De Harley Davidson Hurakàn is zowel snel als hot

FMW Motorcycles, gevestigd in Ancona, Italië, is een op maat gemaakte fietsenwinkel die vrij bekend staat om zijn unieke bouwen. Daarom zijn we erg blij om je hun nieuwste project te presenteren: een opvallende fiets die misschien wel een van de meest ongelooflijke motorfietsen is die we ooit hebben gezien. Deze waanzinnige caféracer, genaamd de Hurakàn, was ooit een Harley Davidson Shovel 1968, die radicaal werd aangepast om in deze schoonheid te worden getransformeerd.

De naam is eigenlijk geïnspireerd op de Maya-godheid van 'wind, vuur en stormen' en het ontwerp van de fiets werd ook beïnvloed door dit thema, het lijkt erop dat hij klaar is om alles onder ogen te zien wat de natuur erop gooit. De Harley-Davidson Hurakàn was bedoeld als een unieke fiets, die volledig met de hand gemaakt en zeer krachtig zou zijn, om je onvergetelijke herinneringen langs de kust te bieden. Ik ben er vrij zeker van dat ze allemaal dol zijn op Harley-Davidson-fietsen, maar we moeten ook toegeven dat dit niet de meest prestatiegerichte machines zijn.

Daarom was de Hurakàn uitgerust met een nieuwe S&S V-twin-motor met een vlot go-faster fittingen, een massieve motor die verrassend goed past bij de retro-styling van deze puur gefokte Italiaanse racer. Gebouwd voor exclusiviteit en plezier, deze fiets heeft ook een ingewikkeld uitlaatsysteem, met twee 45 mm spruitstukken en een 60 mm op maat gemaakte geluiddemper, plus een Motogadget 'Motoscope Pro', waarmee de motorrijder zijn prestaties kan volgen. Hoge verwachtingen zijn welkom, en deze fiets zal je zeker niet teleurstellen.

Meer over FMW Motorcycles Ancona

FMW Motorcycles is een Italiaans motorfietsbedrijf gevestigd in Ancona, Italië. Het bedrijf is opgericht door Fabio Mattioli en produceert op maat gemaakte motorfietsen die bekend staan om hun kwaliteit, vakmanschap en esthetische schoonheid.

FMW Motorcycles bouwt motorfietsen die zowel uniek als functioneel zijn, met aandacht voor elk detail. Het bedrijf combineert traditionele technieken en moderne technologieën om motorfietsen te creëren die niet alleen goed presteren, maar er ook fantastisch uitzien.

Het bedrijf biedt een breed scala aan op maat gemaakte motorfietsen, waaronder cafe racers, scramblers en trackers, evenals volledig op maat gemaakte creaties. FMW Motorcycles werkt nauw samen met klanten om hun visie en smaak te begrijpen, en creëert vervolgens een unieke motorfiets die volledig is afgestemd op de specifieke wensen van de klant.

De motorfietsen van FMW Motorcycles worden geproduceerd in kleine oplages en zijn dus zeer exclusief. Het bedrijf gebruikt hoogwaardige materialen en componenten van gerenommeerde fabrikanten om ervoor te zorgen dat elk onderdeel van de motorfiets van de hoogste kwaliteit is.

FMW Motorcycles heeft een grote passie voor motorfietsen en blijft zich inzetten voor het produceren van enkele van de meest unieke, kwalitatief hoogwaardige en esthetisch mooie motorfietsen ter wereld.

Rolls Royce presenteert laatste V12 Coupé Black Badge Wraith Black Arrow In de kijker

Rolls Royce onthult de Black Badge Wraith Black Arrow, het laatste V12 coupé-model sinds de introductie van de Wraith in 2013. Deze unieke, op maa...