Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Roger Dubuis lanceert de Excalibur Spider Huracán MB

De nieuwe Excalibur Spider Huracán Monobalancier (MB) combineert het DNA van Lamborghini Squadra Corse met de geavanceerde horlogetechniek van Roger Dubuis. Het expressieve horloge heeft een kast van 45 mm en een automatisch, geskeletteerd uurwerk met dezelfde ongekende prestaties als de Huracán sportwagen. De sterk visuele kenmerken zijn geïnspireerd op de Huracán GT3 EVO2, waaronder het honingraatmotief en het zeshoekige dashboard van de beroemde supercar.

Het Zwitserse horlogehuis Roger Dubuis en het Italiaanse automerk Lamborghini zijn continu op zoek naar nieuwe materialen om hun obsessie voor technische verbeteringen te realiseren. Zoals Lamborghini Squadra Corse voor zijn raceauto’s voor koolstofvezel kiest, gebruikt Roger Dubuis het witte, lichtgewicht MCF (minerale composietvezel) voor de kast, lunette en kroon van de Excalibur Spider Huracán MB. Dit hyper-tech materiaal is door Roger Dubuis exclusief in eigen beheer ontwikkeld.

Om het design van de Huracán sportwagen eer aan te doen, is het horloge voorzien van details in opvallend groen, dieprood en felgeel. De wit rubberen band heeft een groene, geperforeerde inlay van kalfsleer met een rode ondergrond. Roger Dubuis presenteert het horloge als een Limited Edition van 88 exemplaren. Prijs staat momenteel op 65.000 Euros


Bezoek Website