Voel je vrij om te duiken met het geavanceerde uurwerk Angelus U50 Diver Tourbillo

Voel je vrij om te duiken met het geavanceerde uurwerk Angelus U50 Diver Tourbillo

Angelus is een naam die gewoonlijk wordt geassocieerd met high-end, technologisch geavanceerde uurwerken, maar dit is eigenlijk een primeur voor het Zwitserse bedrijf - hun eerste duikershorloge, genaamd de Angelus U50 Diver Tourbillon.

Dit opvallende uurwerk toont een kast van 45 mm die opschept over duikmogelijkheden van 300 meter en een in eigen huis vervaardigde vliegende tourbillon van één minuut verbergt - skeletvormig. Moeten we nog meer zeggen?

Angelus ontwerpt moderne wonderen die ons allemaal in slechts enkele seconden kunnen choqueren en ontzag kunnen, maar je hebt ongeveer €31.400 (29.700 CHF) nodig als je van plan bent dagelijks van de U50 te genieten.

De opvallende wijzerplaat van dit horloge pronkt met een complex handgemaakt skeletwerk, terwijl de titanium kast met dubbele schroefkronen en een antireflecterend gecoat saffierglas en een tentoonstellingskast hoogstwaarschijnlijk al je dromen zullen waarmaken. De Angelus U50 is de eerste poging van het merk om een duikershorloge te zijn met een technologisch vooruitstrevende horologische stamboom, en dat is niet eenvoudig als je een horloge wilt dat bestand is tegen 300 meter diep water.

Aan de andere kant kan de mechanische goedheid van dit uurwerk ook niet worden genegeerd, waarbij de A300 één minuut vliegende tourbillon van de U50 de ster van de show is, terwijl 23 juwelen, 55 uur back-upvermogen, tijd, datum en kleine secondenfuncties uw dag gemakkelijk zullen maken.