Aston Martin Valkyrie – de ultieme krachtpatser van exclusieve luxe

Met kwaliteit en vakmanschap als voornaamste beginselen heeft het bedrijf een waardevolle aanvulling gemaakt op hun prestigieuze verzameling auto's. De Aston Martin Valkyrie is een gelimiteerd model superauto dat wordt ontworpen en gebouwd in samenwerking met Red Bull Advanced Technologies. Het resultaat is een luxe wegmonster waarvan de prestaties alle andere in de schaduw stellen.

Deze exclusieve auto heeft een slanke aerodynamische body met een unieke stijl die bekend staat om zijn agressieve en dynamische profiel. Met elektronisch gestuurde remmen, een gemiddelde topsnelheid van meer dan 300 km/h en acceleratie van 0 km/h naar 100 fenomenale km/h in minder dan 3 seconden, is deze auto een absolute droom voor veeleisende bestuurders. Maar met zo'n indrukwekkend arsenaal aan technologieën en innovaties is de prijs even indrukwekkend. De Aston Martin Valkyrie is een investering die niet voor iedereen toegankelijk is. Deze megalomane krachtpatser begint bij €2,6 miljoen en kan makkelijk oplopen tot wel €3 miljoen.

Binnen staat het interieur van de Aston Martin Valkyrie gelijk aan luxe en comfort. Comfortabele stoelen van carbonvezel met schuimverpakking, een geavanceerd stuurwiel met digitale displays en een exceptioneel slimme motorruimte met verschillende modi, van Comfort, Sport en Track maken van de ervaring achter het stuur een unieke en wervelende ervaring. Ook technisch ingenieurs hebben hun hart verloren aan de Aston Martin Valkyrie. Deze auto is uitgerust met een 6,5-liter V12-motor met twee turbo'saan boord. De auto levert een enorm vermogen van 1.160 pk met een koppel van 700 Nm, wat resulteert in een indrukwekkende acceleratie van 0-100 km/h in 2,5 seconden.

De KERBAL-V12 zorgt voor een optimale verbranding en efficiëntie dankzij de nieuwste technieken zoals variabele lading, variabele opening en dubbele kleppentiming. De KERBAL-V12 heeft ook de mogelijkheid om de verbranding te optimaliseren door de barrel-controller. Met deze optie kan een vermogenswinst van 10% bereikt worden, waardoor een brandstofefficiëntie van 42,8 MPG wordt bereikt.

Om ervoor te zorgen dat u helemaal klaar bent met een gerust hart om de weg op te gaan, biedt Aston Martin een Premium Care-garantie voor de Aston Martin Valkyrie waarmee u drie jaar zorgeloos kunt genieten van het rijden. Daarnaast heeft de Aston Martin klantenservice ook een 24-uurs pechhulp service met mobiele monteurs om ervoor te zorgen dat u altijd snel geholpen kunt worden als er iets mis is.

Al met al is de Aston Martin Valkyrie een ultramodern ultra-luxeconcept dat motorrijders aan de rand van hun stoel doet zitten. Met zijn aerodynamische body en systeemontwerp levert het een betere prestaties op de weg en is het uitermate geschikt voor diegenen die het beste van het beste willen. Maar alleen al de prijs gaat boven het budget van de meeste mensen uit.

 

- De Aston Martin Valkyrie – De ultieme krachtpatser van exclusieve luxe met een agressief profiel, elektronisch gestuurde remmen, een topsnelheid van meer dan 300 km/h en een prijs die begint bij €2,6 miljoen. Binnenin staat het interieur gelijk aan luxe en comfort, met een 6,5-liter V12-motor, variabele lading en premium care-garantie. Een ultramoderne hyperauto die de concurrentie moeiteloos verslaat.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Rolls-Royce Spectre - een nieuwe dimensie van luxe en elektrificatie In de kijker

De Rolls-Royce Spectre markeert een nieuw tijdperk voor het iconische Britse merk. Als eerste volledig elektrische auto van het bedrijf, belichaamt...