een andere aanpak. Deze stap van Parity Technologies is echter geen manier in vergelijking met de ontslagen van andere bedrijven; in plaats daarvan gaat het om de stap naar de uitbreiding van zijn executive team. Het bedrijf achter het bouwen van prominente blockchain-systemen zoals Polkadot en Kusama heeft onlangs drie mensen toegevoegd die van plan zijn senior functies in het bedrijf te geven. Deze nieuwe medewerkers zullen optreden als toegevoegde teamgenoten in het leiderschapsteam van Parity Technologies, die zullen samenwerken met Gavin Wood, oprichter en CEO van het bedrijf.

Beschrijving van nieuwe leidinggevenden die bij Parity Technologies komen, is als volgt: Eran Barak, die zich bij het bedrijf zal voegen als Chief Operating Officer (COO), Peter Ruchatz zal zijn functie als Chief Marketing Officer (CMO) innemen en Fahmi Syed zal dienen als Chief Financial Officer (CFO) binnen het bedrijf. Eran Barak is afgestudeerd aan de Universiteit van Tel Aviv in Computerwetenschappen, terwijl zijn eerdere werkervaringen zijn senior rollen omvatten bij prominente bedrijven zoals Amdocs, Thomson Reuters en Symphony Communications.

De nieuw benoemde CMO van Parity, Peter Ruchatz, was bij Microsoft en Salesforce geweest in senior functies. Fahmi Syed had eerder bij FIFTHDELTA gediend als COO, het hedgefonds dat in 2021 werd gelanceerd en heeft ongeveer €1.25 miljard aan AUM. Syed maakte ook deel uit van Marshall Wace, een ander prominent hedgefonds. In november vorig jaar stapte voormalig CEO van Parity Technologies Jutta Steiner uit haar functie in het bedrijf dat Gavin Wood van daaruit had overgenomen.

Wat de nieuwe aanwervingen betreft, geeft dit aan dat Polkadot en Parity Technologies ondanks de extreme marktomstandigheden goede posities innemen.