Zenith presenteert de Chronomaster Original met een zwart tricolore wijzerplaat

Het Zwitserse uurwerkmerk Zenith heeft onlangs zijn nieuwste creatie onthuld: de Chronomaster Original met een zwart tricolore wijzerplaat. Met deze lancering zet Zenith verder in op zijn reputatie van innovatieve en stijlvolle ontwerpen.

Het nieuwe model behoudt veel van de historische kenmerken van zijn voorganger, de eerste automatische chronograaf ter wereld uit 1969, maar voegt er innovatieve elementen aan toe. Het design is een balans tussen nostalgie en moderniteit. Zo is de Chronomaster Original uitgerust met het El Primero 3600 kaliber, dat indruk maakt met zijn vermogen om chronometrische tijden tot op een tiende van een seconde te meten.

Het uiterlijk van het horloge is ook indrukwekkend. De zwarte tricolor wijzerplaat is opgedeeld in drie kleurenzones - grijs, antraciet en zwart - en vormt zo een subtiel maar opvallend contrast. Daarnaast is het kastje gemaakt van roestvrij staal en voorzien van een saffierkristal om het luxe gevoel te versterken.

De Chronomaster Original is even functioneel als artistiek. Met functies zoals een tachymeterschaal en een datumaanduiding combineert het de praktische elementen van een sportief horloge met de verfijning en elegantie van een luxe uurwerk. Het horloge wordt geleverd met zowel een roestvrijstalen armband als een lederen band, waardoor het passend is voor verschillende gelegenheden.

De lancering van de Chronomaster Original onderstreept Zenith'svermogen om de balans te vinden tussen historische inspiratie en moderne innovatie. Met dit nieuwe model bewijst Zenith opnieuw zijn status als een van de meest gerespecteerde namen in de luxe horlogewereld.

Na deze eerste introductie valt er nog veel meer te vertellen over de nieuwe Chronomaster Original van Zenith. De zwarte tricolore wijzerplaat is niet alleen een esthetisch hoogstandje, maar ook een eerbetoon aan de technische precisie waar Zenith bekend om staat. Elke kleurzone op de wijzerplaat komt overeen met een specifieke functie van de chronograaf, wat bijdraagt aan de bruikbaarheid en complexiteit van het horloge.

Hoewel Zenith de nadruk legt op de innovatieve aspecten van de Chronomaster Original, is het merk ook trots op de traditie die ermee verbonden is. Dit wordt weerspiegeld in het ontwerp van het horloge, dat zowel klassieke als moderne elementen combineert.

 

• Hoe behoudt de Chronomaster Original de historische kenmerken van zijn voorganger? Het nieuwe model behoudt veel van de historische kenmerken van zijn voorganger, de eerste automatische chronograaf ter wereld uit 1969, maar met toevoeging van moderne elementen.
• Welk mechanisme is gebruikt in de Chronomaster Original? De Chronomaster Original is voorzien van het El Primero 3600 kaliber.
• Wat is er opvallend aan de wijzerplaat van de Chronomaster Original? De zwarte tricolor wijzerplaat is opgedeeld in drie kleurenzones - grijs, antraciet en zwart - wat een subtiel maar opvallend contrast vormt.
• Welke materialen zijn gebruikt in de constructie van de Chronomaster Original? De kast van het horloge is gemaakt van roestvrij staal en voorzien van een saffierkristal.
• Wat maakt de Chronomaster Original zowel functioneel als artistiek? Met functies zoals een tachymeterschaal en een datumaanduiding combineert het horloge de praktische elementen van een sportief horloge met de verfijning en elegantie van een luxe uurwerk.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...