Aston Martin Vantage F1 Edition - luxe - kracht & prestaties.

Ontdek de Aston Martin Vantage F1 Edition – een symbool van luxe, kracht en prestaties verpakt in een exclusieve uitvoering. Deze speciale versie van de alom geprezen Aston Martin Vantage dient als een eresaluut aan 'swerelds meest illustere autosport: de Formule 1 en is het toonbeeld van Brits luxe en vakmanschap.

Als een treffend voorbeeld van de samenwerking tussen Aston Martin Racing en het prestigieuze automerk Aston Martin, is de Vantage F1 Edition tot leven gebracht. Dit model staat niet alleen bekend om zijn esthetische pracht maar ook om de technische superioriteit. Elk detail van de auto weerspiegelt de nauwe verbondenheid met de Formule 1 en is ontworpen met één doel in gedachten: de bestuurder een ervaring bieden die parallel loopt met de precisie en opwinding van een race op het circuit.

Het hart van de Aston Martin Vantage F1 Edition is een formidabele V8-motor, goed voor 460 paardenkrachten die via de achterwielen hun weg naar het asfalt vinden. Gekoppeld aan een betrouwbare 8-traps automatische versnellingsbak, die naar voorkeur ook handmatig bediend kan worden, belooft de auto een ononderbroken en krachtige acceleratie. Met een topsnelheid van 310 km/u en het vermogen om in slechts 3,8 seconden de sprint van 0 naar 100 km/u te volbrengen, worden de mogelijkheden van automotive engineering voortdurend opgerekt.

Het esthetische design van de Vantage F1 Edition wordt nog verder verhoogd door schitterende 20-inch lichtmetalen velgen en elegante carbon fiber elementen die het sportieve karakter extra accentueren. Voor hen die streven naar het ultieme kunnen optionele extra'saangeschaft worden, zoals een titanium bodykit en een bijpassende titanium uitlaatspoiler die het visuele voorkomen vererijken en tegelijkertijd de aerodynamica en prestaties op het circuit ten goede komen.

Het bezitten van een Aston Martin Vantage F1 Edition is veel meer dan het hebben van een auto; het is onderdompeling in een beleving, een toonbeeld van klasse, snelheid en exclusiviteit. De auto wordt aangeboden via officiële Aston Martin dealers en draagt een prijskaartje van om en nabij de €177.000. Inbegrepen is een standaard servicepakket en garantiegeld, wat inhoudt dat klanten twee jaar fabrieksgarantie genieten en gebruik kunnen maken van een jaarlijkse inspectie. De inzet van enkel de beste materialen staat garant voor een kwaliteit en levensduur die past bij het kaliber van dit luxe automerk.

Zeker, de Aston Martin Vantage F1 Edition is door zijn prijsstelling niet voor iedereen bereikbaar, maar voor de echte autofanaten en kenners is het een investering die ongeëvenaard is. Deze bijzondere editie vertegenwoordigt de perfecte samensmelting van de luxueuze esthetiek waar Aston Martin om bekend staat en de technische finesse afkomstig uit de professionele racewereld.

De Aston Martin Vantage F1 Edition is dus niet zomaar een auto, maar een ambachtelijk meesterstuk dat luxe, kracht en topprestaties samenbrengt in een unieke rijervaring die je zelf moet beleven. Het staat voor de pinnacle in autoperfectie, gemaakt voor hen die niets minder dan het allerbeste verlangen en waarderen. Laat de normen van wat mogelijk is achter het stuur herdefiniëren, en stap binnen in een nieuwe dimensie van autorijden. De Aston Martin Vantage F1 Edition nodigt je uit: een iconisch meesterwerk op vier wielen dat wacht om ontdekt te worden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...