Donna McCain - luxueuze abstracte kunst met goud & diamanten

Donna McCain, een kunstenares die zichzelf beschrijft als 'een kunstenaar van Innerlijk Zien', heeft de wereld betoverd met haar luxueuze kunstwerken die aanzetten tot introspectie en concentratie op de hogere aspecten van het leven. Ze gebruikt verguld goud, citrien, robijn en rhodiziet in haar creaties. McCain'srecente werken, 'Zadkiel' en 'Het Oog van Metatron', zijn niet alleen visueel verbluffend, maar ook doordrenkt van diepe spirituele betekenis.

De online galerij van Donna McCain is een venster naar een wereld waar het goddelijke centraal staat. Ze staat bekend om haar luchtige stukken die zich richten op het goddelijke. Door dit proces creëert ze haar eigen ruimte van hemelse wezens die het beste in de mensheid vertegenwoordigen en een goede vibratie uitstralen die uw leefruimte naar een hoger niveau tilt.

Voor Donna bestaat de wereld niet alleen uit materie. In grotere mate is materie energie, en zij kan deze energie zien en verwerken door haar kunst. Ze schildert de onzichtbare wereld van de engelen en al hun elementen. Voor de kijker is het niet alleen een schilderij, maar een ervaring om deze energie te zien, te voelen en te ervaren. Omdat energie zijn eigen unieke kracht heeft, beïnvloedt het geschilderde creatie zowel de kijker als de ruimte waarin het zich bevindt. Er zijn geen grenzen in haar creaties, geen regels en dogma's- alleen absolute, grenzeloze vrijheid. Zonder te veel na te denken, gebruikt ze allerlei mogelijke kleuren en materialen. Het resultaat is een uniek kunstwerk vol universele en grenzeloze energie, vergelijkbaar met de kracht van een atoombom.

Geboren in Duitsland als Amerikaanse, heeft Donna altijd een sterke band gevoeld met beide landen. Haar moeder, een professionele pianiste, en haar kunstleraar op school, herkenden al vroeg haar natuurlijke talent. Na het tragische verlies van haar moeder op 17-jarige leeftijd, besloot Donna haar passie voor kunst na te streven en schreef zich in aan een kunstacademie in München. Haar reizen tussen Duitsland en de VS hebben haar carrière verrijkt, waardoor ze kon duiken in de kunstscènes van steden als New York, Boston, Las Vegas en Seattle.

Wanneer gevraagd naar de inspiratie achter haar kunstwerken, spreekt Donna over haar grootmoeder die haar introduceerde in de wereld van spiritualiteit en het belang van engelen en aartsengelen in haar familie'sovertuigingen. Voor haar vertegenwoordigt Metatron ware verlichting en controle over gedachten en gevoelens. Ze gelooft dat innerlijke gedachten iemands lot en persoonlijkheid vormen en dat concentratie op positiviteit en liefde voor anderen de wereld een betere plek kan maken.

In haar techniek combineert Donna een scala aan materialen zoals acrylverf, plasticine en hars om 3D-structuren te creëren. Ze verweeft ook edelstenen in haar kunst. Bijvoorbeeld, voor 'Het Oog van Metatron' gebruikte ze verguld goud, citrien, barnsteen, herkimer diamant, pyriet, rhodizite en robijn. Terwijl 'Zadkiel' voornamelijk amethist bevat, maar ook sugiliet en heldere bergkristal. De kleuren in haar werken zijn niet willekeurig gekozen. Elk heeft zijn eigen symbolische betekenis. Goud, dat prominent aanwezig is in het werk van Metatron, staat voor perfectie, manifestatie van wil, rijkdom in alle aspecten en het bereiken van je volledige potentieel. Paars, de dominante kleur in 'Zadkiel', symboliseert de transformatie van negatief naar positief en het alchemistische proces.

Hoewel elk van haar kunstwerken uniek is, staat Donna open voor het creëren van meerdere versies van eenzelfde thema of het aanpassen van de grootte op verzoek van een klant. Ze gelooft dat kunst een medium is dat de kunstenaar en de waarnemer verbindt, en dat abstracte kunst in het bijzonder een manier is om een diepere verbinding met het universum te voelen. Haar kopers zijn divers, variërend van particuliere verzamelaars in Dubai tot zakenmensen en ondernemers uit de hogere klasse. Ze gelooft dat in deze snelle wereld, waar stress en competitiedruk hoog zijn, mensen kunst gebruiken als een ontsnapping en een manier om zich te verbinden met een hogere macht.

Als het gaat om de ideale interieurs voor haar schilderijen, gelooft Donna dat haar werken het beste tot hun recht komen in ruime omgevingen zoals grote woonkamers, ruime slaapkamers, hallen of vergaderruimtes. Ze zijn vaak te vinden in herenhuizen, penthouses of vakantiehuizen, waar ze de ruimte hebben om echt te ademen en te schitteren.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het ervaren van Donna'skunst van dichtbij, nodigt ze hen uit om haar galerij in Kleinrinderfeld, Duitsland te bezoeken. Hier kunnen bezoekers zich onderdompelen in haar wereld van engelen, het goddelijke en psychedelische kunst.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de Schoonheid en Inspiratie bij Art Center Horus In de kijker

Art Center Horus, onder de bezielende leiding van Niña Van den Bosch en haar toegewijde team, heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande galerij...