Ruben Toledo Limited Edition Illustratieboek van Louis Vuitton is echt uniek

Louis Vuitton heeft niet alleen een reputatie opgebouwd op het gebied van hoogwaardige mode en accessoires, maar biedt ook een opmerkelijke collectie boeken voor liefhebbers van luxe. Een van hun nieuwste releases is de Ruben Toledo Artist's Edition, een verzameling van 30 portfolio's met fantastische illustraties van de getalenteerde Cubaans-Amerikaanse kunstenaar.

Deze beperkte editie van het boek wordt geleverd met vijftien tekeningen die zijn gedrukt op puur katoenen papier van Canson Infinity van KF Rives. Elk boek is gepresenteerd in een elegante tekendoos, samen met een individueel en origineel kunstwerk van Toledo zelf, en een monografie die zijn illustraties voor de Louis Vuitton City Guide van 2000 tot 2012 belicht. Het boek heeft een formaat van 22 cm x 17 cm x 1 cm, met 138 pagina's en 108 illustraties, terwijl de tekendoos een afmeting heeft van 62 x 43 x 7 cm.

Wat deze uitgave echt uniek maakt, is het feit dat er slechts 30 individueel genummerde exemplaren beschikbaar zijn. Dit beperkte aantal draagt bij aan de exclusiviteit en waarde van het boek. De Ruben Toledo Artist's Edition is verkrijgbaar als pre-order in geselecteerde Louis Vuitton-winkels en heeft een prijs van €7.680.

Dit boek is een ware schat voor kunstliefhebbers en verzamelaars. Het combineert Toledo's buitengewone talent als illustrator met de verfijning en elegantie waar Louis Vuitton bekend om staat. Met zijn prachtige illustraties en bijgeleverde kunstwerken is de Ruben Toledo Artist's Edition een must-have voor diegenen die willen genieten van de kunst en de wereld van Louis Vuitton in een unieke en exclusieve vorm.

In aanvulling op de Ruben Toledo Artist's Edition, biedt Louis Vuitton ook andere prachtige boeken die een verfijnde leeservaring bieden aan liefhebbers van luxe. De collectie omvat onder andere monografieën van gerenommeerde kunstenaars en ontwerpers, fotoboeken die de rijke geschiedenis van het merk vastleggen, en literaire werken die de wereld van mode en reizen verkennen.

Een van de hoogtepunten is de "Fashion Eye" serie, waarin gerenommeerde fotografen iconische modebestemmingen vastleggen, zoals Parijs, New York, en Tokio. Elk boek in de serie biedt een uniek perspectief op de stad, met prachtige beelden die de essentie van de modewereld weergeven.

Daarnaast biedt Louis Vuitton ook boeken die dieper ingaan op de geschiedenis en het erfgoed van het merk, zoals "Louis Vuitton: The Birth of Modern Luxury" en "Louis Vuitton: Art, Fashion and Architecture". Deze boeken belichten de evolutie van Louis Vuitton als een symbool van luxe en vakmanschap, en bieden een kijkje achter de schermen van de creatieve wereld van het merk.

De boeken van Louis Vuitton zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een bron van inspiratie en kennis. Met zorgvuldig samengestelde inhoud en hoogwaardige vormgeving, zijn deze boeken een aanwinst voor elke boekenverzameling en bieden ze een diepgaand inzicht in de wereld van mode, kunst en reizen.

De prijzen van de boeken variëren afhankelijk van het specifieke werk en de editie. Ze zijn verkrijgbaar in geselecteerde Louis Vuitton-winkels en gespecialiseerde boekhandels. Of je nu een mode-enthousiasteling bent, een kunstliefhebber of gewoon op zoek bent naar een prachtig boek om van te genieten, de boeken van Louis Vuitton bieden een unieke en luxueuze leeservaring.

  • De Louis Vuitton Ruben Toledo Artist's Edition is een exclusieve collectie van boeken met 30 portfolio's van de prachtige illustraties van de gerenommeerde Cubaans-Amerikaanse kunstenaar Ruben Toledo.
  • Elke editie van het boek wordt geleverd met vijftien speciale tekeningen op hoogwaardig puur katoenen papier van Canson Infinity van KF Rives.
  • Het boek wordt gepresenteerd in een elegante tekendoos, samen met een individueel en origineel kunstwerk van Toledo, waardoor elke editie uniek en waardevol is.
  • Een monografie over Toledo's illustraties voor de Louis Vuitton City Guide van 2000 tot 2012 maakt ook deel uit van de collectie, waardoor een dieper inzicht wordt geboden in zijn creatieve reis.
  • Met een compact formaat van 22 cm x 17 cm x 1 cm en 138 pagina's, biedt het boek een overvloed aan visuele pracht met 108 adembenemende illustraties.
  • De tekendoos heeft indrukwekkende afmetingen van 62 x 43 x 7 cm en dient als een prachtige presentatie- en bewaaroptie voor het boek en het bijbehorende kunstwerk.
  • Elk exemplaar van de Ruben Toledo Artist's Edition is beperkt tot slechts 30 genummerde exemplaren, wat bijdraagt aan de exclusiviteit en zeldzaamheid ervan.
  • De Ruben Toledo Artist's Edition is beschikbaar voor pre-order in geselecteerde Louis Vuitton-winkels en heeft een prijs van €7.680.
  • Deze bijzondere collectie combineert de uitzonderlijke illustratieve vaardigheden van Toledo met de verfijning en elegantie van Louis Vuitton, waardoor het een waardevol verzamelobject is voor kunstliefhebbers en boekenverzamelaars.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...