Salomon XT-6 Leather LTR - toepassing van Bungeekoord - Amandelmelk en vanille ijs kleuren in sneakerdesign

Salomon, bekend om zijn innovatie en kwaliteit in outdoorschoenen, heeft een nieuwe versie van hun populaire model XT-6 Leather LTR uitgebracht. De schoen heeft een aantal opvallende kenmerken, zoals het gebruik van bungeekoord, wren, amandelmelk, vanille ijs en transparant geel in het ontwerp. Salomon blijft indruk maken met zijn gedurfde kleurenschema'sen technische kenmerken, en dit nieuwe model is daarop geen uitzondering.

De bovenkant van de XT-6 Leather LTR is bedekt met premium leer, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxueuze uitstraling. Het bungeekoord systeem geeft de schoen een uniek karakter, toegevoegd aan het vetersysteem voor extra ondersteuning en een goede pasvorm. De wren kleur geeft een warme, neutrale tint aan het bovenwerk, terwijl de amandelmelk, vanille ijs en transparante gele accenten het ontwerp levendig maken en een frisse touch toevoegen.

Wat de functies betreft, zet Salomon zijn traditie voort met technische kenmerken die afgestemd zijn op zowel outdoor als casual gebruik. De XT-6 Leather LTR is uitgerust met een Contagrip® buitenzool voor optimale tractie op verschillende oppervlakken, en een ACS-chassis dat zorgt voor stabiliteit en demping. De Ortholite® binnenzool biedt comfort en ondersteuning voor langdurig gebruik.

Het release schema van de XT-6 Leather LTR is onlangs bekendgemaakt. De schoen is verkrijgbaar bij geselecteerde Salomon verkooppunten en online via de officiële Salomon website. De prijs varieert afhankelijk van de markt, maar gezien de hoogwaardige materialen en technische kenmerken kan men ervan uitgaan dat het model niet goedkoop zal zijn.

Voor wie meer wil weten over Salomon'serfenis, werd het merk opgericht in 1947 in Annecy, Frankrijk, door François Salomon en zijn vrouw en zoon. Het begon als een familiebedrijf gespecialiseerd in het maken van ski-uitrusting. In de loop van de tijd heeft Salomon zich echter ontwikkeld tot een toonaangevende producent van outdoorschoenen en -kleding. Met continue innovaties en de nadruk op kwaliteit en prestaties, heeft Salomon een trouwe aanhang verworven onder outdoorliefhebbers en sneakerfans.

De XT-6 Leather LTR is een echte weerspiegeling van Salomon'sstreven naar vooruitgang en originaliteit. Met zijn unieke kleurenpalet en technische kenmerken, blijft het merk de grenzen van sneakerdesign verleggen. Het model is niet alleen een eyecatcher, maar ook een functioneel stuk dat outdoor avonturiers en casual dragers zeker zullen waarderen.

 

 

- Wie heeft Salomon opgericht en waar werd het bedrijf opgericht? Het merk Salomon werd in 1947 opgericht door François Salomon en zijn vrouw en zoon in Annecy, Frankrijk.
- Wat zijn de opvallende kleuren gebruikt in het design van het XT-6 Leather LTR model? De XT-6 Leather LTR model maakt gebruik van bungeekoord, wren, amandelmelk, vanille ijs en transparant geel in het ontwerp.
- Met welke kenmerken is de XT-6 Leather LTR uitgerust? De XT-6 Leather LTR is uitgerust met een Contagrip® buitenzool voor optimale tractie, een ACS-chassis voor stabiliteit en demping, en een Ortholite® binnenzool voor comfort en ondersteuning.
- Waar kan men de XT-6 Leather LTR kopen? De XT-6 Leather LTR is verkrijgbaar bij geselecteerde Salomon verkooppunten en online via de officiële Salomon website.
- Wat was het oorspronkelijke specialisme van Salomon toen het bedrijf werd opgericht? Toen Salomon voor het eerst werd opgericht, specialiseerde het zich in het maken van ski-uitrusting.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...