Rolls-Royce Ghost - uw Canvas voor grenzeloze creativiteit

Rolls-Royce Ghost, een auto die de belichaming is van pure expressie en grenzeloze mogelijkheden. De Ghost nodigt uit tot het creëren van een volledig originele auto, een auto die net zo uniek is als de eigenaar. Het is een auto die de verbeelding bevrijdt en de eigenaar uitnodigt om zijn of haar persoonlijkheid in elk detail tot uitdrukking te brengen.

De Rolls-Royce Ghost is een perfect blanco canvas dat getransformeerd kan worden door de kleurrijke essentie van de eigenaar. De mogelijkheden voor personalisatie zijn eindeloos, waardoor de Ghost een weerspiegeling kan zijn van de wereld door middel van ambitieuze creativiteit. Het is een auto die het karakter van de eigenaar vastlegt en een persoonlijk kunstwerk creëert.

De minimalistische gevoeligheid en pure esthetiek van de Ghost bieden oneindige mogelijkheden voor personalisatie. De naadloze oppervlakte van de Ghost kan tot leven worden gebracht met gedurfde en expressieve kleuren. Of deze nu gekozen worden uit het Bespoke kleurenpalet van Rolls-Royce of geïnspireerd zijn door een persoonlijk bezit, de gekozen verf is een verlengstuk van de individuele geest van de eigenaar. Langs het profiel van de auto fungeert een handgeschilderde Coachline als een persoonlijke handtekening.

Een van de meest iconische kenmerken van de Rolls-Royce Ghost is de Starlight Headliner, die het dak van de auto omtovert tot een betoverende sterrenhemel. Dit hemelse tafereel is aanpasbaar, met de mogelijkheid voor de vakmensen van Rolls-Royce om specifieke sterrenbeelden te ontwerpen die geanimeerd worden door wonderbaarlijke kleuren.

De geest van extase, het beeldmerk van Rolls-Royce, komt sierlijk tevoorschijn uit de motorkap van de Ghost. Haar silhouet kan worden uitgevoerd in een selectie van opvallende materialen, waardoor haar krachtige houding het karakter van de eigenaar en elke exterieurafwerking aanvult.

De Ghost straalt elegantie uit, zelfs in beweging. De banden kunnen worden versierd met een klassieke witte krijtstreep, terwijl het zelfnivellerende monogram van Rolls-Royce in het midden van het wiel omringd is door een delicate halo van kleur die gekozen kan worden bij de bestelling.

Het interieur van de Ghost is net zo minimalistisch en stijlvol als het exterieur. De verfijnde cabine kan worden gepersonaliseerd met kleuren en details die passen bij de stijl van de eigenaar. Het hoogglanzende Illuminated Fascia is een meesterlijke weergave van betoverend vakmanschap. Wanneer de Ghost in gebruik is, wordt het woordmerk verlevendigd door de schittering van 850 driedimensionale sterren. Wanneer de Ghost in rust is, dimt het sterrenveld en lijkt het fascia te verdwijnen in de afgrond van de nacht.

De Rolls-Royce Ghost is meer dan alleen een auto. Het is een symbool van pure expressie, een blanco canvas voor personalisatie en een voertuig voor de verbeelding. Het is een auto die de eigenaar uitnodigt om zijn of haar persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen in elk detail, van de kleur van de verf tot de bekleding van het interieur. Het is een auto die de grenzen van de verbeelding verlegt en de eigenaar uitnodigt om een volledig originele auto te creëren. Het is, kortom, een auto die net zo uniek is als de eigenaar.

  • Motor De Rolls-Royce Ghost is uitgerust met een 6.75 twin-turbo V12 benzinemotor die een indrukwekkende 571 pk levert. Deze motor is gekoppeld aan een 8-traps automatische transmissie die het vermogen naar alle vier de wielen stuurt. De motor heeft een V12-configuratie met 4 kleppen per cilinder.
     
  • Prestaties De Rolls-Royce Ghost is een krachtig voertuig met een maximaal vermogen van 571 pk bij 5000 toeren per minuut. Het maximale koppel van de Ghost is 850 Nm bij 1600 toeren per minuut. Deze prestaties zorgen ervoor dat de Ghost in slechts 4,8 seconden van 0 naar 100 km/u kan accelereren. De topsnelheid van de Ghost is begrensd op 250 km/u.
     
  • Verbruik en uitstoot Ondanks zijn indrukwekkende prestaties, is de Rolls-Royce Ghost ook ontworpen met het oog op efficiëntie. Het gecombineerde brandstofverbruik van de Ghost ligt tussen de 15,2 en 15,7 liter per 100 km volgens de WLTP-normen. De gecombineerde CO2-uitstoot van de Ghost ligt tussen de 347 en 358 g/km.
     
  • Afmetingen De Rolls-Royce Ghost is een groot voertuig met een lengte van 5.546 mm, een breedte van 2.148 mm en een hoogte van 1.571 mm. De wielbasis van de Ghost is 3.295 mm.
     
  • Gewicht De Rolls-Royce Ghost is een zwaar voertuig met een leeggewicht van 2490 kg. Dit gewicht draagt bij aan de stabiliteit en het comfort van de Ghost op de weg.

De Rolls-Royce Ghost is een voertuig dat indruk maakt met zijn technische specificaties. Het is een voertuig dat kracht en prestaties combineert met luxe en comfort. Het is een voertuig dat de grenzen van wat mogelijk is in een luxe auto verlegt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...