Trion Supercars kondigt 2.000 pk Trion Nemesis Supercar aan

Trion Supercars, een autofabrikant uit Californië, heeft aangekondigd dat het bezig is met de ontwikkeling van een nieuwe supercar met de naam Trion Nemesis. De supercar zal worden uitgerust met een krachtige V8-motor met dubbele turbocompressor en een sequentiële transmissie met 8 versnellingen. Met deze indrukwekkende specificaties zal de Nemesis naar verwachting in slechts 2,8 seconden van 0 naar 100 km/u gaan en een topsnelheid bereiken van meer dan 430 km/u.

Naast de krachtige motor zal de supercar ook beschikken over een koolstofvezel chassis met Inconel-elementen en carbon carrosseriepanelen. Het zal ook actieve aerodynamica bevatten. Wat de Nemesis echt onderscheidt, is de Predator-modus, een sportversie van het voertuig met verschillende binnenverlichting, hoogte, ophanging, uitlaat en toerentallimieten. Bovendien zal de auto worden uitgerust met digitale flatpanelbedieningen en een kofferbak die groot genoeg is voor de beste golfijzers die er zijn.

Trion benadrukt ook dat de Nemesis comfortabel plaats biedt aan bestuurders en passagiers van 6'4” en dat het een unieke rijervaring zal bieden. De prijs en releasedatum zijn nog niet bekend, maar deze supercar is zeker iets om in de gaten te houden voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar ultieme prestaties en comfort.

Hoewel er nog geen informatie is over de prijs of releasedatum van de Trion Nemesis, zal het ongetwijfeld een premium prijskaartje hebben vanwege zijn krachtige motor en geavanceerde technologie. Het is waarschijnlijk dat de supercar alleen beschikbaar zal zijn voor een select aantal klanten met een hoge koopkracht.

Het is ook vermeldenswaard dat Trion Supercars bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen en technologieën. De Nemesis zal niet alleen een krachtige motor en een geavanceerd chassis hebben, maar zal ook de nieuwste technologieën bevatten op het gebied van connectiviteit, veiligheid en infotainment. Autofanaten kunnen dus veel verwachten van deze nieuwe supercar.

Het is opvallend dat Trion Supercars niet de eerste Amerikaanse autofabrikant is die een supercar met hoge prestaties en innovatieve functies heeft ontwikkeld. Andere Amerikaanse autofabrikanten zoals Tesla, Hennessey en SSC North America hebben ook supercars ontwikkeld die zich kunnen meten met de beste supercars ter wereld.

Al met al is de aankondiging van Trion Supercars over de ontwikkeling van de Trion Nemesis een belangrijke ontwikkeling in de wereld van supercars. Met zijn krachtige motor, geavanceerde technologie en innovatief ontwerp, zal de Nemesis ongetwijfeld de aandacht trekken van autoliefhebbers over de hele wereld.

 • Motor: V8-motor met dubbele turbocompressor
 • Vermogen: 2.000 pk
 • Transmissie: sequentiële transmissie met 8 versnellingen
 • Acceleratie: van 0 naar 100 km/u in 2,8 seconden
 • Topsnelheid: meer dan 270 mph (meer dan 430 km/u)
 • Chassis: koolstofvezel met Inconel-elementen
 • Carrosseriepanelen: carbon
 • Actieve aerodynamica
 • Predator-modus: verschillende binnenverlichting, hoogte, ophanging, uitlaat en toerentallimieten
 • Bediening: digitale flatpanelbedieningen
 • Kofferbak: groot genoeg voor de beste golfijzers die er zijn
 • Comfortabele binnenruimte voor bestuurders en passagiers van 6'4'
 • Innovatieve technologieën op het gebied van connectiviteit, veiligheid en infotainment


De Trion Nemesis is ontworpen om de ultieme rijervaring te bieden aan autoliefhebbers. Met zijn krachtige motor, geavanceerde transmissie en actieve aerodynamica kan het voertuig uitzonderlijke prestaties leveren en indrukwekkende snelheden bereiken. Het chassis van koolstofvezel met Inconel-elementen en de carbon carrosseriepanelen maken de supercar licht en sterk, terwijl de Predator-modus verschillende functies biedt om de rijervaring te verbeteren.

De digitale flatpanelbedieningen en de kofferbak die groot genoeg is voor golfijzers, zijn slechts enkele van de innovatieve kenmerken van de Trion Nemesis. Bovendien biedt de comfortabele binnenruimte plaats aan bestuurders en passagiers van 6'4', waardoor het voertuig geschikt is voor lange ritten. Met zijn geavanceerde technologieën op het gebied van connectiviteit, veiligheid en infotainment biedt de Trion Nemesis een unieke rijervaring voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar de ultieme supercar.

Over Trion Supercars

Trion Supercars is een Amerikaanse autofabrikant gevestigd in Californië. Het bedrijf werd in 2012 opgericht door Richard Patterson, een voormalig tech-ondernemer en autoliefhebber. Trion Supercars heeft als doel om supercars te ontwikkelen die niet alleen indrukwekkende prestaties bieden, maar ook geavanceerde technologieën bevatten op het gebied van connectiviteit, veiligheid en infotainment.

Het eerste voertuig dat Trion Supercars ontwikkelde, was de Trion Nemesis. De supercar belooft 2.000 pk te leveren en een topsnelheid van meer dan 270 mph (meer dan 430 km/u) te bereiken. Het bedrijf heeft ook plannen aangekondigd voor andere voertuigen, waaronder een elektrische supercar genaamd Trion Model H.

Trion Supercars heeft een sterke focus op innovatie en technologie en werkt samen met een aantal toonaangevende bedrijven om de nieuwste technologieën te integreren in zijn voertuigen. Zo heeft het bedrijf samengewerkt met Tata Technologies om de Trion Nemesis te ontwerpen en met Multimatic om de productie van de voertuigen te beheren.

Het bedrijf heeft zich ook gericht op het ontwikkelen van een sterke online aanwezigheid en heeft samengewerkt met bekende social media influencers om de Trion Nemesis onder de aandacht te brengen van autoliefhebbers over de hele wereld. Trion Supercars streeft ernaar om zich te onderscheiden van andere supercarfabrikanten door zich te richten op innovatie, technologie en een unieke rijervaring.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...