Café Racer & Superbike is het Italiaanse bedrijf achter de exclusieve DUU-motorfietsen

Café Racer & Superbike, een Italiaans bedrijf gevestigd in Milaan, produceert exclusieve motorfietsen die ontworpen en gebouwd worden voor klanten over de hele wereld die op zoek zijn naar opvallende tweewielers. Hun projecten, genaamd DUU, zijn uitgerust met krachtige Amerikaanse motoren met een hoog koppel, gemonteerd op een Italiaans chassis en vergezeld van specifieke Italiaanse bekleding en ontwerpen.

Wat Café Racer & Superbike onderscheidt van andere motormerken zijn hun luchtkoelsystemen met nokkenassen aan de zijkant, die de noodzaak van radiatoren elimineren en een vintage uitstraling geven. De DUU-motorfietsen zijn verkrijgbaar in Conlatusa- en Deperlu-versies, met DUU-chassis en 148 Nm koppel. Deze unieke eigenschappen maken deze fietsen geschikt voor verschillende soorten terreinen.

Naast de unieke technische specificaties van de DUU-motorfietsen, heeft Café Racer & Superbike ook veel aandacht besteed aan het ontwerp van de motorfietsen. Het bedrijf biedt klanten de mogelijkheid om hun motorfietsen te personaliseren en aan te passen aan hun specifieke wensen en behoeften.

Hoewel er geen exacte prijzen bekend zijn, kunnen we stellen dat de motorfietsen van Café Racer & Superbike in het hogere prijssegment vallen en uitsluitend beschikbaar zijn voor exclusieve klanten. Met hun unieke ontwerp en technische kenmerken hebben de DUU-motorfietsen van Café Racer & Superbike zeker een plek veroverd in de wereld van exclusieve en opvallende motorfietsen.

Café Racer & Superbike biedt ook een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden, zodat klanten hun eigen unieke fiets kunnen creëren. Van aangepaste lak tot op maat gemaakte bekleding en accessoires, alles is mogelijk.

Naast de DUU-modellen biedt Café Racer & Superbike ook andere prachtige motorfietsen aan, waaronder de Corsaro, een krachtige naked bike met een 1200cc motor en hetzelfde luchtkoelsysteem als de DUU. De Corsaro is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals de Avio, Scrambler en Daytona.

Een andere opvallende motorfiets van Café Racer & Superbike is de V7, een prachtige café racer geïnspireerd op de klassieke Guzzi V7-modellen. Het heeft een 750cc V-twin motor en een retro-ontwerp dat doet denken aan de jaren '70.

Voor degenen die op zoek zijn naar een nog exclusievere fiets, biedt Café Racer & Superbike de mogelijkheid om volledig op maat gemaakte motorfietsen te bouwen, die zijn aangepast aan de specifieke wensen en behoeften van de klant.

De prijzen van de motorfietsen van Café Racer & Superbike variëren afhankelijk van het model en de mate van aanpassing, maar ze zijn over het algemeen aan de hogere kant. Het bedrijf richt zich op klanten die op zoek zijn naar exclusieve en op maat gemaakte motorfietsen, en die bereid zijn te betalen voor kwaliteit en vakmanschap.

Over Café Racer & Superbike

Café Racer & Superbike is een Italiaans bedrijf gevestigd in Milaan, dat prachtige motorfietsen produceert voor exclusieve klanten over de hele wereld. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van op maat gemaakte motorfietsen, die zijn ontworpen om veel aandacht te trekken op straat.

Een van hun belangrijkste projecten is de DUU, een krachtige motorfiets die is uitgerust met een Amerikaanse motor met hoog koppel en een Italiaans chassis. De DUU is verkrijgbaar in verschillende versies, waaronder de Conlatusa en Deperlu, en heeft een uniek luchtkoelsysteem met nokkenassen aan de zijkant, waardoor radiatoren overbodig zijn.

Café Racer & Superbike biedt ook een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden, waaronder aangepaste lak, op maat gemaakte bekleding en accessoires, om klanten te helpen hun eigen unieke fiets te creëren.

Naast de DUU biedt Café Racer & Superbike ook andere prachtige motorfietsen aan, waaronder de Corsaro, een krachtige naked bike met een 1200cc motor en hetzelfde luchtkoelsysteem als de DUU. Het bedrijf biedt ook de V7, een prachtige café racer geïnspireerd op de klassieke Guzzi V7-modellen, met een 750cc V-twin motor en een retro-ontwerp.

Café Racer & Superbike biedt ook de mogelijkheid om volledig op maat gemaakte motorfietsen te bouwen, die zijn aangepast aan de specifieke wensen en behoeften van de klant.

De prijzen van de motorfietsen van Café Racer & Superbike variëren afhankelijk van het model en de mate van aanpassing, maar ze zijn over het algemeen aan de hogere kant. Het bedrijf richt zich op klanten die op zoek zijn naar exclusieve en op maat gemaakte motorfietsen, en die bereid zijn te betalen voor kwaliteit en vakmanschap.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...