De Vesaro I Evolve Extreme Special Edition biedt een echt meeslepende race-ervaring

De Vesaro I Evolve Extreme Special Edition komt het dichtst in de buurt van de pure sensatie van competitief racen zonder echt op de baan te zitten achter het stuur van een krachtige raceauto.
De opstelling bevat alles wat je nodig hebt voor een ongelooflijke ervaring. Om te beginnen is er het 55-inch Triple Curved OLED-displaysysteem, het eerste in zijn soort ter wereld, voor een echt meeslepende virtuele race.
De realistische graphics worden gegenereerd door een Level 4 Extreme-pc met twee Radeon HD7990 6GB grafische kaarten, terwijl een Logitech Z906 THX 5.1 surround sound-systeem de audio-instelling biedt. Je zou niet het echte gevoel krijgen van te hard rijden op de weg naar de finish terwijl je gewoon comfortabel in je stoel zit, dus er is ook het Buttkicker Advance Tactile Feedback System, dat ervoor zorgt dat je elke hobbel, draai en bocht echt voelt.
Een van deze opstellingen brengt je ongeveer net zoveel terug als een mooie auto, waarbij de prijs van een van deze dingen £49.930 is, of ongeveer €75.000.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...