Vernieuwde Louis Vuitton Winkel in Troy Somerset waar lokale en internationale kust zich ontmoet

Deze maand heeft Louis Vuitton zijn vernieuwde en uitgebreide winkel onthuld in de iconische luxewinkelbestemming van Michigan: de Troy Somerset Collection. De locatie is niet alleen aanzienlijk uitgebreid met nieuwe métiers zoals kant-en-klare dames- en herenhorloges, sieraden en een VIP-kamer, maar ook verrijkt met lokale Michigan-kunstenaars en internationaal geprezen ontwerpers om deze Louis Vuitton-winkel extra bijzonder te maken.

Net als andere Louis Vuitton-winkels en ervaringsbestemmingen, beschikt deze ruimte over innovatieve materialen en architectonisch ontwerp om het erfgoed, vakmanschap en de weergave van tijdloze klassiekers door een moderne lens te benadrukken. Aangepaste Louis Vuitton-afwerkingen zijn aanwezig in het hele decor, samen met schilderijen van Michigan-kunstenaars.

Als eerbetoon aan de bloeiende culturele gemeenschap van de staat, toont de winkel een geometrisch drieluik van Jennifer Kroll uit Birmingham, MI, dat precisie en balans uitdrukt, en een geïnkte en geborduurde canvas van Frank Lepowski uit Detroit, dat de prikkels van het digitale tijdperk weerspiegelt. Deze lokale kunstwerken worden aangevuld met stukken van internationale kunstenaars, waaronder de gerenommeerde Noorse fotograaf Solve Sundsbo.

De winkel herbergt ook prachtig ontworpen meubels, zoals een witte stenen salontafel van Paul Kingma uit 1981, keramiek van Studio Floris Wubben uit Nederland, en een architectonisch geïnspireerde tafel ontworpen door Carlo Mollino.

Dit is in lijn met de geest van oprichter Louis Vuitton, die de 'Art of Travel' tot stand bracht met bagage, tassen en accessoires. Daarnaast biedt de winkel een hotstamping-service op locatie, waarmee klanten een verscheidenheid aan lederwaren kunnen personaliseren. Ook is er een volledige geurtoonbank die aangepaste gravures aanbiedt op de inspirerende parfums en colognes van Louis Vuitton'smeesterparfumeur Jacques Cavallier Belletrud.

Dit jaar markeert een belangrijke mijlpaal voor het Franse luxe modehuis: het tweehonderdjarig bestaan van het merk. De Troy-winkel viert deze gelegenheid met een speciale etalage ter ere van de 200ste verjaardag van monsieur Louis Vuitton. Gedurende het herfstseizoen zullen de etalages van de Louis Vuitton-winkels wereldwijd gedigitaliseerde versies van de klassieke Louis Vuitton-koffer laten zien, opnieuw vormgegeven door 200 van de meest opmerkelijke innovators van vandaag, zoals Gloria Steinem en Peter Marino, als eerbetoon aan de oprichter.

De vernieuwde Louis Vuitton-winkel in de Troy Somerset Collection is meer dan alleen een winkel; het is een ervaringsbestemming voor liefhebbers van mode, kunst en design. Klanten kunnen genieten van de nieuwste collecties, maar ook kennismaken met de rijke geschiedenis van het merk en de betrokkenheid bij vakmanschap en innovatie.

De Troy Somerset Collection-winkel biedt ook exclusieve evenementen en samenwerkingen met lokale en internationale kunstenaars en ontwerpers om klanten steeds weer een unieke ervaring te bieden. Dit initiatief onderstreept de toewijding van Louis Vuitton aan het ondersteunen van creatieve gemeenschappen en het bevorderen van artistieke expressie.

Naast het aanbieden van unieke, op maat gemaakte diensten zoals hotstamping en geurgravures, zet de winkel zich in voor duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid. Het gebruik van milieuvriendelijke materialen en productiemethoden maakt deel uit van het streven van Louis Vuitton om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

In de komende maanden en jaren zullen Louis Vuitton en de Troy Somerset Collection blijven samenwerken om klanten een ongeëvenaarde luxe winkelervaring te bieden. Met de voortdurende viering van het tweehonderdjarig bestaan van het merk en de toewijding aan innovatie, erfgoed en vakmanschap, is de vernieuwde winkel in de Troy Somerset Collection een eerbetoon aan het verleden, het heden en de toekomst van Louis Vuitton.

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...