Rimowa en Tiffany & Co creëren een unieke Capsule Collectie

Het Duitse merk Rimowa, wereldwijd geprezen om haar premium bagage, heeft de handen ineengeslagen met het iconische Amerikaanse merk Tiffany & Co. Beide bedrijven staan bekend om hun onberispelijke ambacht en commitment naar kwaliteit, deze samenwerking belooft dan ook een fenomenale reeks producten.

De nieuwe collectie, aan ons voorgesteld als een 'capsulecollectie', omarmt de individualiteit en het karakter van beide merken. Ze weerspiegelt de kenmerkende blauwe kleur van Tiffany gecombineerd met Rimowa'sreputatie van sterke, duurzame bagage. Het resultaat is een samensmelting van verfijnde esthetiek en functioneel ontwerp, waarbij de klassieke kenmerken van beide merken tastbaar aanwezig zijn.

In deze exclusieve collectie vindt u een selectie van koffers, handbagage en persoonlijke items, allemaal met het kenmerkende blauwe kleurenpalet van Tiffany & Co en afgewerkt met Rimowa'siconische gegroefde aluminium behuizing. Deze unieke combinatie zorgt voor een onderscheidend en toch tijdloos ontwerp dat zowel praktisch als stijlvol is.

Het belangrijkste kenmerk van deze nieuwe collectie is de Rimowa x Tiffany & Co carry-on koffer. Dit product is uitgevoerd in het iconische Tiffany Blue en voorzien van de klassieke Rimowa aluminium koffer in groefdesign. Het interieur van de koffer is voorzien van een exclusief patroon ontworpen door Tiffany & Co. Men kan ook een bijpassende bagagetag en kleurrijk adresboekje vinden in deze koffer, waardoor het een perfecte reisaccessoire wordt.

Er zijn andere opvallende items in de collectie, zoals de Tiffany Blue cabine trolley en de persoonlijke clutch, afgewerkt met Rimowa'sonmiskenbare gegroefde aluminium design. Deze items zijn meer dan alleen een mode-statement; ze zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van moderne reizigers. Ze beschikken over meerdere vakken en compartimenten, ruimtebesparend ontwerp en duurzame materialen die bestand zijn tegen slijtage.

Zowel Rimowa als Tiffany & Co staan bekend om hun toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, dit is duidelijk terug te zien in deze nieuwe collectie. Elk stuk uit de collectie straalt exclusiviteit en luxe uit, gemaakt van hoogwaardige materialen en met aandacht voor detail. De samenwerking brengt de beste elementen van beide merken samen in één unieke en verbluffend mooie capsulecollectie.

Deze bijzondere samenwerking tussen Rimowa en Tiffany & Co markeert een nieuwe mijlpaal in het luxesegment. Het is een uitstekend voorbeeld van hoe twee toonaangevende merken hun krachten kunnen bundelen om iets uitzonderlijks te creëren. Door de traditionele grenzen van design en vakmanschap te overschrijden, hebben ze een collectie gecreëerd die zowel functioneel als stijlvol is, en die de moderne reiziger in stijl begeleidt.

Deze exclusieve collectie is beschikbaar in geselecteerde Rimowa en Tiffany & Co winkels wereldwijd, evenals online. Met deze samenwerking nemen beide merken deel aan een nieuwe trend in de luxesector, waarbij samenwerkingen tussen merken worden ingezet om unieke en spannende nieuwe producten te creëren. Deze trend reflecteert een verlangen naar individualiteit en personalisatie, en laat zien hoe luxe labels steeds meer diversifiëren om aan deze vraag te voldoen.

De Rimowa en Tiffany & Co capsulecollectie is een viering van vakmanschap, individualiteit en innovatie. Door hun expertise en reputatie voor kwaliteit te combineren, hebben deze twee gevestigde merken een reeks producten gecreëerd die zowel esthetisch aantrekkelijk als praktisch zijn. De collectie belichaamt het beste van wat beide merken te bieden hebben, en is een opwindende toevoeging aan het steeds groeiende assortiment van hoogwaardige, luxueuze reisaccessoires.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...