Zijn NFT s een goede investering?

NFT'sof non-fungible tokens zijn het nieuwste modewoord in het digitale tijdperk. Een geweldige manier om verantwoord te beleggen en geld te verdienen, ze winnen enorm aan populariteit om de juiste redenen. Graaf dieper in wat ze zijn, zijn ze het echt waard en tot slot, hoe kun je geld verdienen met NFT s. NFT'shebben de wereld in 2021 stormenderhand veroverd. Heb je je ooit afgevraagd of het echt de moeite waard is om in deze veelbelovende (althans beweerde) NFT'ste investeren?

Zijn deze verzamelobjecten echt waard wat ze in de toekomst beloven? En, belangrijker nog, zo ja, hoe kun je er dan slim geld mee verdienen? Welnu, zonder second opinion wordt het een integraal onderdeel dat we dieper ingaan op NFT'sen hun rol als investeringsbronnen om te begrijpen of dit de digitale wonderen van de volgende generatie zijn of gewoon weer een schijnvertoning. Het is ook belangrijk om te benadrukken hoe men daadwerkelijk geld verdient met NFT s.

Dus laten we aan de slag gaan en een achtbaanrit maken in de nieuw ontdekte wereld van NFT s. wat u daadwerkelijk zult leren - of NFT'seen goede investering zijn of niet. Om de meest recente introductie in de digitale wereld te begrijpen, is het belangrijk om NFT'svolledig te begrijpen. Dit zal helpen om de toenemende trend in het voordeel van deze nieuw opkomende financiële tokens te begrijpen. Welnu, deze kunnen ook beter worden begrepen door naar hun letterlijke betekenis te gaan.

'Niet-fungeerbaar' betekent letterlijk dat iets 'uniek' is en mogelijk niet kan worden vervangen door iets anders. Laten we, om het duidelijker te maken, het voorbeeld van bitcoin nemen. Een Bitcoin wordt als het tegenovergestelde beschouwd, d.w.z. fungibel! Dit komt omdat je gemakkelijk de ene Bitcoin kunt ruilen voor een andere bitcoin, waardoor je precies hetzelfde krijgt. Nu is 'niet-fungeerbaar' het tegenovergestelde, d.w.z. een unieke of unieke ruilkaart.

Dus als je een niet-fungible token inruilt voor een andere kaart, krijg je iets heel anders en niet dezelfde NFT. Een non-fungible token (NFT) is een 'unieke' en 'niet-uitwisselbare' gegevenseenheid die is opgeslagen op een digitaal grootboek (d.w.z. een blockchain). NFT'skunnen bijvoorbeeld worden gezien als digitale kunstbestanden, inclusief foto s, video s, audio, enz. Met behulp van de blockchain-technologie. Deze NFT'skrijgen vervolgens een openbaar eigendomsbewijs wanneer iemand een bepaalde NFT koopt. Simpel gezegd, NFT'szijn als 'digitale tokens' die kunnen worden gekocht als certificaten voor fysieke of virtuele activa.

Investeren in NFT s

1. Het enige dat hier moet worden opgemerkt, is dat kopieën van het originele bestand niet beperkt worden tot alleen de eigenaar van de NFT. In plaats daarvan kunnen deze eenvoudig worden gekopieerd en gedeeld door andere mensen, zoals elk bestand. Wat belangrijk is om te begrijpen is dat bijvoorbeeld iedereen een beroemde kunstvorm of prent kan kopen, maar alleen jij (als koper van de NFT) kan het origineel 'bezitten'.

2. Dit fundamentele verschil - het gebrek aan uitwisselbaarheid of fungibiliteit helpt om de veel gehypte NFT'ste onderscheiden van andere blockchain-cryptocurrencies zoals bitcoin. Hoe kunt u geld verdienen met NFT'sGeld verdienen met NFT'shoudt in dat u diepere branche-inzichten zoekt en kennis opdoet over hun handel. Logica geeft aan dat beleggen in NFT'sdoor ze te kopen en met winst te verkopen.

Dit is precies hoe de dingen werken op de NFT-markt. U kunt geld verdienen door NFT'sverstandig en op het juiste moment te kopen en verkopen. De NFT-technologie wordt meestal toegepast bij het symboliseren van verzamelobjecten van bekende merken die al betrokken zijn bij de verkoop van hun fysieke verzamelobjecten. Zo stond de NBA mensen toe om zijn NFT-sportkaarten te kopen en gelicentieerde kaarten van voetballers te verhandelen. Heel gemakkelijk kan men NFT'skopen in de vorm van ruilkaarten in hun digitale vorm. Het ding om hier op te merken is dat NFT'svaak waardevoller zijn dan hun fysieke tegenhangers vanwege hun bewezen zeldzaamheid momenteel.

Een andere reden waarom deze NFT'seen veelgevraagd verzamelobject zijn, is het feit dat in tegenstelling tot hun fysieke tegenhangers die gemakkelijk beschadigd kunnen raken, de digitale handelskaarten (in de vorm van NFT s) veilig kunnen worden opgeslagen (uiteraard op de blockchain) . Zo verliezen ze hun kwaliteit niet na verloop van tijd. Staking' houdt in dat digitale activa worden opgeslagen als stakes' en deze vervolgens worden toegewezen aan mensen die bereid zijn ze te behouden. De persoon die deze verder gebruikt, zal je in ruil daarvoor een deel van de beloning geven. Hiervoor moet u eerst NFT'skopen van een vertrouwde NFT-marktplaats. Beschouw elk kunstwerk in de digitale collectie als uniek en anders gewaardeerd om te begrijpen hoe en waar u deze NFT'skunt kopen.

