Vacheron Constantin s Patrimony Moon Phase Retrograde Datum horloge

Beroemd voor zijn onbetwistbare meesterschap in horlogemakerskunst, heeft het luxe merk Vacheron Constantin onlangs een nieuwe toevoeging aan hun prestigieuze collectie voorgesteld - het Patrimony Moon Phase Retrograde Datum horloge. Dit tijdstuk is een eerbetoon aan traditionele horlogekunst en demonstreert het voortdurende engagement van het huis om innovatie te combineren met klassieke esthetiek.

Het ontwerp van het horloge weerspiegelt perfect de minimalistische filosofie van het merk. Het beschikt over een wijzerplaat met een platina 950-kast, versierd met een saffieren kristallen achterkant die het vakkundig gemaakte mechaniek toont. De witte wijzerplaat heeft twee hoofdfuncties - een maanfaseweergave en een retrograde datumaanduiding. Deze functies zijn zowel functioneel als decoratief, waardoor het horloge een verfijnd uiterlijk krijgt zonder in te boeten op gebruiksgemak.

De maanfase-indicator is nauwkeurig tot één dag elke 122 jaar. Dit niveau van precisie is zeldzaam in de horloge-industrie en is een getuigenis van de buitengewone technische bekwaamheden van Vacheron Constantin. De retrograde datumaanduiding, die van 1 tot 31 springt, voegt een subtiele visuele interesse toe en verhoogt ook de functionaliteit van het horloge.

Het horloge wordt aangedreven door het in eigen huis gemaakte kaliber 2460 R31L, een automatisch uurwerk met ongeveer 40 uur gangreserve. Het uurwerk is prachtig afgewerkt met een Côtes de Genève patroon, wat bijdraagt aan de algehele esthetiek van het horloge.

Naast zijn opmerkelijke technische kenmerken, straalt het Patrimony Moon Phase Retrograde Date Watch een tijdloze elegantie uit. Zijn ronde behuizing met dunne profiel, eenvoudige wijzerplaat en subtiele details zorgen voor een moeiteloos chique look. Het is beschikbaar met een donkerblauwe Mississippienis alligator lederen band of een platina 950 armband, beide met een polijstafwerking voor een extra vleugje luxe.

Vacheron Constantin bewijst opnieuw zijn reputatie als een van 'swerelds oudste en meest gerespecteerde horlogemakers met dit nieuwe meesterwerk. Het is niet alleen een horloge, maar een statement van uitmuntendheid.

Om meer waarde toe te voegen, gaan we dieper in op de geschiedenis en het erfgoed van Vacheron Constantin. Opgericht in 1755, heeft de firma zich steeds weten te onderscheiden door haar vooruitstrevendheid en innovatieve geest. Al meer dan 260 jaar produceert Vacheron Constantin meesterlijke uurwerken die net zo stijlvol als functioneel zijn.

Daarnaast heeft de firma ook altijd belang gehecht aan kunst en ambacht. Elk horloge dat uit de werkplaatsen van Vacheron Constantin komt, is het resultaat van gedetailleerd en zorgvuldig vakmanschap. Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke montage, worden iedere stap en elk klein detail nauwgezet gecontroleerd om te garanderen dat elk stuk de perfectie belichaamt.

De nieuwe Patrimony Moon Phase Retrograde Date Watch is geen uitzondering op deze regel. Het toont de onberispelijke vaardigheden en creatieve visie van Vacheron Constantin, door een eeuwenoude traditie te combineren met moderne technologische vooruitgang. Het is een viering van tijdloze elegantie, horlogerietraditie en vakkundige ambachten - het ware DNA van Vacheron Constantin.

 

- Wat is het nieuwste horloge van Vacheron Constantin? Het nieuwste horloge van Vacheron Constantin is het Patrimony Moon Phase Retrograde Datum horloge.
- Welke functies heeft dit horloge? Dit horloge heeft twee hoofdfuncties: een maanfaseweergave en een retrograde datumaanduiding.
- Van welk materiaal is de kast gemaakt? De kast is gemaakt van platina 950 met een saffieren kristallen achterkant.
- Hoe lang kan de gangreserve van het horloge duren? De gangreserve van het horloge kan ongeveer 40 uur duren.
- Wanneer werd Vacheron Constantin opgericht? Vacheron Constantin werd opgericht in 1755.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...