U-Boat Worx lanceert Super Yacht Sub 3 - luxe onderwatervoertuig voor superjachten

U-Boat Worx, de veelgeprezen onderwaterfabrikant, heeft onlangs de Super Yacht Sub 3 gelanceerd. Deze nieuwe toevoeging aan hun indrukwekkende reeks high-end onderwatervoertuigen is gemaakt door het Nederlandse bedrijf. Het schip, dat de HP Sport Sub 2 wordt genoemd, is speciaal ontworpen om aan boord te passen van superjachten met een lengte van 30 meter en hoger. Het biedt echter ook voldoende ruimte en comfort om alle luxe kenmerken van een modern voertuig te waarborgen.

Volgens Bert Houtman, de oprichter en voorzitter van het bedrijf, combineert het ontwerp van de HP Sport Sub 2 niet alleen esthetiek, maar ook veiligheid en functionaliteit. De duikboot is uitgerust met een nieuw drukrompontwerp van acrylstaal, met een lengte van 285 cm en een breedte van 235 cm. Ondanks zijn ruime interieur weegt de duikboot slechts 2.200 kg, waardoor hij gemakkelijk te hanteren is.

De HP Sport Sub 2 wordt aangedreven door twee borstelloze elektrische thrusters van 2,7 kW voor horizontale voortstuwing en 4 x 2,7 kW stuwraketten voor verticale voortstuwing. Hierdoor kan het onderwatervoertuig een topsnelheid van 3 knopen (5,6 km/u) op het oppervlak bereiken en 2 knopen (3,7 km/u) onder water. Bovendien kan het duikbootje afdalen tot een indrukwekkende maximale diepte van 100 meter (300 voet).

De eerste levering van deze uitzonderlijke duikboten aan hun nieuwe eigenaren wordt verwacht in de tweede helft van 2023. De HP Sport Sub 2 wordt geleverd met een flink prijskaartje van €1,35 miljoen. Het is een exclusief voertuig dat de ultieme onderwaterervaring biedt aan eigenaren van superjachten.

Daarnaast zijn er nog enkele andere opmerkelijke kenmerken van de HP Sport Sub 2 die het vermelden waard zijn. Het onderwatervoertuig is uitgerust met geavanceerde navigatie- en communicatiesystemen, waardoor de bestuurder moeiteloos kan manoeuvreren en in contact kan blijven met de buitenwereld, zelfs tijdens duikavonturen op grote diepte.

Het interieur van de HP Sport Sub 2 is ontworpen met comfort en luxe in gedachten. Het biedt voldoende ruimte voor een kleine groep passagiers om te genieten van een spectaculair uitzicht op de onderwaterwereld. De duikboot is voorzien van comfortabele stoelen, hoogwaardige bekleding en moderne voorzieningen om een aangename en ontspannen ervaring te garanderen.

Veiligheid staat centraal bij U-Boat Worx, en de HP Sport Sub 2 voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Het is uitgerust met redundante systemen en noodprocedures om de veiligheid van de inzittenden te waarborgen. Daarnaast is de duikboot voorzien van een krachtig verlichtingssysteem om de omgeving onder water te verlichten en een sonarsysteem om obstakels en andere onderwaterstructuren te detecteren.

Met een maximale diepte van 100 meter biedt de HP Sport Sub 2 een ongekende mogelijkheid om de onderwaterwereld te verkennen. Duikers kunnen genieten van adembenemende koraalriffen, kleurrijke vissen en andere fascinerende zeedieren op deze dieptes. Bovendien stelt het onderwatervoertuig eigenaren van superjachten in staat om afgelegen en exclusieve duiklocaties te verkennen die anders moeilijk toegankelijk zouden zijn.

De lancering van de HP Sport Sub 2 markeert een nieuw tijdperk in luxe onderwatervoertuigen. U-Boat Worx blijft streven naar innovatie en uitmuntendheid, en deze duikboot belichaamt hun toewijding aan het leveren van hoogwaardige, veilige en buitengewone onderwaterervaringen.

Over U-Boat Worx

U-Boat Worx is een gerenommeerde fabrikant van onderwatervoertuigen gevestigd in Nederland. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige ontwerpen, die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn. Ze hebben een breed scala aan onderwatervoertuigen ontwikkeld, variërend van kleinere modellen voor persoonlijk gebruik tot grotere modellen die geschikt zijn voor superjachten.

Met een sterke focus op technologie en engineering, streeft U-Boat Worx ernaar om de grenzen van de onderwaterverkenning te verleggen. Ze maken gebruik van geavanceerde materialen en technologieën om duikboten te creëren die zowel veilig als betrouwbaar zijn. Daarnaast hebben ze aandacht voor het comfort en de luxe van de inzittenden, waardoor ze een unieke onderwaterervaring kunnen bieden.

Het succes van U-Boat Worx is te danken aan hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Ze werken nauw samen met hun klanten om aan hun specifieke behoeften en wensen te voldoen, waardoor ze op maat gemaakte onderwatervoertuigen kunnen leveren die aan de hoogste normen voldoen.

Met de introductie van de Super Yacht Sub 3, waaronder de HP Sport Sub 2, heeft U-Boat Worx opnieuw laten zien dat ze een belangrijke speler zijn in de wereld van luxe onderwatervoertuigen. Hun voortdurende innovatie en streven naar perfectie hebben hen een solide reputatie bezorgd binnen de industrie.

Als marktleider blijft U-Boat Worx de grenzen verleggen en nieuwe mogelijkheden creëren voor onderwaterverkenning. Ze blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling om hun producten verder te verbeteren en nieuwe modellen te introduceren die aan de steeds evoluerende behoeften van hun klanten voldoen. Met hun passie voor de onderwaterwereld en hun ongeëvenaarde expertise, blijven ze een vooraanstaande rol spelen in de sector van luxe onderwatervoertuigen.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...