Het Bel-Air bed verandert elke kamer in een slaapkamer met een kingsize of queensize bed

Tegenwoordig hebben het modernisme en de modernste technologie elke industrie bijna volledig overgenomen, hoewel er nog steeds enkele voorstanders zijn van oudheden en classicisme. Het Bel-Air Bed is zo iets, dat de stijlen van het verleden naar voren brengt, in de vorm van een prachtig meubelstuk. Hoewel luchtigheid een van de belangrijkste kenmerken van het huis van vandaag is, tonen weinigen van ons nog steeds meer belang aan wat de ruimte inneemt, dan aan de ruimte zelf. Dit ouderwetse huwelijksbed is meer een luxe toevoeging aan uw slaapkamer, hoewel de prijs nog steeds binnen de grenzen van gewone mensen past. Het is geschikt voor twee personen en is groot genoeg om een behoorlijk aantal kussens en dekbedden een hoog niveau van comfort te bieden. het hoge niveau van detaillering en de zilveren fluwelen stof die een groot deel van het bed maakt, geven het een sfeer van verfijning, die lijkt op de tijdperken waarin koningen en koninginnen gebruikt om te ontspannen op koninklijk meubilair.
Het enorme gevoel van aristocratie wordt ook ondersteund door de kristallen spijkerkoppen rond het tapijt, wat een mooie glans naar voren brengt. Het hoofdeinde meet maar liefst 72 inch en is de belangrijkste blikvanger van het bed en het deel dat het tot de hoge eisen stelt. De gezelligheid van het Bel-Air Bed is op het eerste gezicht duidelijk, door de dikke matras die simpelweg niet kan wachten om u te verwennen met ontspanning en ondersteuning. De kleurencombinatie die voor het meubilair wordt gebruikt, is kalm, ontspannend en stijlvol, waardoor er enige harmonie met de kamer ontstaat, waardoor deze ook in beeld komt. Hoewel het bed vol zit met hoogwaardige en dure materialen, vragen we ons af waarom het zo laag is ingesteld. Voor €2.995 zou dit ongelooflijke huis- en vrijetijdsstuk van jou kunnen zijn. Het is jammer om zoiets te missen.

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in Sint-Martens-Latem In de kijker

Gallery Ysebaert is een exclusieve hedendaagse kunstgalerij in het pittoreske dorpje van Sint-Martens-Latem met een focus op moderne schilderijen, ...