Aston Martin Vantage F1 Edition - luxe, kracht & prestaties.

Ontdek de Aston Martin Vantage F1 Edition – waar luxe, kracht en prestaties samenkomen in een exclusief jasje. Deze bijzondere uitvoering van de reeds legendarische Aston Martin Vantage markeert de unieke samensmelting van 's werelds meest prestigieuze autosport: de Formule 1, met het beste wat Britse luxe en vakmanschap te bieden hebben.

De samenwerking tussen Aston Martin Racing en het luxe-automerk heeft geleid tot de geboorte van de Vantage F1 Edition, een voertuig dat niet alleen esthetisch een blikvanger is, maar ook technisch tot de absolute top behoort. De nauwe band met de Formule 1 is terug te zien in elk aspect van de auto; vanuit de gedachte dat elk onderdeel moet bijdragen aan de ultieme rijervaring, gelijk aan de precisie en sensatie op het racecircuit.

De dynamiek van de Aston Martin Vantage F1 Edition is ongeëvenaard; het hart van deze machine is een krachtige V8 motor die maar liefst 460 pk op de achterwielen overbrengt. In combinatie met de betrouwbare 8-trapsautomaat die naar wens ook handmatig te schakelen is, zorgt dit voor een naadloze en toch explosieve acceleratie. Met een topsnelheid van 310 km/u en de capaciteit om binnen slechts 3,8 seconden van 0 naar 100 km/u te sprinten, worden de grenzen van automotive engineering verlegd.

Het luxe ontwerp van de Vantage F1 Edition wordt gecompleteerd door de oogstrelende 20 inch lichtmetalen velgen en de stijlvolle carbon fiber accenten die het sportieve karakter van de wagen benadrukken. Voor de liefhebbers die nog een stap verder willen gaan, biedt Aston Martin optionele extra's zoals een titanium bodykit en een titanium uitlaatspoiler, die de auto niet alleen visueel verrijken maar ook bijdragen aan de aerodynamica en de algehele performance op het circuit.

Een Aston Martin Vantage F1 Edition in je bezit hebben betekent dan ook meer dan enkel een auto rijden; het is een ervaring, een statement van klasse, snelheid en exclusiviteit. De auto is verkrijgbaar via officiële Aston Martin dealers en heeft een prijskaartje van €177.000. Daarbij inbegrepen is een standaard servicepakket en garantiegeld, waarmee je twee jaar fabrieksgarantie ontvangt en je kunt profiteren van een jaarlijkse inspectie. Het gebruik van alleen de beste materialen garandeert kwaliteit en duurzaamheid die past bij het kaliber van dit luxe automerk.

Uiteraard is de Aston Martin Vantage F1 Edition niet voor iedereen weggelegd gezien het prijskaartje, maar voor de ware autoliefhebber en kenner is het een investering die zijn weerga niet kent. Deze speciale editie belichaamt de fusie tussen de luxueuze esthetiek die je van Aston Martin gewend bent en de technische expertise die ontleend is aan de wereld van het professionele racen.

Kortom, met de Aston Martin Vantage F1 Edition haal je niet slechts een auto in huis, maar een stukje vakwerk dat luxe, kracht en topprestaties samenbrengt in een unieke rijervaring die je aan den lijve moet ondervinden. Het is het summum van automobiele perfectie, ontworpen voor zij die het allerbeste eisen en waarderen. Ervaar de verbinding tussen de wereld van de Formule 1 en de openbare weg en laat de norm van wat mogelijk is achter het stuur, herdefiniëren. Een nieuwe dimensie van autorijden wacht op je. Ontdek de Aston Martin Vantage F1 Edition – een iconisch meesterwerk op wielen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...