De meest exorbitante aankopen van de Kardashian-Jenner familie

Het is geen geheim dat de Kardashian-Jenners niet terughoudend zijn om hun rijkdom te tonen. Door hun succes in de entertainmentindustrie en hun diverse zakelijke ondernemingen hebben de leden van deze beroemde familie de mogelijkheid om enkele van 'swerelds duurste producten en diensten aan te schaffen. Laten we een kijkje nemen naar enkele van hun meest extravagante aankopen.

Enkele van de meest opvallende aankopen van het gezin zijn onder andere een Bugatti Veyron, gekocht door Kim Kardashian, een luxevilla in Malibu, gekocht door Kourtney Kardashian, en een privéjet van $60 miljoen, gekocht door Kylie Jenner.

Kim'sBugatti Veyron, die naar verluidt rond de 3,2 miljoen dollar kostte, is een van de snelste straatauto's ter wereld. Met een topsnelheid van 400 km/u is het zeker een wagen die de aandacht trekt. Het heeft zelfs een speciale 'Super Sport' versie.

Kourtney'sluxevilla in Malibu, die naar verluidt rond de 12 miljoen dollar kostte, is een architectonisch wonder. Het huis ligt op een prachtige locatie met uitzicht op de oceaan en beschikt over een eigen zwembad, een gymzaal en een grote ruimte voor entertainment doeleinden.

Kylie'sprivéjet, die naar verluidt 60 miljoen dollar heeft gekost, is een van de meest dure aankopen van het gezin. De jet is uitgerust met alle mogelijke luxe en comfort kenmerken, inclusief een slaapkamer, twee badkamers, en een volledig uitgeruste keuken.

En het houdt daar niet op. Van extravagant versierde kerstbomen tot designer baby outfits, de familie Kardashian-Jenner staat bekend om hun buitengewone manier van leven.

Echter, ondanks hun weelderige levensstijl, blijft de familie betrokken bij verschillende liefdadigheidsinstellingen en gebruiken ze hun platform om bewustzijn te creëren voor sociale kwesties, wat laat zien dat ze meer zijn dan alleen hun luxueuze uitstraling.

Vervolg Artikel:

Hoewel we ons hebben gefocust op enkele van de meest extravagante aankopen van de Kardashian-Jenner familie, is het belangrijk op te merken dat dit slechts het topje van de ijsberg is. Tijdens hun tijd in de spotlight hebben de Kardashians en Jenners nog veel meer bizarre en dure aankopen gedaan – van diamanten tandenborstels tot gepersonaliseerde Ferrari s.

Zelfs hun huisdieren leven in de lap of luxury, met Kris Jenner die ooit meer dan $ 1.000 uitgaf aan een hondenkussen. Het is duidelijk dat wanneer het op de Kardashian-Jenner familie aankomt, kosten nooit een probleem zijn.

Wat zeker is, is dat de Kardashians en Jenners altijd nieuwe manieren blijven vinden om hun fortuin te spenderen - en we kunnen niet wachten om te zien wat hun volgende grote aankopen zullen zijn!

 

• Wat zijn enkele van de meest opvallende aankopen van de Kardashian-Jenner familie? Hun meest opvallende aankopen zijn onder andere een Bugatti Veyron, een luxevilla in Malibu, en een privéjet van $60 miljoen.

• Hoeveel kosten deze aankopen? De Bugatti Veyron kostte ongeveer 3,2 miljoen dollar, de villa in Malibu kostte ongeveer 12 miljoen dollar, en de privéjet kostte 60 miljoen dollar.

• Wat zijn de opmerkelijke kenmerken van deze aankopen? De Bugatti heeft een topsnelheid van 400 km/u, de villa heeft een prachtig uitzicht op de oceaan en de privéjet bevat functies zoals een slaapkamer, twee badkamers en een volledig uitgeruste keuken.

• Zijn dit de enige extravagante aankopen van de familie? Nee, ze hebben ook veel andere extravagante aankopen gedaan, waaronder duur versierde kerstbomen en designer baby outfits.

• Gebruiken de Kardashians en Jenners hun rijkdom alleen voor dure producten? Nee, ondanks hun weelderige levensstijl blijft de familie betrokken bij verschillende liefdadigheidsinstellingen en gebruiken ze hun platform om bewustzijn te creëren voor sociale kwesties.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.