Pierre Delvaux - CEO van Thanda Safari – Q&A

Pierre Delvaux, met meer dan 17 jaar ervaring als CEO, staat aan het roer van Thanda Safari, een van de meest begeerde safariresorts in Zuid-Afrika. Zijn indrukwekkende carrière bij Thanda Safari begon in 2003 toen hij de rol van algemeen directeur op zich nam, na een uitgebreide en succesvolle carrière in de hotelindustrie, waar hij de leiding had over de ontwikkeling en het beheer van alle facetten van het bedrijf.

Vraag: Kun je ons wat meer vertellen over je leven voordat je bij Thanda Safari kwam?

Pierre Delvaux: Ik ben in België geboren en opgegroeid. Na het afronden van mijn studies voelde ik de drang om de wereld te verkennen en besloot ik naar Afrika te reizen om in de hotelindustrie te werken. Mijn eerste stappen waren in Namibië en Mozambique, waar ik waardevolle ervaring opdeed. Uiteindelijk verhuisde ik naar Zuid-Afrika, waar ik de kans kreeg om algemeen directeur van Thanda Safari te worden.

Vraag: Wat beschouw je als het sleutelonderdeel dat heeft bijgedragen aan de succesvolle groei van Thanda Safari?

Pierre Delvaux: Ik geloof sterk dat het vormgeven van een onderscheidende merkidentiteit het meest cruciale element is dat heeft geleid tot onze groei. Een betrouwbaar en aantrekkelijk merk zorgt ervoor dat mensen blijven terugkomen. Bij Thanda Safari zetten we ons in om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden, en dat is mogelijk gemaakt door onze unieke merkidentiteit.

Vraag: Welke investeringen hebben jullie gedaan om een uitzonderlijke ervaring voor de gasten te creëren?

Pierre Delvaux: We hebben aanzienlijke investeringen gedaan in Thanda Safari, waaronder miljoenen euro'sin de uitbreiding en modernisering van het resort. We hebben luxe accommodaties toegevoegd en nieuwe faciliteiten zoals een spa en diverse eetgelegenheden gecreëerd. Daarnaast hebben we verschillende andere activiteiten geïntroduceerd, zoals safaritenten en een kinderclub, om een breed scala aan ervaringen te bieden. Een belangrijk onderdeel van onze investering was ook de training van ons personeel, zodat we een service van wereldklasse kunnen bieden aan onze gasten. Deze gecombineerde inspanningen hebben ons in staat gesteld om een ongeëvenaarde ervaring te bieden aan iedereen die Thanda Safari bezoekt.

Meer over Thanda Safari

Thanda Safari is een privé wildreservaat gelegen in het hart van Zululand, in de Zuid-Afrikaanse provincie KwaZoeloe-Natal. Het biedt een unieke combinatie van natuurbehoud, avontuurlijke safari'sen de rijke culturele tradities van de Zulu-mensen. Hier is een uitgebreide blik op Thanda Safari:

Natuur en Wildlife Thanda Safari beslaat een uitgestrekt gebied en biedt een thuis aan een overvloed aan dieren in het wild, waaronder de 'Big Five' - leeuw, olifant, buffel, luipaard en neushoorn. Naast deze iconische dieren kunnen bezoekers ook cheeta s, hyena s, wilde honden en een verscheidenheid aan antilopen en kleinere diersoorten observeren.

Luxe Accommodatie Thanda Safari biedt verschillende accommodatiemogelijkheden, variërend van de luxueuze villa's in het Thanda Safari Lodge tot de intieme tenten van de Thanda Tented Camp. Voor degenen die op zoek zijn naar een echt unieke ervaring, is er de exclusieve Villa iZulu, die bekend staat om zijn koninklijke behandeling en privacy.

Culturele Ervaringen Een van de onderscheidende kenmerken van Thanda Safari is de nadruk op de rijke Zulu-cultuur. Bezoekers hebben de mogelijkheid om authentieke culturele ervaringen te beleven, zoals traditionele Zulu-dansvoorstellingen, dorpsbezoeken en interacties met lokale gemeenschappen.

Conservatie Thanda Safari is niet alleen een toeristische bestemming; het is ook diep toegewijd aan natuurbehoud en gemeenschapsontwikkeling. Het reservaat heeft verschillende conservatieprogramma'slopen, waaronder anti-stroperij-eenheden en educatieve programma'svoor lokale gemeenschappen over het belang van natuurbehoud.

Activiteiten Naast traditionele game drives biedt Thanda Safari een scala aan activiteiten zoals bush walks, vogels kijken, sterrenkijken en fotografie workshops. Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning, zijn er spa-behandelingen beschikbaar die een perfecte aanvulling zijn op de avontuurlijke activiteiten.

Locatie Thanda Safari ligt op ongeveer 260 km ten noorden van Durban en is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het vliegtuig. De nabijheid van het iSimangaliso Wetland Park, een UNESCO Werelderfgoed, maakt het een ideale locatie voor diegenen die de natuurlijke schoonheid van Zuid-Afrika willen verkennen.

Samenvattend is Thanda Safari een bestemming die een combinatie biedt van luxe, avontuur en culturele rijkdom, waardoor het een must-visit is voor iedereen die het authentieke Zuid-Afrika wil ervaren.

 

- Wat is je visie voor de toekomst van Thanda Safari?
- Onze visie voor de toekomst is om Thanda Safari uit te bouwen tot een van Zuid-Afrika'smeest luxueuze en innovatieve vakantiebestemmingen. We willen de perfecte combinatie bieden van wilde avonturen, rust en luxe. We willen ook streven naar kwaliteit en duurzaamheid, terwijl we ervoor zorgen dat we actief bijdragen aan de lokale gemeenschap.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ariana Grande’s nieuwe album 'Eternal Sunshine' nu te streamen In de kijker

Ariana Grande heeft de muziekwereld wederom een geschenk gegeven met haar nieuwste album, getiteld 'Eternal Sunshine'. Dit meesterwerk is nu voor f...