Net als de fysieke tegenhangers, wordt de aankoop of ‘asset transfer’ van deze kunstwerken of individuele ‘NFT’ vastgelegd in de blockchain (hetzelfde als cryptocurrency werkt). Dit geldt ook voor al het andere in de digitale vorm, dat eenvoudig kan worden omgezet in een NFT. Populaire tweets, beroemde Facebook-berichten, favoriete Instagram-foto'sof -video s, enz. Zijn bijvoorbeeld goede voorbeelden. Deze kunnen gemakkelijk worden gekocht en verkocht als NFT'sop de digitale markt. U kunt deze NFT'skopen met behulp van cryptocurrency (sommige platforms staan ​​echter ook het gebruik van creditcards toe). Enkele populaire platforms zijn Blockchain.com.

Als je eenmaal wat NFT'shebt gekocht, moet je nu op zoek naar een vertrouwde veilingsite zoals OpenSea, Rarible, SuperRare en Foundation om gemakkelijk te kunnen handelen. Zorg ervoor dat de door u gekozen marktplaats de blockchain ondersteunt waarop uw NFT oorspronkelijk is gebouwd. Voor het verkopen van uw NFT'sheeft u alleen het originele stuk media nodig dat u bezit. Begin met het verkopen van een enkel bestand tegen een passende verkoopprijs voor uw item.

Daarnaast kun je (optioneel) ook een 'royalty' bepalen die wordt betaald door iemand die je bestand koopt en het vervolgens ergens anders gebruikt. Blijf de 'verkooppagina' van uw platform controleren voor bijgewerkte aanbiedingen (aangezien de meeste platforms u geen traditionele e-mail sturen). Het volgende dat er gebeurt is - uw cryptogeld wordt overgemaakt naar uw portemonnee!

Denkt u na over wat u kunt doen met dit bedrag dat wordt verdiend met het kopen en verkopen van NFT s?

  • U kunt dit bedrag nu opnemen voor eigen gebruik.
  • Of u kunt het gebruiken om andere producten te kopen.
  • Of u kunt het inwisselen voor contant geld.

Voor eenvoudigere NFT'skunt u zelf genieten van deze eenvoudige verwerking. Als u handelt in complexe activa, raden we u aan een ervaren professional te raadplegen. Uw toegewijde expert heeft diepere inzichten in de NFT-markt en is goed geïnformeerd over alle geavanceerde tips van cryptocurrency. Ze kunnen u ook begeleiden om te investeren in verzamelobjecten die in de toekomst veel waard zullen zijn. De eerste vraag die opkomt om NFT'ste beoordelen op hun geloofwaardigheid, is of dit absoluut veilige vormen van beleggen zijn?

NFT'szijn gesecuritiseerde digitale kunst, waaronder video s, schilderijen, memes, enz. Aan elk van deze tokenized kunstwerken wordt een 'uniek digitaal eigendomscertificaat' toegewezen. Dit bewijs van openbaar eigendom kan vervolgens online worden gekocht of verkocht. Zoals duidelijk is, draaien NFT s, net als onze vrij favoriete cryptocurrency, ook op een veilige blockchain-technologie. Dit houdt echter in dat er een mogelijkheid kan zijn om deze NFT'ste vervalsen.

Het goede nieuws is dat dit bijna onmogelijk is! Dat komt omdat de veelbesproken blockchain-technologie het vervalsen van records eigenlijk onmogelijk maakt. Als je je afvraagt ​​waarom, denk er dan eens over na - deze records zijn eigenlijk opgeslagen op talloze computers over de hele wereld, toch? Dus, net als crypto s, kan iedereen deze bekijken. In het geval van NFT'sheeft de koper echter het voorrecht om het originele item te bezitten met een ingebouwd eigendomsbewijs! Dat maakt smeden een verre mogelijkheid.

Dit zijn de belangrijkste redenen waarom 'niet-fungeerbare tokens' snel in opkomst zijn als een van de meest populaire trends bij crypto-enthousiastelingen. In feite denken de meeste mensen die betrokken zijn bij het creëren van muziek of kunstvormen ook aan het lanceren van hun eigen NFT'sals een geweldige bron van investeringen en geld verdienen. In feite is het niet verkeerd om te zeggen dat geen enkele de komende 5 jaar onaangetast zal blijven door NFT s, gezien hun stijgende populariteit.

Er is een gunstige trend in de richting van NFT'szoals muziek, virtueel land, kunst, sport, in-game verzamelobjecten, enz. NFT'szijn zeker een blijvertje en raken niet eerder uit de trend. NFT'sof non-fungible tokens zijn een goede investering als ze op de juiste manier op het juiste moment worden gedaan. Ze kunnen worden gezien als 'digitale tokens' die virtuele certificaten symboliseren die het bewijs zijn van digitaal eigendom.

Het kopen en verkopen van NFT'sop een doelbewust gebouwde marktplaats (of platforms) kan zeer winstgevend zijn wanneer dit met voorkennis of onder deskundig advies wordt gedaan. Het zijn geweldige zakelijke kansen met unieke kenmerken van mensen die genieten van hun kopen en verkopen. Ze hebben absoluut een veelbelovende toekomst als investeringsvehikel.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.