URWERK onthult de UR-100V Time and Culture II - een stap voorwaarts in de horlogerie

Het Zwitserse merk URWERK onthulde recentelijk zijn nieuwste creatie, de UR-100V Time and Culture II. Dit uurwerk is een mijlpaal in de wereld van haute horlogerie, het samensmelten van verfijnde esthetiek en vernuftige techniek.

De UR-100V Time and Culture II is de nieuwste toevoeging aan de UR-100 collectie van URWERK en het is een stuk dat zowel cultuur als tijd viert. Het horloge presenteert zichzelf als een eerbetoon aan de geschiedenis van de menselijke beschaving en de rol van tijd daarin. Het mechanisme van de UR-100V is zo ontworpen dat het de verstreken tijd precies meet, maar ook symbolisch de reis van de mensheid door de tijd weergeeft.

De wijzerplaat van de UR-100V is opmerkelijk, met drie satelliet-urenwijzers die ronddraaien op een centraal geplaatst tandwiel. Het zijn deze roterende satellieten die de uren en minuten aangeven, een uniek kenmerk dat getuigt van de innovatieve geest van URWERK. De afwerking van het horloge is net zo indrukwekkend, met een robuuste titanium en roestvrijstalen behuizing die zowel duurzaamheid als elegantie biedt.

Beïnvloed door de astronomie, bevat de UR-100V ook een orbitale display. Deze extra functie toont de rotatie van de aarde in real-time, een knipoog naar het kosmische perspectief op tijd. De UR-100V is daarmee niet alleen een nauwgezet precieze tijdwaarnemer, maar ook een manier om over het concept van tijd na te denken.

De UR-100V Time and Culture II is gelimiteerd tot slechts 20 exemplaren wereldwijd, wat het een zeer exclusief stuk maakt. Dit exclusieve uurwerk staat voor de voortdurende drang van URWERK om de grenzen van traditionele horlogerie te verleggen en iets echt unieks te creëren.

URWERK is een merk dat de horlogewereld al meer dan twee decennia blijft verbazen met hun edgy designs en baanbrekende technologieën. De introductie van de UR-100V Time and Culture II is slechts het nieuwste hoofdstuk in hun indrukwekkende geschiedenis. Met zijn complexe maar prachtig vormgegeven mechanisme en zijn eerbetoon aan tijd en cultuur, belichaamt dit uurwerk de filosofie van URWERK: Het streven naar vernieuwing zonder de tradities van het vakmanschap van horloges te negeren.

Steeds trouw aan deze filosofie, streeft URWERK ernaar om horloges te creëren die de tand des tijds kunnen doorstaan. Elk stuk is een weerspiegeling van hun toewijding aan precisie, kwaliteit en innovatie. De UR-100V Time and Culture II is geen uitzondering, met zijn unieke mix van technische vaardigheid en artistieke expressie.

 

- Wat is het unieke kenmerk van de UR-100V Time and Culture II? Het unieke kenmerk van de UR-100V Time and Culture II is de roterende satellietwijzerplaat die de uren en minuten aangeeft.
- Wat is de inspiratie achter de orbitale display van de UR-100V? De orbitale display van de UR-100V is geïnspireerd door de astronomie en toont de rotatie van de aarde in real-time.
- Hoeveel exemplaren van de UR-100V Time and Culture II zijn er beschikbaar? Er zijn slechts 20 exemplaren van de UR-100V Time and Culture II beschikbaar wereldwijd.
- Wat reflecteert de UR-100V Time and Culture II over de filosofie van URWERK? De UR-100V Time and Culture II weerspiegelt de filosofie van URWERK om te innoveren zonder de tradities van horlogemakerskunst te negeren.
- Wat voor materiaal is gebruikt voor de behuizing van de UR-100V? De behuizing van de UR-100V is gemaakt van titanium en roestvrij staal.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...