Vesaro I Evolve Extreme Special Edition - virtueel racen als nooit tevoren

De Vesaro I Evolve Extreme Special Edition stelt gebruikers in staat om het adrenalinegevoel van een competitieve autorace te ervaren zonder daadwerkelijk op de racebaan te zijn. Deze high-end simulator biedt alles wat nodig is voor een onvergetelijke virtuele race-ervaring.

De kern van de ervaring is een wereldwijd uniek 55-inch Triple Curved OLED-display systeem. Dit innovatieve display dompelt gebruikers onder in een levendige virtuele racewereld, waardoor de grenzen tussen fantasie en realiteit vervagen.

De levendige graphics die de gebruiker onderdompelen in deze virtuele wereld worden aangedreven door een Level 4 Extreme PC uitgerust met dubbele Radeon HD7990 6GB grafische kaarten. Dit zorgt voor ongekend realistische beelden die de ervaring tot leven brengen.

Deze visuele ervaring wordt aangevuld met een Logitech Z906 THX 5.1 surround sound-systeem. Dit geavanceerde audiosysteem zorgt voor een geluidslandschap dat de ervaring van de virtuele racebaan versterkt.

Natuurlijk, om de sensatie van een raceauto echt na te bootsen, moet je de fysieke sensaties van de race voelen. Daarom is de Vesaro I Evolve Extreme Special Edition uitgerust met het Buttkicker Advance Tactile Feedback System. Dit systeem zorgt ervoor dat gebruikers elke hobbel, draai en bocht fysiek kunnen voelen, waardoor de virtuele race-ervaring nog meeslepender wordt.

De prijs van deze high-end simulator reflecteert zijn geavanceerde functies en ongeëvenaarde ervaring. Met een kostprijs van ongeveer €58.600, kan de Vesaro I Evolve Extreme Special Edition wedijveren met de prijs van een luxe auto.

Vesaro I Evolve Extreme Special Edition

De Vesaro I-serie is een vooraanstaande lijn van plug-and-play simulators, ontworpen met aandacht voor detail en toegewijd aan het leveren van een authentieke en meeslepende race-ervaring.

De eerste in deze reeks, de Vesaro I (SKU: 00011), is een kant-en-klare simulator, uitgerust met een op maat gebouwde Vesaro PC en geavanceerde race-software. Deze simulator wordt geleverd met een 4.1 surround sound audiosysteem, draadloze besturing, een professioneel 3-pedalen systeem, en een comfortabele Corbeau motorsport racestoel. Alle apparatuur is stevig verankerd in het ultra-sterke Vesaro I modulaire chassis. Dit model wordt verkocht voor ongeveer €16,083.00.

De tweede in de reeks, SKU: 00012, introduceert de D-BOX haptische feedback motion systemen die de simulator tot leven brengen met realistische trillingen. Deze plug-and-play simulator is ook uitgerust met een driedubbele displaystandaard voor een nog meeslepender gevoel. De prijs van dit model bedraagt ongeveer €24,981.00.

SKU: 00013, de derde in de reeks, biedt een upgrade naar de Vesaro Quad Motion 1.5 en een verbeterde Vesaro PC aan boord van Level 3. Dit model wordt verkocht voor ongeveer €32,771.00.

De vierde simulator in de Vesaro I-serie, SKU: 00004, levert het Vesaro Quad Motion V-Spec 3.0 systeem voor nog betere trillingen en een nog realistischere rijervaring. Daarnaast is deze simulator uitgerust met een geavanceerde Vesaro PC aan boord van Level 4. De prijs van dit model bedraagt ongeveer €49,842.00.

Tot slot komt de Vesaro I SKU: 1015, die alles biedt wat de vorige modellen bieden, maar een upgrade naar het Vesaro Quad Motion V-Spec 6.0 systeem en de meest geavanceerde Vesaro PC aan boord van Level 5 bevat. Dit model wordt verkocht voor ongeveer €62,895.00.

Elke Vesaro I-simulator wordt geleverd met gratis ondersteuning en is verpakt in een kleine houten transportkist voor een veilige levering. Het is ook belangrijk op te merken dat elke simulator in de Vesaro I-serie volledig upgradebaar is, wat de mogelijkheid biedt om te evolueren van Stage 1 naar Stage 5.

Over Vesaro

Vesaro is een Brits bedrijf gespecialiseerd in ontwerp en productie, gevestigd in het hart van Kent in Engeland. Hier ontwerpen, engineeren en bouwen ze enkele van 'swerelds meest geavanceerde simulatoren. Hun kernproduct is het enige commerciële, modulaire simulatiesysteem ter wereld, dat een nog nooit eerder geziene veelzijdigheid biedt. Naast het kernproduct, het Vesaro I modulaire systeem, ontwerpt en bouwt Vesaro ook vlucht- en helikoptersimulatoren en Formule 1-stijl simulatoren, waardoor Vesaro een complete oplossing biedt voor zowel entertainment- als trainingsbehoeften.

De faciliteiten van Vesaro bevinden zich in het zuidoosten van Engeland, ongeveer een uur van Londen. De ruimte van meer dan 1300 vierkante meter huisvest verschillende onderdelen van het bedrijf, waaronder een metaalfabriek, een poedercoatingverf-faciliteit, een verpakkingsproductiefaciliteit, een magazijn, een werkplaats, een onderdelenopslag, een montageruimte, een computerbouwruimte, kantoren en een showroom van meer dan 510 vierkante meter.

Het innovatieve aanbod van Vesaro omvat een reeks state-of-the-art racingsimulatoren die ongeëvenaarde realisme en meeslepende ervaringen leveren. Deze geavanceerde apparaten combineren innovatieve technologie en hoogwaardige materialen om de ultieme virtuele race-ervaring te bieden, van de comfortabele en duurzame Corbeau racestoelen tot de geavanceerde audio-, motion- en bedieningssystemen.

Het bedrijf biedt ook software voor persoonlijk gebruik aan, zoals Assetto Corsa, waardoor gebruikers de spanning van competitief racen kunnen ervaren in de veiligheid en het comfort van hun eigen huis. Deze software is geïnstalleerd en geconfigureerd voor alle hardware systemen, wat zorgt voor een vlotte en probleemloze ervaring.

Dit alles wordt ondersteund door de toewijding van Vesaro aan klantenservice en ondersteuning. Het bedrijf biedt gratis ondersteuning aan haar klanten, waardoor ze verzekerd zijn van assistentie en begeleiding bij eventuele problemen of vragen.

Vesaro zet zich in om een totaaloplossing te bieden voor al uw entertainments- en trainingsbehoeften, waarbij kwaliteit, innovatie en klantenservice hoog in het vaandel staan.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.