De Baccarat Harcourt Abysse kaviaarset

De Baccarat Harcourt Abysse kaviaarset is een luxe en exclusieve set bestaande uit een ronde kristallen kaviaarkom, 10 Harcourt Abysse wodka-borrelglaasjes en een grote kom die alle andere elementen bevat. De set is ontworpen door het Franse merk Baccarat, dat al meer dan 250 jaar bekend staat om zijn vakmanschap en luxe producten.

De kaviaarkom is gemaakt van hoogwaardig kristalglas en heeft een prachtig ronde vorm met een perfect glad oppervlak. Het glas is zeer helder en transparant, waardoor de kleur en textuur van de kaviaar goed zichtbaar zijn. De Harcourt Abysse wodka-borrelglaasjes zijn ook gemaakt van kristalglas en hebben een uniek ontwerp met facetten en een blauwe voet die doet denken aan diepe wateren.

De grote kom die alle andere elementen bevat, is gemaakt van zilver en is prachtig gedetailleerd met gestroomlijnde lijnen en een klassiek ontwerp. Het is perfect om de kaviaar en de wodka op te serveren en voegt een extra vleugje luxe toe aan de hele ervaring.

Naast deze elementen bevat de set ook een parelmoer strooier, een kaviaarlepel in moeder en parel met sterling zilveren handvat, en een tweedelige verzilverde kaviaarserveerset met een buitenste presentatieschaal die gevuld kan worden met ijs om de kaviaar gekoeld te houden.

De Baccarat Harcourt Abysse kaviaarset is een limited edition set en wordt geleverd in een prachtige opbergdoos die ook een bijdrage levert aan de esthetiek van de set. Het is een perfect cadeau voor de echte fijnproevers en kaviaarliefhebbers, en voegt een vleugje luxe toe aan elke gelegenheid.

De set is ontworpen om de kaviaar- en wodka-ervaring te verbeteren en biedt niet alleen een esthetisch aantrekkelijke presentatie, maar ook praktische functies zoals een stijlvolle manier om de kaviaar gekoeld te houden. De set is geïnspireerd op de zee en heeft een elegant maritiem thema, met blauwe accenten en gestroomlijnde lijnen die doen denken aan de beweging van water.

De Harcourt Abysse kaviaarset is vernoemd naar de Harcourt-lijn van Baccarat, die voor het eerst werd geïntroduceerd in 1841 en die tot op de dag van vandaag nog steeds een van de meest iconische collecties van het merk is. Het kristalglas dat voor de kaviaarkom en de wodka-borrelglaasjes wordt gebruikt, is van de hoogste kwaliteit en wordt met de hand vervaardigd door ambachtslieden in de Baccarat-fabriek in Frankrijk.

De parelmoer strooier is een handig accessoire dat helpt om de kaviaar gelijkmatig te verdelen, terwijl de kaviaarlepel in moeder en parel met sterling zilveren handvat niet alleen functioneel is, maar ook een elegant ontwerp heeft. De tweedelige verzilverde kaviaarserveerset met de buitenste presentatieschaal is perfect om de kaviaar gekoeld te houden en biedt een stijlvolle manier om de kaviaar op tafel te presenteren.

De Baccarat Harcourt Abysse kaviaarset is verkrijgbaar in een beperkte oplage en wordt geleverd in een luxe opbergdoos met de handtekening van Baccarat erop. Het is een perfect cadeau voor degenen die van luxe en verfijning houden en voegt een vleugje elegantie toe aan elke gelegenheid.

Harcourt Abysse kaviaarset

Deze luxueuze set wordt geleverd met de Asprey SEAHORSE CAVIAR BOWL, ter waarde van €3.750, een parelmoer strooier van €330, en een kaviaarlepel met een sterling zilveren handvat in moeder en parel ter waarde van €270. Daarnaast wordt ook de Christofle Silver Plated Caviar Serving Set meegeleverd, inclusief een tweedelige verzilverde kaviaarserveerset in het Malmaison patroon, afgewerkt met een presentatieschaal die gevuld kan worden met ijs om de kaviaar koel te houden. De Christofle Silver Plated Caviar Spoon is gemaakt van verzilverd metaal en hoorn om de smaak van de kaviaar te behouden tijdens het proeven. En last but not least, de handgemaakte Uppercut Caviar Coaster uit New York City met getextureerd kunstleer aan de voorkant en een vilten achterkant.

De Baccarat Harcourt Abysse kaviaarset is een unieke en luxueuze manier om te genieten van kaviaar, een must-have voor de echte kaviaarliefhebber.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website