Bang & Olufsen en Waldorf Astoria - luxe partnership

Bang & Olufsen heeft een exclusieve samenwerking aangekondigd met de Waldorf Astoria Residences in New York, die luxe en innovatie combineert om bewoners een onvergelijkbare woonervaring te bieden. Deze prestigieuze samenwerking belooft toekomstige bewoners van de iconische toren een genot voor zowel het oog als het oor dankzij de op maat gemaakte geïntegreerde audiovisuele oplossingen.

Waldorf Astoria New York is een baanbrekend project dat de iconische reputatie van het merk eert door het creëren van een nieuw tijdperk van luxe residentieel wonen. Het historische gebouw, gelegen aan Park Avenue, wordt momenteel omgevormd tot een collectie van 375 nieuwe condominiumresidenties, die naar verwachting in 2023 hun deuren zullen openen. De ontwikkeling van deze residenties, die variëren van ruime studio'stot penthouses met vier slaapkamers, markeert een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het Waldorf Astoria.

Bang & Olufsen, al decennia lang een pionier op het gebied van geluid en ontwerp, zal zijn expertise inzetten om elk onderkomen te voorzien van state-of-the-art technologie. Hun maatwerk benadering omvat geavanceerde audio- en visuele systemen die naadloos integreren met de unieke architectuur en het verfijnde design van de residenties. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de akoestische prestaties en esthetiek, waarbij de apparaten niet alleen van topkwaliteit zijn, maar ook dienen als stijlvolle interieurelementen.

De samenwerking tussen Bang & Olufsen en de Waldorf Astoria Residences is meer dan alleen een productintegratie; het gaat om het creëren van een ambience en ervaring die past bij de levensstijl van de bewoners. Het streven is om een zintuiglijke ervaring te bieden die aansluit bij de elegantie en het comfort van het wonen op zo'n illustere locatie. Volgens de CEO van Bang & Olufsen, Kristian Teär, weerspiegelt deze samenwerking de toewijding aan vakmanschap, en benadrukt hij de gedeelde waarden van kwaliteit, design en innovatie.

De unieke audio-oplossingen die worden geïntroduceerd in de Waldorf Astoria Residences zijn afgestemd op de individuele woonruimtes. Inbegrepen in de beschikbare pakketten zijn Beovision televisies, Beolab luidsprekers en Beosound audiosystemen. Deze componenten belichamen de technische en esthetische normen van Bang & Olufsen en zorgen voor een ongeëvenaard geluid en een naadloze multimedia-ervaring in elke kamer.

Bewoners van de Waldorf Astoria Residences kunnen ook rekenen op de expertise van Bang & Olufsen'sCustom Installation-team, die nauw zal samenwerken met de bewoners om ervoor te zorgen dat de systemen perfect zijn afgestemd op hun persoonlijke voorkeuren en woonvereisten. Of het nu gaat om het personaliseren van een thuisbioscoopsysteem of het verzekeren van de beste geluidskwaliteit in elke kamer, het team staat klaar om een gepersonaliseerde service te leveren.

Andrew Miller, CEO van Dajia US, het bedrijf achter de ontwikkeling van de Waldorf Astoria Residences, benadrukt het belang van deze samenwerking om een levensstijl te creëren die synoniem staat voor het legendarische Waldorf Astoria-merk. De residenties zijn ontworpen om een gevoel van gemeenschap en verbondenheid te bevorderen, en de toevoeging van Bang & Olufsen'ssuperieure audiovisuele technologie versterkt die ervaring, waardoor bewoners kunnen genieten van een ongekende levensstandaard.

Naast de audiovisuele hoogstandjes biedt de Waldorf Astoria New York andere premium voorzieningen en diensten. De residenties bieden toegang tot 50.000 vierkante voet aan privévoorzieningen, waaronder een wellnesscentrum, een fitnesscentrum, zwembaden en elegante entertainmentruimtes. Ook wordt het historische Peacock Alley restaurant volledig vernieuwd, waardoor het zijn positie als een van de meest prominente sociale plekken in New York zal herstellen.

Alles bij elkaar genomen, vertegenwoordigt de samenwerking tussen Bang & Olufsen en de Waldorf Astoria Residences een fusie van traditie en technologie, waarbij een tijdloze allure wordt gecombineerd met hedendaagse voorzieningen. De integratie van topgeluidssystemen is slechts één aspect van de uitgebreide aanpak om een luxe en naadloze levensstijl te creëren. Het doel is om een exclusieve ervaring te creëren waarbij elk detail, van de geluidsbeleving tot de subtiele afwerkingen van het interieur, bijdraagt aan de uitzonderlijke standing van de Waldorf Astoria Residenties.

