Olivia Rodrigo's 'Guts' Wereldtour 2024 een Muzikaal Spektakel!

Na maanden van speculatie en anticipatie heeft Olivia Rodrigo eindelijk haar wereldtournee voor 2024 aangekondigd, genaamd de 'Guts' tour. Deze aankondiging komt na het enorme succes van haar tweede album, eveneens getiteld 'Guts'.

De tour, die 57 data omvat, begint in februari 2024 in Palm Springs, Californië. Rodrigo zal vervolgens door belangrijke steden zoals Houston, Dallas, Miami, Nashville, Chicago, Detroit en Toronto reizen. Een van de hoogtepunten van de tour is ongetwijfeld haar tweedaagse optreden in Madison Square Garden in New York City in april 2024. Na haar Noord-Amerikaanse optredens vliegt Rodrigo over de Atlantische Oceaan naar Dublin, Ierland, gevolgd door optredens in steden als Glasgow, Birmingham en twee avonden in The O2 in Londen.

In mei en juni 2024 zal Rodrigo haar talent tentoonspreiden in verschillende Europese steden, waaronder België, Denemarken, Duitsland, Italië en Spanje. De tour wordt afgesloten met optredens in de Verenigde Staten, waaronder steden als Philadelphia, Washington D.C., Utah en Colorado. Het laatste optreden vindt plaats in augustus 2024 met twee avonden in het Kia Forum in Inglewood, Californië.

Wat deze tour extra speciaal maakt, is de ondersteuning van enkele opmerkelijke artiesten. The Breeders, Chappell Roan, Remi Wolf en PinkPantheress zullen Rodrigo vergezellen tijdens verschillende etappes van de tour. Fans kunnen zich nu al registreren voor toegang tot tickets via OliviaRodrigo.COM. De ticketprijzen variëren tussen $49,50 en $199,50, exclusief belastingen en toeslagen. Een deel van de opbrengst van de ticketverkoop gaat naar Rodrigo's nieuwe non-profitorganisatie, Fund 4 Good, die zich inzet voor vrouwenonderwijs, reproductieve rechten en de preventie van gendergerelateerd geweld.

Voor degenen die moeite hebben om tickets te bemachtigen, hebben fans enkele tips gedeeld om hun kansen te vergroten. Een van de belangrijkste tips is om je vooraf te registreren en alle nodige informatie bij de hand te hebben. Zorg ervoor dat je op tijd bent en probeer indien mogelijk meerdere apparaten te gebruiken.

Rodrigo heeft eerder gedeeld dat ze haar tweede album 'Guts' heeft geschreven met een tournee in gedachten. Ze wilde nummers schrijven die mensen in een menigte konden schreeuwen, wat suggereert dat fans zich kunnen voorbereiden op een energieke en meeslepende live-ervaring.

Met haar recente succes en de enorme vraag naar tickets, is het duidelijk dat Olivia Rodrigo een van de meest invloedrijke artiesten van haar generatie is. Haar 'Guts' tour belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor fans over de hele wereld.

Meer over Olivia Rodrigo in België

Olivia Rodrigo, de populaire zangeres en songwriter die wereldwijd bekendheid verwierf met hits als "drivers license" en "good 4 u", heeft haar 'Guts' wereldtournee aangekondigd voor 2024. Fans in België hebben reden tot vreugde, want Rodrigo zal ook een optreden geven in dit Europese land.

Het Belgische concert maakt deel uit van haar uitgebreide Europese tournee, waarbij ze verschillende grote steden aandoet. Voor het Belgische deel van haar tour zal Rodrigo optreden in het Sportpaleis in Antwerpen, een van de grootste en meest iconische concertzalen van het land. Het Sportpaleis heeft een rijke geschiedenis van het hosten van wereldberoemde artiesten, en Rodrigo's optreden zal ongetwijfeld een uitverkochte zaal trekken, gezien haar immense populariteit en de anticipatie rond haar 'Guts' tour.

Belgische fans kunnen een mix van haar grootste hits en nummers van haar nieuwste album 'Guts' verwachten. Gezien haar reputatie voor emotioneel geladen en vocaal indrukwekkende live-optredens, kunnen concertgangers een avond vol muzikale hoogtepunten en misschien enkele verrassingen verwachten.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het bijwonen van het concert, is het raadzaam om tickets vroeg te kopen, gezien de verwachte hoge vraag. Het is ook een goed idee om op de hoogte te blijven van officiële aankondigingen en ticketverkoopinformatie om teleurstelling te voorkomen.

Kortom, Olivia Rodrigo's optreden in België belooft een onvergetelijke muzikale ervaring te worden voor fans en muziekliefhebbers in het hele land.

Vanessa Kirby is de nieuwe Cartier Panthère In de kijker

Al 75 jaar is de panter een signatuur van het Huis van Cartier. La Panthère, zoals het legendarische merk het noemt, staat symbool voor kracht, el...