Kevin hart viert Netflix succes met zeldzame Ferrari Hybrid Supercar

Kevin Hart, de 41-jarige stand-up comedian, acteur en producent, is een van de meest productieve autoverzamelaars onder beroemdheden ter wereld. In zijn garage staan moderne Aston Martins, Mercedes-Benzes, klassieke Buicks en Corvettes, maar er is één merk dat hij meer voorkeur lijkt te geven dan enig ander: Ferrari.

Hart bezit momenteel vier modellen van Ferrari: een 458 Spyder en drie 488 GTB's- twee standaardmodellen en een 488 Pista. Onlangs voegde hij een vijfde toe aan zijn verzameling: de nieuwe Ferrari SF90 Stradale Spider, waarvan hij eind vorige week een foto deelde op Instagram. Hij beweert dat het de eerste Ferrari SF90 Stradale Spider is die in de Verenigde Staten is afgeleverd.

Hart kocht de SF90 Stradale Spider als een cadeau voor zichzelf om de release van zijn nieuwste Netflix-gelimiteerde serie, True Story, te vieren. Deze zeldzame supercar is wellicht de meest interessante Ferrari in zijn collectie. De SF90 Stradale is een middenmotor PHEV (plug-in hybride elektrisch voertuig), en is de allereerste hybride productieauto van Ferrari. Het is vernoemd naar de Formule 1-auto met dezelfde naam en geproduceerd om de 90e verjaardag van het Ferrari-team te vieren. Het is tevens een spirituele opvolger van de manische beperkte productie LaFerrari.

Naast zijn verzameling Ferrari'sstaat Kevin Hart bekend om zijn liefde voor auto's in het algemeen. Hij heeft vaak gedeeld dat hij auto's beschouwt als een beloning voor zijn harde werk en toewijding aan zijn carrière.

Naast zijn Ferrari'sheeft Hart ook andere zeldzame en luxe auto's in zijn collectie, zoals een Mercedes-Benz SLS AMG Black Series, een Porsche 911 GT3 RS en een McLaren 650S. In 2019 verkocht hij zijn klassieke 1959 Chevrolet Corvette voor meer dan een miljoen dollar.

Hart is niet alleen een autoliefhebber, maar hij is ook gepassioneerd over duurzaamheid en het verminderen van zijn ecologische voetafdruk. Hij heeft daarom ook enkele elektrische auto's in zijn verzameling, waaronder een Tesla Model S en een Tesla Roadster.

Als succesvolle comedian en acteur heeft Kevin Hart een netto waarde van ongeveer $200 miljoen. Met zijn financiële middelen kan hij zich veroorloven om zijn autocollectie uit te breiden en te upgraden naar de meest exclusieve en zeldzame auto's die op de markt zijn.

Al met al is Kevin Hart een van de meest bekende en indrukwekkende autoverzamelaars ter wereld en zijn liefde voor auto's blijft groeien met de tijd.

Over Kevin Hart

Kevin Hart is een Amerikaanse stand-up comedian, acteur en producent. Hij werd geboren op 6 juli 1979 in Philadelphia, Pennsylvania.

Hart begon zijn carrière in de stand-up comedy scene in de late jaren '90 en brak door met zijn eerste comedy special 'I'm a Grown Little Man' in 2008. Sindsdien heeft hij verschillende comedy specials uitgebracht en is hij uitgegroeid tot een van de meest succesvolle comedians van deze tijd.

Naast zijn werk in de comedy wereld heeft Hart ook een indrukwekkende carrière in de filmindustrie. Hij is verschenen in een aantal populaire films, waaronder 'Ride Along', 'Central Intelligence', 'Jumanji: Welcome to the Jungle' en 'The Upside'. Hij heeft ook zijn eigen productiemaatschappij, HartBeat Productions, waarmee hij verschillende films en tv-shows heeft geproduceerd.

Hart is ook bekend om zijn liefde voor auto's en is een van de meest productieve autoverzamelaars onder beroemdheden. Hij heeft een indrukwekkende collectie van moderne en klassieke auto's, waaronder Aston Martins, Mercedes-Benzes, Buicks, Corvettes en verschillende Ferrari s, waaronder de zeldzame SF90 Stradale Spider die hij onlangs aan zijn collectie heeft toegevoegd.

Naast zijn werk in de entertainmentindustrie is Hart ook betrokken bij verschillende liefdadigheidsorganisaties en heeft hij zich ingezet voor de strijd tegen racisme en ongelijkheid in de Verenigde Staten.

Over Ferrari SF90 Stradale Spider

De Ferrari SF90 Stradale Spider is een opmerkelijke en zeldzame supercar die in 2021 werd geïntroduceerd als een open-topversie van de originele SF90 Stradale. Het is de eerste plug-in hybride supercar van Ferrari en biedt een uitzonderlijke combinatie van prestaties en duurzaamheid.

De auto heeft een hybride-aandrijflijn met een 4,0-liter twin-turbo V8-motor en drie elektromotoren, waardoor het totale vermogen oploopt tot 986 pk. Het heeft een indrukwekkend koppel van 590 lb-ft, wat de auto in staat stelt om in minder dan 2,5 seconden van 0 naar 100 km/u te accelereren, met een topsnelheid van meer dan 340 km/u.

De SF90 Stradale Spider heeft een geavanceerde aerodynamica en een aantrekkelijk, gestroomlijnd ontwerp met kenmerkende Ferrari-stijlelementen. Het heeft een koolstofvezel monocoque chassis en een elektrisch bedienbare hardtop, die naadloos in het ontwerp van de auto past.

Het interieur van de SF90 Stradale Spider is luxueus en comfortabel, met hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën. Het heeft een opvallend dashboard met een digitale cockpit, en een geavanceerd infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto. Het biedt ook een breed scala aan rijhulpsystemen, waaronder adaptieve cruisecontrol, dodehoekdetectie en rijstrookassistentie.

Al met al is de Ferrari SF90 Stradale Spider een prachtige auto die uitblinkt in termen van prestaties, technologie en duurzaamheid. Het is een ware aanwinst voor elke autocollectie en het is geen verrassing dat Kevin Hart deze bijzondere auto aan zijn verzameling heeft toegevoegd.

  • Aandrijflijn: Plug-in hybride met een 4,0-liter twin-turbo V8-motor en drie elektromotoren
  • Vermogen: 986 pk totaal vermogen
  • Koppel: 590 lb-ft
  • Acceleratie: 0-100 km/u in minder dan 2,5 seconden
  • Topsnelheid: Meer dan 340 km/u
  • Chassis: Koolstofvezel monocoque chassis
  • Carrosserie: Elektrisch bedienbare hardtop die naadloos in het ontwerp van de auto past
  • Aerodynamica: Geavanceerde aerodynamica voor maximale prestaties
  • Interieur: Luxueus interieur met hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën, inclusief een digitale cockpit en geavanceerd infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto.
  • Rijhulpsystemen: Adaptieve cruisecontrol, dodehoekdetectie en rijstrookassistentie.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...