Armand de Brignac onthult tweede assemblage van Blanc de Noirs-cuvée

Het beroemde champagnemerk Armand de Brignac heeft zojuist de tweede assemblage van zijn prestigieuze Blanc de Noirs-cuvée onthuld, genaamd Armand de Brignac Blanc de Noirs Assemblage Two (A2). Deze exclusieve champagne is het resultaat van een ongelooflijk proces en rustte meer dan vijf jaar in Franse kelders. Slechts 2.333 flessen van deze limited edition zijn beschikbaar en elke fles is gelabeld met een uniek nummer, wat de exclusiviteit en verzamelwaarde verhoogt.

De Blanc de Noirs A2 is een onderscheidende assemblage van 100% Pinot Noir uit 2008, 2009 en 2010 jaargangen, gecreëerd uit slechts het allereerste en meest verse deel van de cuvée-pers. Dit is een goede reden om deze feestdagen te vieren met deze krachtige uitdrukking van perfectie!

Armand de Brignac is een champagnehuis dat bekend staat om zijn exclusieve en prestigieuze champagnes. Het merk werd in 2006 opgericht door de Amerikaanse muzikant Jay-Z en is sindsdien een favoriet van beroemdheden en fijnproevers over de hele wereld geworden.

De Blanc de Noirs A2 is de tweede assemblage van de Blanc de Noirs-cuvée van Armand de Brignac en belooft opnieuw een sensationele smaakervaring te bieden. De champagne heeft een complexe smaak en aroma met tonen van rijpe vruchten, noten en brioche, met een langdurige en rijke afdronk.

Het proces om de Blanc de Noirs A2 te maken is zeer zorgvuldig en arbeidsintensief. Alleen de meest uitzonderlijke bubbels zijn geselecteerd uit de eerste en meest verse deel van de cuvée-pers, en hebben vijf jaar gerijpt in Franse kelders. Dit zorgt voor een champagne van de hoogste kwaliteit, die perfect geschikt is voor elke speciale gelegenheid.

Elke fles van de Blanc de Noirs A2 is genummerd, waardoor het een uitstekende investering is voor champagneverzamelaars en liefhebbers van exclusieve wijnen en champagnes. Deze limited edition champagne zal binnenkort verkrijgbaar zijn in geselecteerde steden over de hele wereld, en zal worden geleverd in een luxe verpakking die de exclusiviteit en kwaliteit van de Blanc de Noirs A2 onderstreept.

Met zijn unieke smaak en aroma, zijn zorgvuldig geselecteerde bubbels en zijn beperkte beschikbaarheid, is de Armand de Brignac Blanc de Noirs A2 een ware aanwinst voor elke champagnecollectie en een must-try voor iedereen die van exclusieve champagnes houdt.

Het merk Armand de Brignac heeft de afgelopen jaren een steeds grotere aanhang gekregen, mede dankzij de samenwerking met Jay-Z en andere beroemdheden. Het merk is ook bekend om zijn opvallende gouden flessen, die zijn ontworpen om de luxueuze uitstraling van de champagne te benadrukken.

Naast de Blanc de Noirs-cuvée biedt Armand de Brignac ook andere champagnes, waaronder de bekende Brut Gold en Rosé. Elk van deze champagnes wordt zorgvuldig geselecteerd en gerijpt om de hoogste kwaliteit en smaak te garanderen.

De Blanc de Noirs A2 is een bijzondere champagne die de lange geschiedenis en het vakmanschap van het champagnehuis Armand de Brignac onderstreept. Deze limited edition is een eerbetoon aan de Pinot Noir-druiven en de Franse champagne-tradities, en biedt een onvergetelijke smaakervaring voor iedereen die van exclusieve champagnes houdt.

De Blanc de Noirs A2 is de perfecte champagne om te delen tijdens speciale gelegenheden of om te geven als een bijzonder cadeau voor iemand die de fijnere dingen in het leven waardeert. Als je op zoek bent naar een champagne van de hoogste kwaliteit en exclusiviteit, dan is Armand de Brignac Blanc de Noirs A2 zeker een uitstekende keuze.

Armand de Brignac Blanc de Noirs A2

 • Blanc de Noirs A2 is onderdeel van de Blanc de Noirs-cuvée van Armand de Brignac, een collectie van exclusieve champagnes.
 • De fles heeft een elegante en slanke vorm en is voorzien van het logo van Armand de Brignac. Elke fles is genummerd om de exclusiviteit van de champagne te benadrukken.
 • De fles is gemaakt van hoogwaardig glas en heeft een kwalitatief hoogwaardige kurk om de champagne af te sluiten en te bewaren.
 • Armand de Brignac Blanc de Noirs A2 is een champagne van de hoogste kwaliteit en exclusiviteit.
 • De champagne heeft een lichtgouden kleur met een fijne en aanhoudende mousse.
 • De champagne is gemaakt van 100% Pinot Noir-druiven uit de 2008, 2009 en 2010 jaargangen.
 • Elke fles heeft een inhoud van 750 ml.
 • Armand de Brignac biedt verschillende collecties van exclusieve champagnes, waaronder de Blanc de Noirs-cuvée.
 • Naast Blanc de Noirs A2 biedt Armand de Brignac ook andere champagnes, waaronder Brut Gold en Rosé.


De Blanc de Noirs A2 heeft een complexe smaak en aroma met tonen van rijpe vruchten, noten en brioche, met een langdurige en rijke afdronk. Het is een champagne van de hoogste kwaliteit en perfect geschikt voor elke speciale gelegenheid. Armand de Brignac is een prestigieus champagnehuis dat bekend staat om zijn exclusieve en hoogwaardige champagnes.

Armand de Brignac verschillende exclusieve champagnes

 • Armand de Brignac Brut Gold: Dit is de bekendste champagne van Armand de Brignac en wordt gekenmerkt door zijn opvallende gouden fles. De Brut Gold heeft een complexe smaak met tonen van fruit en brioche en heeft een prijs van ongeveer €280 per fles.
 • Armand de Brignac Rosé: Deze rosé champagne heeft een lichtroze kleur en een verfijnde smaak met tonen van rood fruit en specerijen. De prijs van de Rosé is ongeveer €450 per fles.
 • Armand de Brignac Blanc de Blancs: Deze champagne is gemaakt van 100% Chardonnay-druiven en heeft een frisse en minerale smaak. De Blanc de Blancs heeft een prijs van ongeveer €500 per fles.
 • Armand de Brignac Blanc de Noirs: Dit is een assemblage van 100% Pinot Noir-druiven en heeft een rijke en volle smaak met tonen van rijp fruit en brioche. De Blanc de Noirs heeft een prijs van ongeveer €550 per fles.
 • Armand de Brignac Blanc de Noirs A2: Dit is de tweede assemblage van de Blanc de Noirs-cuvée en is exclusief beschikbaar in een oplage van slechts 2.333 flessen. De champagne heeft een complexe smaak en aroma met tonen van rijpe vruchten, noten en brioche, met een langdurige en rijke afdronk. De Blanc de Noirs A2 heeft een prijs van ongeveer €800 per fles.


Armand de Brignac is een prestigieus champagnehuis dat bekend staat om zijn exclusieve en hoogwaardige champagnes. Elk van deze champagnes wordt zorgvuldig geselecteerd en gerijpt om de hoogste kwaliteit en smaak te garanderen. Ze zijn perfect geschikt voor speciale gelegenheden en kunnen ook worden gegeven als bijzonder cadeau voor iemand die de fijnere dingen in het leven waardeert.

Liber Pater: de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...