Saint Laurent Val 2023 collectie - Haute Couture Modeshow gedetailleerde review

Saint Laurent is een van 'swerelds topmodehuizen en dit jaar lanceert het een nieuwe valcollectie. De Saint Laurent Fall valcollectie voor 2023 collectie bestaat uit meer dan 600 stukken, waaronder de meest exclusieve haute couture kledingstukken. De collectie is gericht op vrouwen die stijlvol en elegant willen zijn. Maar ook mannen die de meest fashionable looks willen rocken kunnen hun hart ophalen met deze collectie. Bovendien omvat het een hele reeks accessoires, waaronder schoenen, tassen, sieraden en zonnebrillen.

In deze gedetailleerde review zullen we de belangrijkste stukken van deze luxe collectie bespreken. We zullen ook de highlights van de haute couture modeshow beoordelen die gehouden werd in New York City, waar de ontwerpers de laatste trends presenteerden. Laten we beginnen met de jassen.

De Saint Laurent Fall valcollectie voor 2023 bestaat uit een mix van vintage inspiratie en moderne silhouetten. Alle jassen hebben een modieuze pasvorm en er zijn verschillende stijlen verkrijgbaar. Er zijn bontgevoerde boots, camo parka'sen met pailletten bezette trenchcoats. Ook zijn er lange en korte jassen die perfect passen bij verschillende gelegenheden.

De collectie bevat ook een reeks high-end en tailored blazers. Deze zijn verkrijgbaar in solide kleuren of met leuke prints. Ze zijn gemaakt van stoffen zoals linnen, katoen en tweed. Bovendien zijn er Blazers met statement mouwen, geborduurde details en geknoopte riemen.

Vrouwen kunnen ook kiezen uit een brede selectie avondjurken. verschillende stijlen, van romantische maxi-jurken tot minimalistische midi-jurken. Ook zijn er jumpsuits verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren en silhouetten. Verder zijn er leren rokken, pantalons en legging die gemaakt zijn van premium leer.

Als accessoires biedt de collectie elegante avondtassen, sieraden, koptelefoons en zonnebrillen. De tassen zijn verkrijgbaar in veel kleuren, met afbeeldingen van bloemen, paarden en zelfs slangen. De juwelen variëren van statement oorhangers tot ringen met edelstenen. Bovendien kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan koptelefoons, waaronder een draadloze oortelefoon. Wat betreft de zonnebrillen, er is een verscheidenheid aan stijlen, van klassieke Ray-Ban-stijlen tot opvallende vintage modellen.

Om het plaatje compleet te maken, heeft Saint Laurent ook een reeks schoenen ontworpen. Er zijn sneakers, over-the-knee laarzen, pumps, loafers en ballerina s. Alle schoenen zijn ontworpen volgens de modespecificaties van de Saint Laurent, wat betekent dat ze allemaal trendy en comfortabel zijn. Bovendien heeft elke schoen een beschermingslaag, zodat je ze langer kunt dragen.

De Saint Laurent Fall 2023 collectie werd gepresenteerd tijdens een haute couture modeshow in New York City. Het was een gedenkwaardige avond waar de audience genoot van de prachtige stukken die gepresenteerd werden. De show begon met een ingetogen kleurrijke gedaante, gevolgd door robuuste tailoring. Ten slotte sloten de show af met een reeks avondkleding, gedragen door modellen die op regenboogachtige catwalk marcheerden.

Het publiek was die avond vol lof over de kledingstukken en accessoires. De omvang van de collectie maakt deze lijn opwindend en een must-have voor liefhebbers van luxe fashion. Als je op zoek bent naar een luxe outfit met een modern tintje, dan is de Saint Laurent Fall Collectie iets voor jou.

De items uit deze collectie zijn verkrijgbaar vanaf € 345 voor de goedkoopste stukken. Je kunt de kledingstukken online bestellen of je kunt een bezoek brengen aan de flagship winkel in Parijs. Neem een kijkje op Saint Laurent'swebsite voor meer informatie over de collectie, de prijzen en de verkooppunten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...