In de loop van de tijd heeft de Waldorf Astoria consequent wereldleiders, beroemdheden en royalty'sgehost. Met de huidige transformatie en het partnerschap met Bang & Olufsen, is er alle vertrouwen dat dit legendarische gebouw blijft fungeren als een bakermat van verfijning en innovatie, hetgeen een nieuwe generatie bewoners zal aantrekken die op zoek zijn naar het summum in stedelijk wonen.

Als de deuren van deze prachtige residenties openen, zullen de gelukkige bewoners een levensstijl ervaren die harmonieus samensmelt met de rijke geschiedenis en moderne luxe. Het is een unieke kans om deel uit te maken van de volgende pagina in het verhaal van een van de meest emblematische adressen in New York, voorzien van de modernste technologie om het dagelijks leven te verrijken.

Dit partnership gaat echter verder dan alleen een woontoepassing. Als deel van hun engagement, organiseert Bang & Olufsen evenementen die de zintuigen prikkelen en de potentie laten zien van hoe technologie een ruimte kan transformeren. Hiermee wordt de nadruk gelegd op de manier waarop functionaliteit en design samenkomen, en wordt een venster geboden op hoe toekomstige technologische innovaties het wonen nog luxueuzer en aangenamer kunnen maken. Met Bang & Olufsen aan de helm van de audiovisuele beleving, zetten de Waldorf Astoria Residences een nieuwe standaard voor luxe stadsleven.

Naast de exclusieve technologie van Bang & Olufsen, is de ontwikkeling van Waldorf Astoria New York een toonbeeld van duurzaamheid en ecologisch bewustzijn. Het complex is ontworpen om te voldoen aan de strenge LEED-certificatie (Leadership in Energy and Environmental Design), die de milieu-impact minimaliseert en een groenere toekomst ondersteunt. Door deze benadering worden de residenties niet alleen een plek van ongekende weelde maar ook van milieubewustzijn, die bijdraagt aan een duurzamere stedelijke omgeving.

De residenties van de Waldorf Astoria belichamen de elegantie van het verleden. De originele karakteristieken van het gebouw, zoals de prachtige art-decostijl en het gedetailleerde handwerk, worden zorgvuldig gerestaureerd en gemoderniseerd met de nieuwste comfortvoorzieningen en technologieën. Elk appartement vormt een harmonieuze mix van klassieke elegantie en moderne innovatie, en creëert een warm en uitnodigend huis dat respect toont voor zowel de rijke geschiedenis als voor de toekomstige bewoners.

Het bereik van Bang & Olufsen in de residenties gaat verder dan de individuele appartementen; het merk speelt ook een integrale rol in de gemeenschappelijke ruimtes binnen de Waldorf Astoria. De lobby s, lounges en andere gemeenschappelijke ruimtes zullen eveneens worden uitgerust met de kenmerkende audioproducten, waardoor een consistente en indrukwekkende audiovisuele ervaring door het hele gebouw loopt.

Residenten kunnen daarnaast genieten van een conciërgeservice van wereldklasse, die niets te wensen overlaat. Van persoonlijke shoppers en privéchef-koks tot auto- en valetservice, de Waldorf Astoria biedt een scala aan services die het dagelijks leven van de bewoners vergemakkelijken en verrijken. Dit niveau van persoonlijke aandacht en maatwerk staat centraal in de ethos van het Waldorf Astoria merk.

De locatie van de Waldorf Astoria Residences is op zichzelf al uitzonderlijk. Gelegen in het hart van Midtown Manhattan, zijn de residenties perfect gepositioneerd voor toegang tot het beste dat New York City te bieden heeft - van theaters en musea tot restaurants en winkelgebieden. Bewoners krijgen het voorrecht om in het centrum van een bruisende metropool te leven, met een oase van rust en luxe op enkele stappen van de drukte van de stad.

Naarmate de voltooiing van de Waldorf Astoria Residences dichterbij komt, wordt het duidelijk dat dit project een nieuwe standaard zet voor wat verwacht mag worden van high-end residentieel wonen. Met een onberispelijke aandacht voor detail, state-of-the-art technologie, en een ongeëvenaarde toewijding aan persoonlijke service, beloven de Waldorf Astoria Residences een niet te evenaren woonervaring te bieden die zowel de geest van het originele Waldorf Astoria hotel vasthoudt als de grenzen van het moderne stadsleven verlegt.

Door deze samenwerking met Bang & Olufsen, bevestigt de Waldorf Astoria New York haar status als een van de meest prestigieuze en gewilde adressen ter wereld. Hen die het geluk hebben om hier te wonen, zullen zich deel voelen van een exclusieve gemeenschap, omgeven door luxe en gedreven door innovatie, wat hen in staat stelt om elke dag opnieuw te genieten van de schoonheid en het geluid van topkwaliteit. Zoals de skyline van New York blijft evolueren, zo zullen de Waldorf Astoria Residences blijven schitteren als een juweel in de kroon van de stad, een testament aan tijdloze elegantie en baanbrekende technologie.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.