Woensdag - 08 Feb 2023

Aanmelden

Christie veilt NFT van COVID-19-vaccin

Christie veilt NFT van COVID-19-vaccin

De fondsen zullen worden gebruikt ter ondersteuning van lopend onderzoek aan Penn Medicine en de University of Pennsylvania. De NFT is een 3D digitaal stuk genaamd „mRNA NFT: Vaccines For A New Era” NFT zou online worden geveild via Christie's New York NFT"s hebben de controle over de wereld overgenomen door storm en Geneeskunde is het meest recente doel.

De Universiteit van Pennsylvania heeft, in relatie met de prestigieuze onderzoeker Dr. Drew Weissman, een NFT gemaakt van de mRNA-immunisatie die individuen helpt bij de bestrijding van COVID-19. De NFT is een 3D-geautomatiseerd stuk genaamd mRNA NFT: Vaccines For A New Era. De NFT geeft een blik op het subatomaire ontwerp van de immunisatie en laat zien hoe een ultramoderne mRNA-inenting ziekten bestrijdt, voor deze situatie: COVID-19.

De NFT zou online worden gelost via Christie's New York. De geautomatiseerde beeldende kunst is gemaakt door Dr. Drew Weissman, wiens zware werk hielp bij het maken van mRNA-immunisaties, en de Universiteit van Pennsylvania. Afgezien van het geavanceerde vakmanschap begeleidt de NFT de mRNA-octrooiaanvragen van de University of Pennsylvania, naast een unieke brief van Dr. Weissmant. Een storyboard dat weergeeft wat de NFT uitbeeldt, is ook inbegrepen. De activa die worden opgehaald bij het lossen van de NFT zouden worden gebruikt om vooruitgang te boeken bij het verkennen van Penn Medicine en de University of Pennsylvania.

Peter Klarnet, vice-president en senior specialist bij de afdeling Boeken en Manuscripten bij Christie's zei in een bewering dat ze allemaal wind hebben opgevangen van mRNA-vaccinaties op het nieuws, momenteel biedt deze verbazingwekkende NFT ons een buitengewoon perspectief op deze innovatie in het echte leven. Het was een eer om samen te werken met de onderzoekers van de Universiteit van Pennsylvania, die het werk volbrengen dat een groot aantal levens over de hele wereld redt, en bevredigend om te weten dat het rendement van deze deal Dr. Drew zal helpen Weissman en zijn groep zadelen dit nieuwe soort immunisatie om een meer opmerkelijke omvang van ziekten te bestrijden en aanzienlijk wegkwijnen te verlichten Het Britse verkoopmanagementbedrijf werd in maart de belangrijkste belangrijke om een NFT te verkopen en vanaf dat moment heeft het meer dan 100 NFT's verkocht.

In mei loste het een stel van negen CryptoPunk NTF's uit voor bijna €17 miljoen, wat zijn aannames overtrof om ze te verkopen voor tussen de €7 miljoen en €9 miljoen. In november verkocht Christie's Beeple's halfras NFT-mal genaamd Human One” voor bijna €29 miljoen. Het commerciële centrum van NFT ontplofte dit jaar als onderdeel van een overstroming op de uitgebreidere digitale geldmarkt, waarvan de waardering dinsdag ongeveer €2,3 biljoen bedroeg, ondanks het feit dat het lager was dan de waardering van €3 biljoen na de eerste keer dit jaar.