Rihanna trekt de aandacht met opvallend Jacob & Co horloge-enkelbandje

Rihanna, de onverschrokken popgrootheid die ook een belangrijke invloed heeft op de modewereld, maakt altijd gedurfde modekeuzes. Haar recente keuze om een zeer uniek Jacob & Co horloge als enkelbandje te dragen, is daar een perfect voorbeeld van. De zangeres, bekend om haar trendsettende stijl, droeg het luxe uurwerk om haar enkel tijdens een avondje uit in Santa Monica, Californië.

Het mechanische uurwerk dat Rihanna aan haar enkel droeg, is een Jacob & Co. Astronomia Tourbillon en geen doorsnee horloge. De Astronomia collectie staat bekend om zijn ingewikkelde mechanica en verbluffende esthetiek, met een prijskaartje dat past bij zijn prestige. Afhankelijk van het model en de personalisatie kan het prijskaartje variëren van $500.000 tot wel $1 miljoen.

Het exclusieve Jacob & Co. Astronomia Tourbillon horloge kenmerkt zich niet alleen door zijn ingenieus ontwerp en technische specificaties, maar ook door zijn vermogen om als enkelbandje te worden gedragen. Door deze unieke wijze van dragen transformeerde Rihanna een dure horloge tot een modieus en uniek accessoire. Haar keuze om het horloge als enkelbandje te dragen, is nog nooit eerder gezien in de wereld van luxehorloges en sieraden.

Rihanna'skeuze om een luxe horloge om haar enkel te dragen, zet een geheel nieuwe trend. Dergelijke choquerende en verrassende stijlkeuzes zijn gedurfde uitspraken en een uitdrukking van haar persoonlijke stijl. Het feit dat ze ervoor koos om dit dure horloge rond haar enkel te dragen, toont aan dat er geen grenzen zijn aan creativiteit als het gaat om mode en accessoires.

Het is ook belangrijk op te merken dat het horloge van Jacob & Co niet zomaar een luxe uurwerk is, maar een echt kunstwerk. De Astronomia collectie combineert de beste Zwitserse horlogetechnieken met verbluffende esthetiek, wat resulteert in echte horologische meesterwerken. Het glamour en de schittering van deze horloges trekken al de aandacht als ze worden gedragen op de traditionele manier - om de pols. Maar door ze rond de enkel te dragen, zoals Rihanna deed, trekken ze nog meer de aandacht.

In de wereld van de horlogerie is het dragen van een luxe horloge als enkelbandje een onconventionele en gewaagde beweging. Echter, gezien Rihanna'sreputatie als mode-icoon en trendsetter, is het geen verrassing dat ze kiest voor dergelijke unieke en extravagante stijluitdrukkingen. Met haar keuze om een luxe horloge als enkelbandje te dragen, daagt Rihanna de traditionele opvattingen van mode en accessoires uit, waardoor ze een nieuwe standaard in stijl zet.

Hoewel elk individu zijn eigen manier heeft om zich uit te drukken door middel van mode, is het duidelijk dat Rihanna met deze keuze de traditionele grenzen van stijl en accessoires heeft overschreden. Of andere beroemdheden of modebewuste individuen haar voorbeeld zullen volgen en zo'n trend in luxe-accessoires zullen starten, blijft afwachten. Maar één ding is zeker: Rihanna'skeuze zal de manier waarop mensen naar luxe horloges kijken veranderen.

 

• Hoe droeg Rihanna het Jacob & Co. Astronomia Tourbillon horloge? Rihanna droeg het Jacob & Co. Astronomia Tourbillon horloge als enkelbandje.
• Wat maakt de Jacob & Co. Astronomia Tourbillon horloges bijzonder? De Astronomia Tourbillon horloges van Jacob & Co staan bekend om hun complexe mechaniek en verbluffende esthetiek, gecombineerd met Zwitserse horlogemakertechnieken.
• Wat is er uniek aan de manier waarop Rihanna het horloge droeg? Het unieke aan de manier waarop Rihanna het horloge droeg, is dat ze ervoor koos om het rond haar enkel te dragen, wat gezien wordt als een gedurfde en onconventionele beweging in de wereld van de horlogerie.
• Welke reputatie heeft Rihanna in de modewereld? Rihanna staat bekend als een mode-icoon en trendsetter, bekend om haar gedurfde en unieke stijlkeuzes.
• Is het waarschijnlijk dat andere beroemdheden of modebewuste individuen Rihanna'skeuze zullen volgen? Het is moeilijk te zeggen of anderen haar voorbeeld zullen volgen, maar Rihanna'skeuze kan zeker invloed hebben op hoe mensen naar luxe horloges en sieraden kijken.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...