De Japanse Zecoo is een unieke elektrische motorfiets met coole look en hoge prestaties

De Zecoo is een unieke elektrische motorfiets die met de hand gebouwd is in Japan en bestaat uit onderdelen gemaakt van een gebeeldhouwd blok van aluminiumlegering. Het innovatieve frame is gecentreerd rond de elektrische componenten en het stuurmechanisme van de naaf is ontworpen om het gewicht van de batterij op te vangen en het stuurvermogen van de fiets te behouden zonder de houding van de rijder te veranderen.

Zero Motorcycles levert het vermogen, met een maximumkoppel van 144 Nm, waardoor de Zecoo soepel versnelt zonder onderbrekingen door schakelen. Deze elektrische motorfiets is ontworpen door Kota Nezu en zal worden geproduceerd in een beperkte oplage van slechts 49 eenheden, elk aangepast aan de smaak van de koper.

Wat deze motorfiets nog aantrekkelijker maakt, is dat hij een topsnelheid haalt van 160 km/u en een actieradius heeft van 160 km. Het opladen van de batterij duurt slechts ongeveer 4 uur. De Zecoo ziet er niet alleen fantastisch uit, maar biedt ook hoge prestaties en een indrukwekkende rijervaring.

De Zecoo is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke, hoogwaardige elektrische motorfiets met een coole look en indrukwekkende prestaties. Het is een perfecte combinatie van innovatieve technologie en klassiek design, met een exclusieve productie van slechts 49 eenheden.

De Zecoo is niet alleen een prachtige motorfiets, maar ook een voorbeeld van Japanse technologische innovatie en vakmanschap. Het feit dat elke motorfiets op maat gemaakt wordt volgens de smaak van de koper, benadrukt het vakmanschap dat nodig is om deze unieke motorfietsen te bouwen.

De Zecoo heeft een prijskaartje van ongeveer 67.000 euro en is daarmee een exclusieve motorfiets voor liefhebbers van luxe en technologie. Het is een indrukwekkend voorbeeld van hoe elektrische motorfietsen kunnen worden ontworpen met prestaties, stijl en duurzaamheid in gedachten.

De Zecoo biedt ook een stille en milieuvriendelijke rijervaring, zonder de uitlaatgassen en het lawaai van traditionele verbrandingsmotoren. Het is een geweldige keuze voor stedelijke omgevingen waar de luchtverontreiniging en het lawaai een probleem zijn.

De Zecoo is een unieke elektrische motorfiets die het resultaat is van Japans vakmanschap en innovatie. Met zijn exclusieve productie, coole uitstraling, hoge prestaties en milieuvriendelijke karakter is het een geweldige keuze voor liefhebbers van luxe en technologie die ook bezorgd zijn over het milieu en de toekomst van de planeet.

Zecoo elektrische motorfiets

  • Handgemaakt in Japan met een gebeeldhouwd blok van aluminiumlegering
  • Innovatieve frame-indeling die gecentreerd is rond de elektrische componenten
  • Stuurmechanisme van de naaf ontworpen om het gewicht van de batterij op te vangen en het stuurvermogen van de fiets te behouden zonder de houding van de rijder te veranderen
  • Aangedreven door Zero Motorcycles, met een maximumkoppel van 144 Nm
  • Topsnelheid van 160 km/u
  • Actieradius van 160 km
  • Oplaadtijd van ongeveer 4 uur
  • Limited edition van slechts 49 eenheden, elk op maat gemaakt volgens de smaak van de koper
  • Prijskaartje van ongeveer 67.000 euro

 

De Zecoo elektrische motorfiets is ontworpen om te presteren en is gebouwd met hoogwaardige materialen en vakmanschap. Het aluminiumlegering frame en de innovatieve naafsturing dragen bij aan de prestaties en de rijervaring, terwijl de krachtige elektromotor voor een soepele acceleratie zorgt. De actieradius van 160 km maakt de Zecoo geschikt voor dagelijks gebruik en het opladen duurt slechts 4 uur.

Het ontwerp van de Zecoo is niet alleen functioneel, maar ook indrukwekkend. Elk exemplaar wordt op maat gemaakt voor de koper, waardoor de exclusiviteit van deze elektrische motorfiets wordt verhoogd. Het hoge prijskaartje weerspiegelt de kwaliteit en exclusiviteit van deze limited edition motorfiets.

Rolls Royce presenteert laatste V12 Coupé Black Badge Wraith Black Arrow In de kijker

Rolls Royce onthult de Black Badge Wraith Black Arrow, het laatste V12 coupé-model sinds de introductie van de Wraith in 2013. Deze unieke, op maa...