10 Luxe strandresorts waar rijke studenten dol op zijn

Studenten besteden acht maanden per jaar aan het schrijven van papers en het voorbereiden van examens in een hectisch tempo. Het is het drukke leven van een student dat hen ertoe brengt hun zomers door te brengen op zoek naar de beste, meest luxueuze vakantiebestemmingen die ze kunnen vinden. Om te voorkomen dat je al dat extra werk online moet doen om de meest verbazingwekkende resorts te vinden, zijn hier 10 strandresorts waar rijke studenten zeker dol op zullen zijn:

Dit resort is het toppunt van de perfecte strandvakantie. Azuurblauwe luchten, witte zandstranden en kristalhelder saffierwater zijn slechts het begin van een onvergetelijke vakantie hier. De echte traktatie bij Bora Bora zijn niet alleen alle voorzieningen die dit kleine eiland biedt. Een student die meer wil dan alleen een hotelkamer, vindt charmante villa's die direct aan het water worden gebouwd! Als u ooit in Dubai bent, heeft het Atlantis Hotel ongelooflijke architecturen en kilometerslange stranden.

Het thema zit hier zwaar in de zee met gigantische aquaria om je te vergapen of hotelkamers met een magisch uitzicht op het zeeleven overal om je heen. Voorzieningen hier zijn onder andere zwemmen met dolfijnen, de beste snorkelervaring, en de dag doorbrengen in het grootste waterpark van Dubai!

Schoonheid en afzondering zijn de beste woorden om Amanyara te beschrijven, weggestopt in de hoek van de Providenciales, een eiland dat deel uitmaakt van de grotere Turks- en Caicoseilanden. De hotelkamers hier zijn open en luchtig, waardoor het gevoel ontstaat buiten te zijn, waar je ook gaat. De studenten die willen ontspannen en genieten van een fijne, rustige ervaring zullen merken dat Amanyara de juiste plek voor hen is. Ja, Brando, zoals in Marlon Brando.

Deze vijfendertig privévilla's maken deel uit van een van de meest exclusieve resorts ter wereld op een afgelegen eiland dat ooit eigendom was van de beroemde acteur, zelf. Dit kleine resort ligt op Motu Onetahi, dat deel uitmaakt van Frans-Polynesië, en heeft een rustiek thema met de nadruk op het ontsnappen van alles! De villa's op COMO Cocoa Island laten je toe om in de turquoise wateren van deze warme lagune te glippen wanneer je maar wilt of online een essay kopen dankzij de beschikbaarheid van wifi. Dit kleine eiland heeft ook witte zandstranden die breed en helder zijn. Studenten die hier op vakantie zijn, vinden een mooie mix van oceaanactiviteiten en voorzieningen om hen alles te laten vergeten over het schrijven van een essay of paper. Le Sirenuse lijkt meer op een luxe privéwoning dan op een high-end hotel.

Dit betoverende hotel wordt door een familie beheerd en ligt in het hart van Positano, Italië. Het heeft prachtige meubels en een smaakvolle inrichting. Er is een oesterbar, een terras met een prachtig uitzicht op het strand, en zelfs een prachtige spa om van te genieten. Studenten die op zoek zijn naar stijl en inhoud zullen genieten van dit resort. Het is misschien niet goedkoop, maar de service zal je laten glimlachen. Studenten die op zoek zijn naar een gevestigde plek met sterrenkracht, vinden deze in het Pink Sands Hotel op de Bahama's. Kate Moss, Keith Richards, en Martha Stewart hebben hier allemaal verbleven.

Dit schilderachtige hotel met vijfentwintig kamers staat erom bekend de rijken en beroemdheden te trekken voor een ontspannen verblijf met wateravonturen. Dit tropische strandparadijs ligt in Thailand en heeft vele voorzieningen beschikbaar, waaronder een kunstkamer, een bibliotheek en een muziekkamer. Voor studenten die graag de lokale cultuur opsnuiven, zijn er ook films, muziek, lezingen en tal van boeken te koop. Dit resort heeft een fantastisch uitzicht en grote uitgestrektheid van witte zandduinen. Het leven hier omvat buitendouches, hemelbedden en garnalen voor de lunch! De nadruk ligt hier op het afgezonderde idee van een lodge.

Voorheen eigendom van Ian Fleming en gevestigd in Jamaica, de GoldenEye is een geweldige plek om naartoe te gaan voor studenten die zichzelf ook beschouwen als Bond-fans. Voorheen Flemings eigen huis schreef hij veertien James Bond-romans op deze plek.