Stefan Viard benoemd tot Europees Regionaal Manager bij Ennismore

In de dynamische wereld van luxe hotels is een belangrijk nieuw hoofdstuk aangebroken met de aanstelling van Stefan Viard als Europees Regionaal Manager bij Ennismore, een vooraanstaande onderneming in de horeca-industrie met het hoofdkantoor gelegen in Londen. Dit nieuws markeert een significante stap voor het bedrijf dat bekendstaat om zijn indrukwekkende collectie van merken zoals The Hoxton, Gleneagles en NoCo.

Ennismore heeft door de jaren heen een solide positie verworven in de markt en is geprezen om zijn vernieuwende hotelconcepten en designs. Ze hebben een formidabele reputatie opgebouwd voor het scheppen van ruimtes die niet alleen aantrekkelijk zijn voor internationale reizigers, maar ook een warme plek vormen voor lokale inwoners. Met zulke sterke merken onder hun naam, is het duidelijk dat Ennismore een krachtige speler is binnen de luxueuze hotelsector.

Stefan Viard is een ware veteraan in de hospitality sector met meer dan twintig jaar ervaring. Hij heeft een reputatie verworven als een bekwaam en gerespecteerd leider. Zijn loopbaan heeft hem langs verschillende prominente functies geleid, waaronder die van algemeen directeur bij Vida Hotels and Resorts in Dubai. Zijn leiderschapsrol daar heeft zonder twijfel bijgedragen aan de groei van het merk. Vóór zijn tijd bij Vida had Viard leidende posities bij gerenommeerde organisaties zoals Conrad Hotels & Resorts en Hilton Hotels & Resorts. Bij deze bedrijven heeft hij zijn vaardigheden en kennis verder kunnen uitbouwen en zijn leiderschap kunnen verstevigen.

Nu Viard de rol van Europees Regionaal Manager bij Ennismore op zich neemt, komt hij centraal te staan in de Europese bedrijfsvoering. Hij zal de verantwoordelijkheid dragen voor strategisch leiderschap en operationeel beheer in deze regio. De missie is duidelijk: de bedrijfsvoering optimaliseren en nieuwe mogelijkheden voor groei en expansie identificeren en benutten. Dit past perfect bij de ambities van Ennismore om hun marktaandeel te vergroten en hun aanwezigheid in Europa verder uit te breiden.

Ennismore onderscheidt zich door een constante stroom van innovatie en een creatieve benadering van hospitality. Het streven gaat verder dan het simpelweg verschaffen van luxe accommodatie; men wil onvergetelijke ervaringen bieden aan hun gasten. Deze filosofie wordt weerspiegeld in elke beslissing die het bedrijf neemt, van de keuze voor specifieke locaties tot het unieke interieurontwerp en de uitstekende service die kenmerkend is voor de merken onder Ennismore. Viard wordt geacht deze filosofie te omarmen en verder naar een hoger niveau te tillen.

Als Europees Regionaal Manager zal Viard ongetwijfeld essentieel zijn voor het continueren van de groei en het succes van Ennismore in Europa. Zijn expertise, verworven in de wereld van luxe hotels en restaurants, wordt gezien als cruciaal voor de toekomstige richting en vernieuwing van het bedrijf. Er wordt verwacht dat Viard innovatieve strategieën zal implementeren die Ennismore verder doen floreren.

De benoeming van Stefan Viard wijst op een veelbelovende toekomst voor Ennismore. Zijn achtergrond, ervaring en vaardigheden worden gezien als fundamenteel voor het uitbreiden van de bedrijfsgrenzen en het consolideren van de positie in de horecasector. We staan aan de vooravond van een boeiende periode, waarin Viard samen met Ennismore de Europese horecamarkt zal betreden met het vertrouwen en de ambitie van een toonaangevend bedrijf in de luxe hotelindustrie.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ariana Grande’s nieuwe album 'Eternal Sunshine' nu te streamen In de kijker

Ariana Grande heeft de muziekwereld wederom een geschenk gegeven met haar nieuwste album, getiteld 'Eternal Sunshine'. Dit meesterwerk is nu voor f...